DV2025 Sohbet Odası
-
Bu sene 2 istisna hariç başka hiç bir konuyu okumadım. Sadece Sohbet odası.
orlandagücü, melek, ahsen, komutan, ailesinden zor ayrılan Orhandı sanırım ve ismini hatırlayamadığım bir kaç kişi daha var galiba. Onlardan haber var mı be?
-
@hadi-BE melek abla düzenini kurdu cok güzel bi hayat yaşıyor orda :) statü değişikliğide yaptılar İnstagram hesaplarını takip edebilirsin @ikicocukluamerika
-
@waterman, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@hadi-BE melek abla düzenini kurdu cok güzel bi hayat yaşıyor orda :) statü değişikliğide yaptılar İnstagram hesaplarını takip edebilirsin @ikicocukluamerika
İyi hadi, çok sevindim onun adına. Umarım diğerleri de iyidir. Bilgi için de teşekkür ederim 😊
-
@CEKU 99'dan beri her sene mi?🤯
-
arkadaşlar merhabalar banker bilo izlendi mi?

-
günaydın her zaman söylüyoruz buradan giderken ne iş olsa yaparım kafasında değil de el işi bir mesleğin olsun işte size canlı kanlı bir örnek
-
@waterman, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Ben instagram'ı açtığı günden beri takip ediyorum ama statü değişikliği ile ilgili bir gönderi veya videosunu görmedim hiç.
Nasıl yaptığıyla ilgili bir gönderisi vs. varsa paylaşabilirseniz bir bakmak isterim ben de :) -
@CEKU Kader arkadaşım. :)

-
@ayvalik10 Zorla yeni bir meslek sahibi yapacak bu Amerika beni.
-
@ayvalik10 Ben şahsen kendi mesleğimi yapmak istemiyorum onun yerine daha özgür olabileceğim meslekleri tercih ederim ama bunun için de güzel bir plan lazım tabi
Şayet çıkarsa ilk sene doordash - amazon kargo dağıtım mantıklı gibi.
İkinci sene uber. 2-3 sene bu şekilde takılıp kredi kartını iyi skorda tuttuktan sonra krediyle ev.
Evi aldıktan sonra kiraya verip kendi parasını kendi çıkartabilir, yada ben başkalarıyla yaşarım diyorsanız evin diğer odalarını kiraya vererekte evin kredisinin kendisini çıkarmasını sağlayabilirsiniz.İşte tüm iş bundan sonra başlıyor.... Daha çok ev :D Daha çok yatırım... Şahsen çalışmaktansa pasif gelirle mütevazi bir yaşam sürmeyi tercih ederim evimin bahçesi olsun yeter...
Bu plan sadece bir örnek, geliştirmeye açık.
-
@newbie97 Aynen öyle güzel bı pasif gelir olsa mükemmel
-
@Onurfidan Ben 3 oğlumu da işe koyucam ve elde ettiğim gelirle yaşamayı düşünüyorum. Al sana pasif gelir 😁
-
@Onurfidan hocam pasif gelir için o kadar çok yol var ki çıkınca düşünmek daha mantıklı olur. En basitinden yol kenarlarına avm kapılarına kurulan su-abur cubur otomatları bile ayda yüzlerce dolar kazanç sağlıyor
Bende biraz tembel bir insanım ama yapacak bir şey yok, hep kolay yollara aklım basıyor :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@newbie97 Benimde öyle, her işin kolayını bulmaya çalışırım 😀
-
@abrakadabra açıkçası biz sürekli iletişimde olduğumuzdan dolayı bilgim vardı bi paylaşımı varmı bilemiyorum 🤷♂️
-
@Onurfidan Yine de ilk birkaç sene zorluk muhakkak çekilir. Ama ben başkasının emri ve gözetimi altında çalışabilen biri değilim. Uber - doordash işleri sıkarsa food truck işi yapılabilir oda iyi kazandırıyor ve kendi işin pek bir zorluğu yok hotdog pişiriyorsun altı üstü. Çıkarsa çok plan yapılır da işte daha 171 gün var bekle anam bekle...
-
Silindi.
-
@newbie97 35 yaşından önce ABD'ye gitme şansım olursa ordu içerisinde kariyer yapmayı düşünüyorum, askerliğin haricinde sivilde de yapılabilecek işler için kendi bünyesinde meslek eğitimi veriyorlar. Bu konuda en güzel örnek Gökhan Öner olur gibi, kendisi helikopter teknisyeni aynı zamanda. Ayrıca sivil yaşantıda ordu da hizmet ettiğini beyan eden kişilere güzel avantajlar doğuyor. Sadece yaş kriterine takılmamak şart
-
@Uçan-hollandalı ordu da yaş kriteri esnetilebilen bir durum araştırabilirsiniz
-
@Uçan-hollandalı askerde mecburi hizmet süresi oluyormu orada baktınmı hiç, meslek eğitimi verdiklerini bilmiyordum, ben sadece vatandaşlık için araştırmıştım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum