DV2025 Sohbet Odası
-
@newbie97 buarada tosta bende bayılıyorum ama karabuğday ekmeğinden kendi yaptığım tosta :))) ekmek tüketmiyorsanız tarif verebilirim:)
-
@Murat-4 süper bir anlatım olmuş bence sonuçta protein ile beslenmeyen hiçbir öğün öğün değildir bizi tok tutan proteindir... sporcularda oturup sadce makarna yemiyolar gramajla herşey ne kadar protein ne kadar karbonhidrat aldıkları belli günlük aktivitelerine ve yaptıkları idamana göre.. nerde o eski peynirler nerde o eski sütler şimdikiler ne peynir nede süt aylarca bozulmuyor öyle süt peynir mi olur eskiden peynir 2 gün sonra pembeleşmeye kokmaya başlardı yine var öyleleri de zor bulunuyor safı katkısızı yazık bize ya :(
-
@newbie97 buarada benim kast ettiğim aileler çocuğuna yumurta alamamıyor tabletleri yok yani bunlar tabletsiz beslenemediği için gelişemeyen çocuklar oluyor yani :) tablet yok tablet yok :)
-
countdown bu ay mı başlayacaktı?
-
@debbieLA77 günaydın hayırlı işler kolay gelsin gardaş burası amerika değil 2. kanaldan konuşma türkçe konuş countdown nedir gurban
-
@ayvalik10 yok artık bu kadarını da biliyolardır burada amerikaya gitmek isteyenler var :)
-
@ayvalik10 günaydın buarada teşekkür ederim sizede hayırlı işler beyefendi :)
-
@debbieLA77 Biri mühendis mi dedi 😁 Buyrun benim.. Konuyu anlamadan atladım ama evet iyi bir mühendis olmak için sağlam beslenmek gerek.. Kadın bir arkadaşım ünlü bir diyetisyenden diyet programı aldığında resmen kafası durmuştu, diyeti bıraktı sonra 😁
-
@debbieLA77 sen istersin biz yapmazmıyız
https://onlinealarmkur.com/countdown/#2024-05-04T12%3A00 -
@ayvalik10 Bunu masaüstüme sabitleyebilsem keşke.. Orada bi sayaç sürekli çalışsa..
-
-
@ayvalik10 Hızır gibisin :)) Teşekkürler
-
@debbieLA77 nerede o peynirler derken benim çevremdekiler peynir, yağ v.s gittikleri zaman köy civarında koyuncular var onlarla anlaşırlar isim yazdırırlar, 500 tane 1000 tane koyunu olanlar var, salamura peynir tereyağı, isteyen et alır v.s ne istiyorlarsa tüm kış yiyeceklerini toptan alırlar, bulamıyanlarda yine mecbur markette ne varsa ona talim.
-
@Yıldıray81 başka bir tane daha var
-
@Yıldıray81 hahaha eminim sizde birazcık o eski yumurtalara sütlere yetişerek beslenmişsinizdir aileniz sizi sadece makarna ekmek le beslemek zorunda kalmamıştır... zeki akıllı bir çocuk olup mühendis çıkmışsınızdır... şimdiki anne babalar artık kendileri yemeyip içmeyip çocuklarının eğitimine veriyor kendilerini ne yapsınlar allah yardımcıları olsun :)
-
@ayvalik10 Bunlar saati gösteriyor sadece, gün yazılmıyor 😁 Araştırıyrum
-
@Murat-4 ay ne güzel bende kendime çiftlik kurmak istiyorum küçük bir tane... los angelasta bir arkadaşım evini arka bahçesine küçük bir kümes yaptı tavukları ve horuzu var her sabah sıcacık taze yumurta alıyor özel besliyorda onları ben keçi falan da istiyorum keçi sütü ile neler yaparım keçi peyniri keçi sütü ahh ahh burada nerde başımıza sokacak evin kirası canımıza okuyacak yakında bahçeli ev için köye geri gitmek lazım bence
-
@Yıldıray81 ben forumun count downunu istiyorumm bana söylediler kasım dediler :(
-
@ayvalik10 ben bunu istemem :(
-
@ayvalik10 bunu da istemem :) huysuz çocuk gibi onu istemem bunu istemem
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum