EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
-
@serel Bu noktada hepimizin yaptigi kimbilir neler vardir...:) Bence bunlar güzel heyecanlar....evlerin oldugu siteler....2.el araçlar....eve yakın walmartlar,wholefoodslar...sonra işte eşyayı nereden alirizlar vs vs....bol bol vakit var bunlara:)
Misal biz Atlanta'dan ucuz bilet bile bakıyoruz aralıkta Cuma-Pazar Miami git-gel ne kadar vs diye:) -
@Koray283 Her sene Nisan ayında ev ve araba bakmaya başlarım :)) O heyecanla avuttuk bu zaman kadar kendimizi :)
-
@Riethian Nisan!a kalmamak lazim...:)
-
@Koray283 ben çok duydum da böyle bdv gibi aracı firmaların olduğunu duymadım ona yanıyorum nasıl ya diye wat yaparken çok kovaladım bu sponsor işini kimse yanaşmadı bileydim ki bdv vardı şimdiye… neyse her şeyde bir hayır vardır
-
December 2023 Visa Bulletin de aciklandi.
Pek degisiklik yok gozukuyor, muhtemelen yine Tablo B dikkate alinacak gibi. 1-2 saate netlesir.
-
@btek14 hepsini karşılaştırdım, Employment Based kategorilerin hiçbirinde ne A ne B tablosunda değişiklik yok. Aynı tabloyu copy & paste yapıştırmışlar. İnsan bari 1 ay ilerletir şunu 2021'e getirir :)
-
@tufank kardesimle konustum hic degisiklik yok acaba yanlis mi bakiyorum diye :) ondan sonra girdim foruma :)
Thanksgiving, Christmas derken biraz agirlasacak gibi ilerlemeler. sabirla beklemelere devam...
Lottery 6000'den 12000'e firlamis en major degisiklik o. -
@btek14 valla ben de gözlerime inanamadım sanki aynı sayfaysa bakıyormuşum gibi geldi önce :) Ne "family" ne de "employment" tarafında hiçbir değişiklik yok :) Sabırla beklemeye devam, mali yılın ortasına doğru umarım belirgin bir ilerleme olur.
-
@btek14 dediği gibi bye bye 2023 umudumuz 2024 🙂
Tatillerden dolayı aralık 15- ocak 15 arası ilerleyemeyiz herhalde.
Memurla manager konuşması şu şekilde :
Manager eb3 için bülteni ne yapalım bu ay.
Copy-paste yapın evladım.
Yes sir…😁@tufank, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
@btek14 hepsini karşılaştırdım, Employment Based kategorilerin hiçbirinde ne A ne B tablosunda değişiklik yok. Aynı tabloyu copy & paste yapıştırmışlar. İnsan bari 1 ay ilerletir şunu 2021'e getirir :)
-
@selamibasaran valla o kadar cok o ortamda olmak istiyorum ki acaba neler donuyor ya :)
-
Bu ileti silindi! -
Florida sevenler için az önce BDV - Mitchell'den aldığım bilgiyi iletiyorum. Bugün ya da yarın 2 yeni iş ilanı eklenecek. Lokasyonlar West Palm Beach, FL ve Lakeland, FL. Maaş ve tahmini LC doldurma tarihleri de elimde var ama bu bilgiyi public olarak paylaşmak istemiyorum. Bu lokasyonları arayanlar var ise tetikte olabilir :)
-
@selamibasaran nasıl olsa alıştılar sesleri çıkmıyor, copy & paste yapıp geçelim diyorlar sanırım. insan bir rakamı değiştirir ayıptır :) Çok merak ediyorum bülten böyle kalınca biriken dosyaları eritiyorlar mı yoksa iyice zamana mı yayıyorlar. Umarım eldeki dosyaları böyle daha hızlı işleyip daha fazla vize basıyorlardır.
-
@tufank tahminim su yonde. uzun suren dosyalar sebebiyle hem birikme hem de acilan davalar hem de yapilan baskilar sonucunda eldeki dosyalari bitirme ve bir muddet AOS'a agirlik verme dusunceleri var.
USCIS genel olarak hizlanma egiliminde, onumuzdeki donemde bu hizlanma bence tum kategorileri kapsayacak gibi dusunuyorum.
-
@tufank lokasyonlar güzel. Maaş zaten çok bir önemi yok. Ev kirasının yarısını çıkarsa iyidir.
-
Uscis dijitalleşmeye devam ediyor. Bazı kategori ve formlarda online devam edecek. Ordan ayrılan memurlar eb3 gelsede roketlesek. Ben hamdi beyin teklifine hayır diyorum kutuda büyük hissediyorum,yaza current bekliyorum. Ama tabii bize faydası olacaksa şöyle ağustos eylül gibi current tadından yenmez.
@btek14, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları
@tufank tahminim su yonde. uzun suren dosyalar sebebiyle hem birikme hem de acilan davalar hem de yapilan baskilar sonucunda eldeki dosyalari bitirme ve bir muddet AOS'a agirlik verme dusunceleri var.
USCIS genel olarak hizlanma egiliminde, onumuzdeki donemde bu hizlanma bence tum kategorileri kapsayacak gibi dusunuyorum.
-
@selamibasaran evet kesinlikle. muhtemelen 2-3 aya hizli bir sicrama olacaktir.
USCIS eskiden bu kadar is yukunun altinda hic olmamisti o yuzden aksayan noktalari haliyle goremediler ama bir musibet bin nasihatten iyidir mantigi ile simdi aksayan yonleri duzeltiyorlar.mesela sadece calisma izninin 2 yerine 5 yil verilme konusu bile is yukunu ciddi derecede azaltacak.
umutlari yuksek tutup guzel kararlari bekleyecegiz.
-
tahminlerimiz dogru cikti Tablo B uzerinden devam.
-
@btek14 Bakalım sabırla bekliyoruz hızlanmalarını. F1'a Haziran ayında Premium Process imkanı eklemişler. Keşke AOS filing için de premium process olsa. Ama sadece EB kategorilerini kapsayacak şekilde. İşveren de işçi de beklememiş olur bu sayede EAD başvurusu yapılabilir. Ne kadar mantıklı bilmiyorum kendimizi avutuyoruz işte :) Belki gelecek mali yılda bülten AOS filing için "all current" olur :)
-
@tufank offf inanilmaz bir gelisme olur, dusunemiyorum olacaklari o zaman :) insallah diyeyim.
bultenle ilgili de bu kadar bu sekilde gitmesi ilginc, muhtemelen muslugu birden acacaklar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
5
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum