DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @selamibasaran evet haklısınız. ayrıca resmi fatura kesiliyor da olsa daha tamamı kesilmemiş. Mevcut kesilen tutar üzerinden bir ceza uygulayabilirler. Ya da diğer kesecekleri faturayı daha düşük tutarda keserler. Sözleşme onlarda, istedikleri gibi ödeme imkanları sunmak, ek para talep etmek gibi yetkileri var. I-140 premium process ücretine veya diğer kağıt işlerine zam gelse bunu yansıtma hakları var sözleşmeye göre. neyse sağlık olsun dediğiniz gibi biz de ne kadar agresif pazarlama yaptıklarını ve para konularında ne kadar hassas olduklarını görmüş olduk 🙂

  • ⭐⭐

    @tufank ÖZ Bdv yi kurduracaklar bana . 😁



  • @selamibasaran fiyat ne düşünüyorsun:)

  • ⭐⭐

    @Koray283 15 bine hallederiz diyorum. 😁


  • işin içine ''hallederiz'' girdiyse harbiden Öz Bdv'dir o 🙂


  • Arkadaşlar şimdi türklüğümüzü konuşturmayalım burda bdv açıkca seçilen ödeme sistemi asla değiştirilemez diyor bunu beyan editor sözleşmenizi ona göre hazırlıyor. En balında aos mu cp mi seçiceksin bunları hangi yöntemle ödiceksin betleştir ona göre başlat sonra geri dönüşü yok diyor ben daha hiç bişey seçmeden eşimin vize alma ihtimaline karşı sordum iş çok iyi lc tarihini kaçırmak istemiyorum ama vize alırsa aos istiyorum diye sormuştum bana aynısını söylediler cp seçiceksin ama aos istersen fiyat aynı taksitten tek ödemeye de geçemezsin diye bizim burda ikili ilişkilerde her şey çözülüyor ama orda öyle değil wat yapanlar bilir ne kadar kuralın katı tutulduğunu


  • @captain35 bence Türklüğümüzü konuşturmamız gerekli her yerde her şekilde bunda yadırganacak bir durum yok kaldı ki sizde en başında aynı sorularla BDV'ye talepler sunmuşsunuz ancak süreci başlattıktan sonra durumu değişen kişiler arada ki ücret farkını talep edebilir bence mahsuru yok. hizmeti alınmamış ancak ödemesi yapılmış her mal ve hizmetin iadesi vardır benim gözümde.

  • ⭐⭐

    @captain35 eğer AOS'tan CP'ye geçiş imkanı sunmuyorlarsa bu dediğinizde %100 haklısınız. ama eğer AOS'tan CP'ye geçmek istersek ve bizden $7k talep edip bunu kabul ederlerse işte bu çok hoş değil. Tabi ki sözleşme imzalıyoruz ve ona sadık kalmamızı istiyorlar ancak yine de bir opsiyon sunup ufak bir ceza ile ( onlar tarafında belge / döküman işleri olduğu için) bu geçiş talebini karşılamaları lazım. Bu sadece bir beklenti. Firma nasıl isterse öyle ilerler tabi ki, ellerinde sözleşme var.

    Bu arada AOS'tan CP'ye geçişi , ABD'de bulunan I-485'i dolduramadıkları için statülerini koruyamacak durumda olan ( F1 için artık okula verecek ve ABD'de yaşamaya yetecek paramız kalmadı diyen) müşterilere öneriyorlar. "Dönüp ülkenizde CP yöntemi ile ilerleyebilirsiniz eğer durumunuzu koruyamacaksanız ve bu size yük olmaya başladıysa. " Sizce CP yöntemine geçmek isteyen olursa bu kişilerden ek bir ücret talep etmeyecekler mi?


  • Firma sözleşmesinde maddeleri belirlemiş, kabul edilmiş sürece başlanılmış. Maç ortasında kural değiştirmeyerek gayet kurumsal davranmışlar. @tufank beyin eleştirisini dikkate alıp belki ilerde politikalarına böyle bi opsiyon eklerler. Buda çok güzel bi opsiyon olur. @tufank beyi yanlış anlamadıysam Aos’tan Cp ye geçiş sağlıyorlar eğer öyleyse gayet yerinde bir uygulama çünkü ortada statü ihlali ve dolayısıyla greenkart alma olasılığını ortadan kaldıracak sebep oluşacak.

  • ⭐⭐

    @sametyavuz AOS’tan CP’ye geçiş açıklamasını bir canlı yayında yapmışlardı ama resmi olarak böyle bir seçenek sunuyorlar mı bilmiyorum. Evet dediğiniz gibi benim beklentim de bu seçimi değiştirebilmek için opsiyon eklemeleri. Bana ayrıcalık tanımalarını istemedim, öyle bir talebim olsaydı sessizce talep ederdim. Ben sadece böyle bir ihtiyaç olabileceğini ve bir bedel karşılığında sunmalarının iyi olabileceğini ilettim.


  • @tufank selam yine ben 🙂
    evet tekrar November 2022 oldu ilgili tablo

  • ⭐⭐

    @btek14 developer sıkıntılarını halletmiş, kendini işine vermiş, hayırlı olsun 🙂


  • @tufank bence burayi takip ediyor daha son sakasini yapmadi gibi geliyor bana 🙂

  • ⭐⭐

    @btek14 bu arada USCIS vize kuyruğunu ayarlamada sıkıntı yaşıyor olabilir. Şu an BDV Solutions’a ait kapalı Facebook grubunda millet isyanda, PD si 2020 ve 2021’in daha erken aylarında olanlar nasıl daha geride olabilir ve vize kuyruğuna giremez diye. Nisan 2022 bülteninde A ve B tablosu all current olmuş ama bu case nasıl aradan sıyrılıp başkalarının önüne geçerek vizesini almış? Ya paylaşım hatalı ya da bu vize kuyruğunda bir adaletsizlik var. Tartışma yaratan case aşağıdaki gibi:

    IMG_3269.jpeg


  • @tufank cevap c sikki yani her ikisi de olabilir. firmalar caselerde biraz sisirme yapabiliyor pozitif basmak icin ama bunun yaninda diger tarafta siralama olarak biraz karisiklik oldugu dogru.

    konuyla biraz alakasiz bir ornek verebilirim. twitterdan bir immigration avukatinin paylasiminda USCIS'in yapmis oldugu bir tarihsel hata sebebiyle kendilerinin arandigini soylemisti yani acikcasi her sey olabiliyor tum tahminler ongoruler bosa cikiyor.

  • ⭐⭐

    @btek14 Aracı firma bu örnekleri milleti avlamak için veriyorsa , süreç içerisinde bekleyen diğer adayları fena halde kızdırıyorlar. Ama sistemde bir karışıklık varsa ve bu sürekli oluyorsa o daha da kötü. Biriken başvurulardan dolayı ne yapacaklarını şaşırmamışlardır umarım.


  • @tufank kimsenin gunahini almak istemem ama pembe tablo sunmak islerine gelecektir. isin icine biraz girince bazi surelerin bypass edilemeyecegini anliyoruz o yuzden bana cok mantikli gelmiyor.

    su an baslansa perm surecinin ne kadar surecegi malum. sonrasinda AOS yapildigini ve current oldugunu dusunelim, nerden bakilsa minimum 1.5 sene ama tum sartlar olumlu olursa. peki sorsak su an araci kurumlara hic current olma vs konusmadan 1.5-2 sene diyeceklerdir. audit, current olma, aos bekleme uzamasi falan gibi durumlar sureci cok uzatabiliyor ama bunlari cok seffaf paylasacaklarini dusunmuyorum.

    diger adaylar da haliyle kizmakta haklilar bence cunku insanoglu neden benim de o sekilde olmuyor diye dusunecektir. misal eylul-ekim-kasim dosyalari onay bekliyor ama gruplardan biri cikip ben mayis 2023 PD'li olarak eylul 2023'de onay aldim diyor. simdi bu surec olarak dogru bir veri verir mi vermez.

    benim artik dogrular yanlislar birbirine girdi, ogrendigim tek sey her surec farkli ve belirsiz.

    sikintisi az, sureci hizli, hayri bol caseler olsun demekten baska bir sey dusunemiyorum 🙂


  • Ben 20 ay case ini potansiyel müşteri avlamak için yaptıklarını düşünmüyorum çünkü yeri geliyor 42 aylık yeri geliyor 38 aylık CP ve AOS case leri paylaşıyorlar.


  • @caglar_oz ozel olmazsa bir soru sorabilir miyim?

    EB2 seceneginin size uymama sebebi nedir? bu konuda bir CV degerlendirme yaptirip akabinde mi other workers secenegine yoneldiniz?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

223
Çevrimiçi

42.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

431.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum