B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
@dpdemir rica ederim.. sizin durum nedir acaba?
-
@melisa2020 Ben ilk önce 2016’da turist vizemi yenilemek istediğimde idari işleme (administrative processing) kaldım. AP deniyor. Sarı bir kağıt veriyorlar. O an için ne red ne de onay almış oluyorsunuz. Ek bir süre isteniyor. O sürede hakkınızda ilave araştırmalar yapılıyor. Nedenini söylemiyorlar. Genellikle aynı isimle biri sistemlerinde suçlu görünüyorsa isim benzerliğinden bu süreci yaşıyorsunuz. Benim de yüksek ihtimal böyle bir durum. O zaman vizemi 40 gün sonra onayladılar. Clearance Received ibaresiyle basıldı vizem. Şimdi göçmen vize başvurum var. Yine aynı işlemdeyim. Bu kez çok uzadı.
-
@dpdemir beklemeye kaldı ve vizeniz onaylandı ise gecikmeli olsada bu durum ,yine aynı bu defada yine aynı şey olacaktır diye düşünüyorum yani gecikmeli olarak… ben bu şekilde düşünüyorum..
-
@melisa2020 çok bekletiyorlar maalesef bu da çok yorucu oluyor. Size kolaylıklar diliyorum. Umarım herşey yolunda gider bundan sonra.
-
@dpdemir umarım dediğiniz gibi olur .. bundan sonrası için şans yüzüme güler inşallah …teşekkürler 🙏
-
Herkese iyi günler, bugün İstanbul’da vize görüşmem vardı. Eşimle birlikte girdik görüşmeye 2 ay önce evlendiğimiz için balayına gitmeyi düşünüyorduk. Neyse mülakat sırası bize geldi ve 1 soru sorulduktan sonra red verdiler. Gözlemlerim sonucu onaylanan nadir insanlar vardı. Girecek olanlara bol şans şimdiden
-
@Kardesh hocam geçmiş olsun. Biraz detay verir misiniz gerçekten tek bir soru sorup ret vermiş olamazlar değil mi ?
-
@zeynep34 Teşekkür ederim. Türkçe görüştük.
-
@selamibasaran İnşallah isteyen herkese nasip olur :) Vize geçmişi derken daha önceki seyahatlerinizimi kastettiniz ?
-
@Şeyma-Gültekin Evet. Şengen bölgesine seyahatleri kastettim.
-
@aristocrat Merhabalar Hocam,
Ne yazık ki sadece 1 soru sordu eşimle şaşırdık neden diye sorduğum zaman sesini bir tık yükseltip sırada ki diye seslendi -
@Kardesh bu forumda aylardır varım ilk defa böyle bir şeye denk geliyorum gerçekten akıl alır gibi değil.Background check kaynaklı bir problem olduğu için mi mülakat yapmaya yeltenmedi bu iş çok garibime gitti.
-
@Kardesh Geçmiş olsun, o sorduğu tek soru neydi merak ettim.
-
@Kardesh sarışın kel adama mı denk geldiniz cok merak ettim geçmiş olsun
-
@waterman İstanbulda gerçekten bir problem mi var? Vize alan herkes ankara başkonsolosluğundan aldığını yazmış ilginç bir durum.
-
@aristocrat açıkçası pek anlamadım bende İstanbul’da giren red kağıdıyla cıkıyo
-
Merhaba arkadaşlar dün sabah istanbuldan eşimle birlikte onay aldık
İstanbul gözlük kısa saçlı hanımefendi
Sorduğu sorular.
Amerika'ya ne için gidiyorsunuz?
Nereye gideceksiniz?
Daha önce yurt dışına çıktınız mi ?
Evlimisiniz,çocuğunuz var mı ?
Vizeniz onaylıdı dedi
1 dk sürmedi
6 Kasım saat 7:30
14 schengen ülkesine ziyaret ettik 4 sene içerisinde ama en son gezilerimize baktı üç hafta önce Almanya, Fransa ve İsviçre dedik -
merhaba bugun ankarada vize randevusuna girdim 3 soru sordu ve red verdi
nereye gideceksiniz.
neden gideceksiniz.
daha önce vize aldığınız bir ülke oldumu?daha önce sadece balkan ülkelerine gitmiştim. ilkbahardada new york miami orlando turu planlıyordum olmadı malesef.
izlediğim kadarıyla ankara pozitifti benden öncekilere hep onay vermişlerdi özellikle iş için gidenler onay aldı. -
@gznfrylmz tebrikler hayırlı olsun
-
@gznfrylmz tebrikler vizeniz hayırlı olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum