Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC mülakatında sicil kaydında ceza gözükmesi

• Merhabalar’
    alkollü araç kullanırken polis çevirmesine yakalandım trafiği tehlikeye sokmak suçundan mahkeme 4 aylık cezayı 2 aya indirip hükmün açıklanmasını geri bıraktı ve sicil kaydımda bu suçun görüneceğini söylediler. Green card mülakat görüşmesinde bu suçun ABD karşılığına mı bakacaklar yoksa insiyatif mi kullanacaklar bilmiyorum sizce böyle bi suçtan mülakatım red mi olur yoksa az bir ceza diye pek önemsemezler mi merak ediyorum teşekkürler.

• @okanatan, içinde söyledi: GC mülakatında sicil kaydında ceza gözükmesi

Merhabalar’
    alkollü araç kullanırken polis çevirmesine yakalandım trafiği tehlikeye sokmak suçundan mahkeme 4 aylık cezayı 2 aya indirip hükmün açıklanmasını geri bıraktı ve sicil kaydımda bu suçun görüneceğini söylediler. Green card mülakat görüşmesinde bu suçun ABD karşılığına mı bakacaklar yoksa insiyatif mi kullanacaklar bilmiyorum sizce böyle bi suçtan mülakatım red mi olur yoksa az bir ceza diye pek önemsemezler mi merak ediyorum teşekkürler.

Sayin@okanatan, yesil kart mulakatinda bu sucun TCdeki cezasina bakacaklar, size ne ceza verildigine, cezanin gereklerini yerine getirip getirmediginize, baska cezalariniz olup olmadigina bakacaklar. Her turlu cezai durumu ciddi olarak incelerler. Kriminal davalar ve suclarla ilgili yesil kart basvurularinda detayli sorular oldugu icin cezai durumunuz sizin bildirmeniz gerekecektir. Elinizde dava ile ilgili karar ve cezayi yerine getirdiginiz ile ilgili belgeler bulunsun. Mulakatta gormek isteyeceklerdir. Genelde cezai durumunu olanlarin waiver prosudurune hazir olup onu isleme koymalari gerekir. Mahkeme dosyaniz ve karar ile beraber bu konuda danismanlik alabilir ve gerekiyor ise vize basvurusunda waiver yapmaya hazirlikli olabilirsiniz.

• Çok teşekkürler iyi çalışmalar dilerim

• Bu ileti silindi!
  • adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• İltica sırasında GC Kazanmak

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    6
    0 Oy
    6 İleti
    879 Bakış
    B
    @Claudia-J-Muslu Cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin
  • silinmiş adli sicil arşiv kaydı

5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    btek14B
    @Claudia-J-Muslu cevabiniz icin tesekkur ederim. konunun muhattabini tagliyorum. @dobby @brkkaratekin
  • Siyasi Suçlar Adli Sicil Kaydı

2
    0 Oy
    2 İleti
    250 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Sadik, içinde söyledi: Siyasi Suçlar Adli Sicil Kaydı Merhaba, yaptığınız hizmet nedeniyle öncelikle teşekkür ederim. 15 Temmuzdan sonra, Siyasi suç nedeniyle 7 yıl 6 ay Terör örgütü üyeliği cezası verildi. Siyasi suçun yayına eklenen adli bir suçum yoktur. Cezanın kapalı ve açık ceza infaz kurumunda tamamlamam gereken süresini tamamladım. Yurtdışı yasağım yoktur. F1 vizesi ile ABD'de dil eğitimi ve İT eğitimi almak istiyorum. Yaşım 31. Fakat yaklaşık 5 yıl ceza infaz kurumunda kaldım. Ceza İnfaz Kurumunda bulunmam nedeniyle 20'li yaşlarımda dil okuluna başvurumu yapamamış oldum. Siyasi suç nedeniyle olan adli sicil kaydımın olması halinde ve yaşım nedeniyle vize başvurum reddedilir mi ? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler. Yaşınız nedeni ile başvuru reddedilmez. Ancak siyasi suçun detaylarına bakmadan bir görüş belirtemem. Size problem çıkarabilir gibi anlaşılıyor. Bunu iyi anlayıp açıklayabilmek gerekecektir.
  • Mülakatta Mali belge kanıtı

8
    0 Oy
    8 İleti
    519 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @MUSTAFA-ARAZ-1, içinde söyledi: Mülakatta Mali belge kanıtı @Claudia-J-Muslu merhaba mali belge kanıtını DV lottery yolu ile kazanılan green card görüşmesinde kullanacağım ve mülküm Türkiye sınırları içerisindedir belge konusunda detay verebilirmisiniz ve birde bu belgeyi sunarken konsolosluğa herhangi bir onay veya çeviri yapmamız gerekiyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 🙏 Sayın@MUSTAFA-ARAZ-1, genelde konsolosluğa vereceğiniz bütün belgelerin İngilizce olması gerekir. Ekspertiz raporu ile değer tesbiti yaptırdı iseniz onun da yararı olur. Mali durumunuzun iyi olduğunu göstermek için delillerinize bakarlar. Özellikle işiniz yok ise veya okulda değil iseniz mali durumunuza daha detaylı bakarlar. ABDdeki şartları tutan bir kişi sizin için I-134 formu doldurarak sizin mali destek probleminizi çözebilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k