DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @selamibasaran 1 sene sonra tüm state ler sizin istediğiniz yere taşınırsınız çok dert etmeyin


  • @tufank Benim özelimde hic sormana gerek yok ben degistirmek istemiyorum ama genel bilgi icin ise sor istersen sen bilirsin...Biz seninle komsu olmaktan memnunuz:)

  • ⭐⭐

    @Koray283 tamamdır o zaman öyle bir soru gelirse iletirim komşum 🙂 ücreti ödemeden önce değiştirebiliyoruz onu biliyorum çünkü ben de ilk etapta farklı bir lokasyon seçmiştim, Atlanta'yı görünce ödeme yapmadan önce kontratı iptal edip tekrardan bir kontrat yapmıştık.


  • Arkadaslar aranizda E2 icin bu AVM lerin icinde corner arastiraniniz oldu mu? Fikri olan varmi? Ben 1-2 firma ile gorustum ama pek güven vermedi açıkcasi...Şahsen amaç olarak bir para kazanma beklentim yok sadece kendini çevirsin yeter,çıkarken de koydugum paranin %80-%85 ini geri alsam benim icin yeterli olur....İsim vermeyeyim ama bir meshur sekerci firma var bu anlattigim plana cok uyuyor lakin sosyal medyada da kendileri hakkında cok abuk subuk söylemler var...Hic ilgileneniniz oldu mu?


  • @Koray283 şekerciye dikkat edin ateş olmayan yerden duman tütmez !!!!

  • ⭐⭐

    @caglar_oz Tabiki orası öyle.Ama direkt uçuş olan yerler ilk gidiş için daha kolay olur her zaman. Arada hiç bilmediğimiz bir yolu kara yoluyla gitmek ,yada aktarmayla uçmak yorucu olacaktır.


  • @Koray283 AOS ile mi Eb3 yapacaksınız, Eb3 current safhası uzarsa Amerika içinde kalışınız uzarsa diye mi E2 düşünüyorsunuz?


  • @caglar_oz çok balon bir iş ayrıca facebook amerika daki dolandırıcı firmalar ifşa sayfalarında denk gelmiştim günahları boynuna ama İlkay Zaman ın franchise şirketi hakkındada sıkıntılı söylemler var, en temizi kendiniz köklü firmalar ile görüşün sağlam olmayan kimseye umut para zaman bağlamayın


  • @caglar_oz CP olarak yola ciktik lakin süreci kısaltmak adına E2 de neler yapilabilir,cok fazla risk almadan/kayıp olmadan yapilabilicek seyler varmidir diye bakıyorum...Eger uygun birsey olursa kendi uzerimden E2 yapma ihtimali neden olmasin...


  • @Koray283 Tır alıp şöföre vermek haricinde zahmetsiz E2 işi pek yok malesef, tır işindede kar marjları çok daraldı+ tırın amortisman kaybı vs. çok akıl karı değil, vize almak için yapılır mı yapılır ama tek tıra 90 K bağlayıp aylık net 4-5 k beni tatmin etmediği + tırın mil yaptıkça düşen değeri amortisman hesabı vs. yapınca vazgeçmiştim 6 ay kadar önce, güncel durum nasıl bakmak lazım tabi


  • @Koray283 Tır işinde Dükkan devir parası yok, kira gideri yok, müşteri memnuniyeti derdi yok, şöförünüze home ofisten dispatch firması aracılığı ile iş bulacaksınız sadece


  • @tufank Henüz başvuruyu yapmadık, bir ihtimal yetişebilirim 🙂


  • @Koray283 bahsettiğiniz yer ile çalışıp e-2 başvurusu yapan bir arkadaşımız var forumda, sosyal medyada duyduğunuz her şeye inanmayın, ticari başarısızlığı dolandırıcılık ile ilişkilendirmek yaygın bir rahatsızlıktır, benim çalıştığım kişilere de öyle şeyler diyorlardı, gidip araştırdım, dava dosyasını elde ettim, içim rahat etti.

    @caglar_oz tırdan elde edilebilecek gelir, ne yazık ki sizin ya da tırın performansından ziyade şoföre bağlıdır. Para kazanma hırsı olan bir şoför bulabilirseniz aylık ortalama 8k kar bırakır. Ortalama şoförler ile 5-6k. E-2 onayını aldıktan sonra direksiyona siz geçerseniz aylık 13k sıradanlaşır.

    Tabi EB-3 başvurusu ile e-2 başvurusu aynı anda ilerler mi, current durumu uzarsa ve e-2 uzatması için başvuru yapılırsa reddedilir mi gibi hususları ayrıca bir bilene danışmak lazım.


  • @EasternStar "Tabi EB-3 başvurusu ile e-2 başvurusu aynı anda ilerler mi, current durumu uzarsa ve e-2 uzatması için başvuru yapılırsa reddedilir mi gibi hususları ayrıca bir bilene danışmak lazım"

    konusuna bir yorum getirebilirim, herhangi bir sorun olmaz.


  • @btek14 bir bilen hemen ihtiyacımıza yetişti 🙂 Bilgi için teşekkürler. Ben de olmayacağını düşünüyordum; ama yine de teyit etmekte fayda var.

  • ⭐⭐

    @EasternStar mevcut vize bültenine göre en erken ne zaman "all current" bilmiyoruz. bunu takip edip umut etmekten başka yapabilecek bir şeyimiz yok :). Eğer 2 sene içerisinde "all current" olursa ve I-485 doldurabilirseniz E2'yi uzatmak zorunda kalmazsınız. Yoksa uzatma gerekecektir.

    PD'e bir an önce sahip olmak avantaj. Bülten all current olmasa bile hızlı ilerleyebilir, bu yüzden bir noktadan giriş yapıp beklemek gerekiyor.


  • @caglar_oz Tır alıp kiraya verilerek E2 alınıyormu cidden? Bu nasıl bir business plan olarak kabul ediliyor bana biraz basit bir iş gibi gelmişti o yüzden hiç arastirmadim....90K para ya ayda 4K para kazanılıyorsa bence hic te fena değil yanılıyormuyum? En kotu tırı aldigimiz fiyatın %15-%20 düsügüne satarız...Ben bunu bir arastıracagim...Onemli olan söförü ve isi nasıl bulacagiz? Bunun icin tırı kiralayıp daha az kazanma gibi formuller mi devreye giriyor?


  • @EasternStar forumun guzelligi bu 🙂 bir sekilde cevap bulabiliyoruz.

    Bizim hikaye E2 ile basladi EB3 ile devam ediyor ama malum sure uzunlugu vs derken E2 uzatma da yaptik. onceki iletilerde bazi detaylar var ama yine de sureclerle ilgili akliniza takilan olursa bildigim kadari ile yardimci olabilirim.

    sureler uzun demis miydim dememissem onu belirteyim ha bir de sureler maalesef uzun 🙂


  • @Koray283 öncelikle şeker standı işi hakkında bilgi vereyim bir büyüğüm 2 kiosk alarak girdi e2 sini aldı bu süreçte 1 kiosk daha aldı bu dolandırıcı denen arkadaşlardan e2 sini sorunsuz aldı tek dejavantaj denenilecek şey kiosklar maliyetinin ederinin üzerinde maalesef bir kioska 60 70K usd verilmez ama insanlar herşeyi hazır anahtar teslim iş olduğu için tercih ediyor. Bahsettiğim kişi e2 onayından sonra 3 kioskuda devretti aynı şekilde gelen birisine ve zarar etmedim dedi. Şimdi rest işine girdi 2.şubesini açtı denver da kendisi.

    Tır işi uzmanlık alanım diyebilirim ama şuan 2.el tırlar uygun olsada 4 5K işle ilgilenirseniz size kalır. İlgisiz ve bilgisizseniz cepten bile yiyebilirsiniz şoka uğrayabilirsiniz. Florida boca da bu işi yapan sözde uzmanlarımız var onlarla iletişimde dikkatli ilerleyin. Vizemi alırsam bu bölgede bu iş fikri listemde var bu arada.

  • ⭐⭐

    Ben Türkiyede lojistik işi yapıyorum. Şoför hariç bir dünya ekstra giderler çıkıyor. Hele işçiliğin pahalı olduğu bir ülkede mekanik bir arıza çok büyük zarar ettirir. E2 ye uygundur değildir bilmem ama ufak çaplı bir al-sat ticaret daha az stresli olabilir. Çarşaf,yorgan,havlu v.s v.s.attım)

    @caglar_oz, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

    @Koray283 Tır alıp şöföre vermek haricinde zahmetsiz E2 işi pek yok malesef, tır işindede kar marjları çok daraldı+ tırın amortisman kaybı vs. çok akıl karı değil, vize almak için yapılır mı yapılır ama tek tıra 90 K bağlayıp aylık net 4-5 k beni tatmin etmediği + tırın mil yaptıkça düşen değeri amortisman hesabı vs. yapınca vazgeçmiştim 6 ay kadar önce, güncel durum nasıl bakmak lazım tabi


Benzer Başlıklar

  • 5
  • 53
  • 1
  • 4
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57
Çevrimiçi

42.7k
Kullanıcı

4.5k
Konu

435.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum