ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@steve2021 inşallah 2011 falan değildir :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@TOK Değil hocam, 2 ay önce mulakata katıldı :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Bekleme süresi hala 20 ay civarı mı acaba onu bile bilemiyoruz. Diğer EB vizelerinin sayfalarında da güncel bir randevu tarihi alan yok maalesef
-
@u2rem Bu ara randevu alan birisinin olmamasi oldukca normal cunku bir sonraki kisi DQ Haziran 2022 tarihine sahip tabloya gore. Yani 2024 Subat/Mart’tan once randevu alan olmaz daha muhtemelen
-
Arkadaşlar diploma denkliği için ECE ile çalışmayı düşünüyorum bazı arkadaşlar WES ile çalışmış. Bu iki kuruluşun raporları geçerli mi? Özellikle ECEyi merak ediyorum çünkü WES biraz daha uğraştıracak gibi duruyor.
-
@Hildebrandt, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem Bu ara randevu alan birisinin olmamasi oldukca normal cunku bir sonraki kisi DQ Haziran 2022 tarihine sahip tabloya gore. Yani 2024 Subat/Mart’tan once randevu alan olmaz daha muhtemelen
Evet hocam o aralığa kadar yeni üyeler gelirse foruma belki ancak o zaman randevu haberi alırız. Ankara yaklaşık 350-400 immigrant vize kapasitesiyle çalışıyor umarım bu sefer E2 lere fazla randevu verir de süre biraz daha öne çekilir
-
@scholarway Ben ECE ile çalıştım raporları gecerli fiyat uygun ve arayüzleri oldukça basit.
-
@Biyolog, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@scholarway Ben ECE ile çalıştım raporları gecerli fiyat uygun ve arayüzleri oldukça basit.
Çoğu kişi WES ile sanırım çalılmış ondan kafam karıştı bence de ECE daha cazip diğerlerine göre. Sadece RFE gelmesini istemediğim için ECE ile başvurup sorunsuz onay alan var mı diye merak etmiştim. Teşekkürler
-
Ben AES ile çalışmıştım. Bir sorun yaşamadım
-
Merhaba forum üyeleri,
2020 Haziran ayında başladığım EB2-NIW sürecinin sonuna geldim. DQ'um 6 Mayıs 2022. Dosyamı Türkiye'den oturum iznimin olduğu Belçika'ya taşıdım.
EB2-NIW için dosya taşıma şöyle gerçekleşti: 15 Mayısta bir inquiry emaili attım ve oturum belgemi de ekledim. Haziran'da talebimi kabul ettiler ve iki ay sonra Belçika'dan Eylül için randevu emailimiz geldi. Eylül randevusunda bir belge eksik olduğu için Ekime tekrar randevu verdiler ve vize onaylandı.Randevu bekleyenler için bu uzun süreçte önünüzden bir kişi eksildi :) Umarım herkes en kısa zamanda vizesine kavuşur.
-
@Sabutay hocam, geçmiş olsun ve hayırlı olsun, ve hatta çok teşekkürler, bir kişi bir kişidir.
-
@Sabutay
Hayırlı olsun diliyorum öncelikle
Bu hızla bize sıra 5 senede gelir sanırım gerçekten bu kadar yavaş olmasını beklemiyordum -
@Sabutay DQ tarihiniz 2022 mi yoksa 2023 mu?
-
@ktur Dq'su muhtemelen 2022 çünkü yolculuğa 2020'de başladı.
-
Merhabalar, nvc den istenilen belgelerde topladigim belgeler olarak
Askerlik Durum Belgesi
Ikametgah
Evlilik Cuzdani
Nufus Kayit ornegi
3 aylik Maas bordrosuvar ama bunun disinda bir belge gondermeli miyim?
-
@IKCIVIL-IKCIVIL, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Merhabalar, nvc den istenilen belgelerde topladigim belgeler olarak
Askerlik Durum Belgesi
Ikametgah
Evlilik Cuzdani
Nufus Kayit ornegi
3 aylik Maas bordrosuvar ama bunun disinda bir belge gondermeli miyim?
Merhaba, pasaport fotokopisi ve adli sicil kaydı da eklemeniz gerekiyor. Bu arada Nüfus kayıt örneğini her bir aile bireyi için eklemeyi unutmayın.
-
@adedammy009
PD’ de önemli -
@kelle cok tesekkur ederim
-
S serel bu başlıktan bahsetti
-
Daha önce Wegreened ile görüşmüştüm, , chen immgiration kullanan arkadaşım oldu ve memnun kalmıştı.
Bugün fiyatlarını ve süreç için önerilerini görmek adına ellis porter ile evaluation oluşturdum.Daha önce bu süreç toplam 6-12 ay sürüyor gibi düşünüyordum, fakat buradaki yazıları okuduğumda özellikle ABD konsolosluktaki yavaşlıktan dolayı süreç 2-3 yılı buluyor sanırım(yada daha uzun). Şunu merak ediyorum postdoc kabul alıp gittikten sonra süreci US den başlatsam bir faydası olur mu? benzer durumu yaşayan birileri varsa yorumları çok faydalı olur?
1-2 saat içerisinde dönüş yaptılar. Benim durumum için referans mektubu olmadan başvurumu yapabileceklerini söylediler (Bu durum için onaylanmayan başvurular ile ilgili olumsuz yorumlar mevcut bazı sitelerde). Sanırım Ellis Potter ın daha ucuz olmasını sağlayan durumda bu olabilir. Chen den gelen dönüşte referans mektubu hazırlayacaklarını iletmişlerdi. Benden daha iyi CV ye sahip bir arkadaşım da Chen ile tamamladığı başvuruda referans mektubu kullanmıştı.
-
@chemistontheroad
Bende chen ile çalıştım bu süreçte. 4 tane referans yazdılar benim için. Amerika’da referans çok önemli bizdeki gibi değil. Bence referanslı bir seçenekle yola devam edin. Post Doc için kabul alıp sürece orada da başlayabilirsiniz. Ama yine I-485 doldurmak için current olmayı beklemek zorundasınız. Sizin postdocunuz biter ve hala current olmamış olursanız ya orada bir şekilde bekleyeceksiniz ya da geri döneceksiniz. Bunu değerlendirmenizi öneririm. Finansal ve psikolojik açımdan özellikle
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum