@tufank kimsenin gunahini almak istemem ama pembe tablo sunmak islerine gelecektir. isin icine biraz girince bazi surelerin bypass edilemeyecegini anliyoruz o yuzden bana cok mantikli gelmiyor.
su an baslansa perm surecinin ne kadar surecegi malum. sonrasinda AOS yapildigini ve current oldugunu dusunelim, nerden bakilsa minimum 1.5 sene ama tum sartlar olumlu olursa. peki sorsak su an araci kurumlara hic current olma vs konusmadan 1.5-2 sene diyeceklerdir. audit, current olma, aos bekleme uzamasi falan gibi durumlar sureci cok uzatabiliyor ama bunlari cok seffaf paylasacaklarini dusunmuyorum.
diger adaylar da haliyle kizmakta haklilar bence cunku insanoglu neden benim de o sekilde olmuyor diye dusunecektir. misal eylul-ekim-kasim dosyalari onay bekliyor ama gruplardan biri cikip ben mayis 2023 PD'li olarak eylul 2023'de onay aldim diyor. simdi bu surec olarak dogru bir veri verir mi vermez.
benim artik dogrular yanlislar birbirine girdi, ogrendigim tek sey her surec farkli ve belirsiz.
sikintisi az, sureci hizli, hayri bol caseler olsun demekten baska bir sey dusunemiyorum