Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC mülakatında sicil kaydında ceza gözükmesi


  • Merhabalar’
    alkollü araç kullanırken polis çevirmesine yakalandım trafiği tehlikeye sokmak suçundan mahkeme 4 aylık cezayı 2 aya indirip hükmün açıklanmasını geri bıraktı ve sicil kaydımda bu suçun görüneceğini söylediler. Green card mülakat görüşmesinde bu suçun ABD karşılığına mı bakacaklar yoksa insiyatif mi kullanacaklar bilmiyorum sizce böyle bi suçtan mülakatım red mi olur yoksa az bir ceza diye pek önemsemezler mi merak ediyorum teşekkürler.


  • @okanatan, içinde söyledi: GC mülakatında sicil kaydında ceza gözükmesi

    Merhabalar’
    alkollü araç kullanırken polis çevirmesine yakalandım trafiği tehlikeye sokmak suçundan mahkeme 4 aylık cezayı 2 aya indirip hükmün açıklanmasını geri bıraktı ve sicil kaydımda bu suçun görüneceğini söylediler. Green card mülakat görüşmesinde bu suçun ABD karşılığına mı bakacaklar yoksa insiyatif mi kullanacaklar bilmiyorum sizce böyle bi suçtan mülakatım red mi olur yoksa az bir ceza diye pek önemsemezler mi merak ediyorum teşekkürler.

    Sayin@okanatan, yesil kart mulakatinda bu sucun TCdeki cezasina bakacaklar, size ne ceza verildigine, cezanin gereklerini yerine getirip getirmediginize, baska cezalariniz olup olmadigina bakacaklar. Her turlu cezai durumu ciddi olarak incelerler. Kriminal davalar ve suclarla ilgili yesil kart basvurularinda detayli sorular oldugu icin cezai durumunuz sizin bildirmeniz gerekecektir. Elinizde dava ile ilgili karar ve cezayi yerine getirdiginiz ile ilgili belgeler bulunsun. Mulakatta gormek isteyeceklerdir. Genelde cezai durumunu olanlarin waiver prosudurune hazir olup onu isleme koymalari gerekir. Mahkeme dosyaniz ve karar ile beraber bu konuda danismanlik alabilir ve gerekiyor ise vize basvurusunda waiver yapmaya hazirlikli olabilirsiniz.


  • Çok teşekkürler iyi çalışmalar dilerim


  • Bu ileti silindi!
  • adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    5 İleti
    367 Bakış
    B
    @Claudia-J-Muslu Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ediyorum : Hukuka aykiri bir kalma suresi olmadi hep statum vardi
  • Siyasi Suçlar Adli Sicil Kaydı

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    2
    0 Oy
    2 İleti
    252 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Sadik, içinde söyledi: Siyasi Suçlar Adli Sicil Kaydı Merhaba, yaptığınız hizmet nedeniyle öncelikle teşekkür ederim. 15 Temmuzdan sonra, Siyasi suç nedeniyle 7 yıl 6 ay Terör örgütü üyeliği cezası verildi. Siyasi suçun yayına eklenen adli bir suçum yoktur. Cezanın kapalı ve açık ceza infaz kurumunda tamamlamam gereken süresini tamamladım. Yurtdışı yasağım yoktur. F1 vizesi ile ABD'de dil eğitimi ve İT eğitimi almak istiyorum. Yaşım 31. Fakat yaklaşık 5 yıl ceza infaz kurumunda kaldım. Ceza İnfaz Kurumunda bulunmam nedeniyle 20'li yaşlarımda dil okuluna başvurumu yapamamış oldum. Siyasi suç nedeniyle olan adli sicil kaydımın olması halinde ve yaşım nedeniyle vize başvurum reddedilir mi ? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler. Yaşınız nedeni ile başvuru reddedilmez. Ancak siyasi suçun detaylarına bakmadan bir görüş belirtemem. Size problem çıkarabilir gibi anlaşılıyor. Bunu iyi anlayıp açıklayabilmek gerekecektir.
  • Green card mulakatinda sabıka kaydi olmasi

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    351 Bakış
    mirayysfM
    @Claudia-J-Muslu çok teşekkür ederim o zaman sonuçlar açıklanınca yardım almak da fayda var riske atmak istemiyorum çünkü.
  • Aralik basindaki mulakatimiz ile ilgili onemli bir soru

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    7
    -1 Oy
    7 İleti
    440 Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    @Nur-Sönmez, içinde söyledi: Aralik basindaki mulakatimiz ile ilgili onemli bir soru Sayın Muslu hukuk bürosu yetkilisi, yukarıdaki soruma cevap alabilecek miyim acaba? Çok teşekkürler. Sayın @Nur-Sönmez , Yeterli cevabı aldığınızı düşünüyor, sabrınız ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Konuyu kilitliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum