Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC mülakatında sicil kaydında ceza gözükmesi

• Merhabalar’
    alkollü araç kullanırken polis çevirmesine yakalandım trafiği tehlikeye sokmak suçundan mahkeme 4 aylık cezayı 2 aya indirip hükmün açıklanmasını geri bıraktı ve sicil kaydımda bu suçun görüneceğini söylediler. Green card mülakat görüşmesinde bu suçun ABD karşılığına mı bakacaklar yoksa insiyatif mi kullanacaklar bilmiyorum sizce böyle bi suçtan mülakatım red mi olur yoksa az bir ceza diye pek önemsemezler mi merak ediyorum teşekkürler.

• @okanatan, içinde söyledi: GC mülakatında sicil kaydında ceza gözükmesi

Merhabalar’
    alkollü araç kullanırken polis çevirmesine yakalandım trafiği tehlikeye sokmak suçundan mahkeme 4 aylık cezayı 2 aya indirip hükmün açıklanmasını geri bıraktı ve sicil kaydımda bu suçun görüneceğini söylediler. Green card mülakat görüşmesinde bu suçun ABD karşılığına mı bakacaklar yoksa insiyatif mi kullanacaklar bilmiyorum sizce böyle bi suçtan mülakatım red mi olur yoksa az bir ceza diye pek önemsemezler mi merak ediyorum teşekkürler.

Sayin@okanatan, yesil kart mulakatinda bu sucun TCdeki cezasina bakacaklar, size ne ceza verildigine, cezanin gereklerini yerine getirip getirmediginize, baska cezalariniz olup olmadigina bakacaklar. Her turlu cezai durumu ciddi olarak incelerler. Kriminal davalar ve suclarla ilgili yesil kart basvurularinda detayli sorular oldugu icin cezai durumunuz sizin bildirmeniz gerekecektir. Elinizde dava ile ilgili karar ve cezayi yerine getirdiginiz ile ilgili belgeler bulunsun. Mulakatta gormek isteyeceklerdir. Genelde cezai durumunu olanlarin waiver prosudurune hazir olup onu isleme koymalari gerekir. Mahkeme dosyaniz ve karar ile beraber bu konuda danismanlik alabilir ve gerekiyor ise vize basvurusunda waiver yapmaya hazirlikli olabilirsiniz.

• Çok teşekkürler iyi çalışmalar dilerim

• Bu ileti silindi!
  • adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• Iltica basvurusunda bulunan birinin GC Basvurusu

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    5
    0 Oy
    5 İleti
    547 Bakış
    TMGT
  • 0 Oy
    2 İleti
    181 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ugur62, içinde söyledi: Ertelenen cezalar ve adli sicil kaydının Green Card sürecine etkisi Merhaba 2016 yılında bana bağlı bir elemanın yaptığı evrakta sahtecilik ve zimmet suçu nedeniyle ben de suçlu bulundum, hapis cezası ve para cezası ertelendi, Yargıtay süreci de yeni sonuçlandı evrakta sahtecilik suçu onandı, arşivli adli sicil kaydıma yeni yansıdı, oğlum Abd vatandaşı ve benim için green card talep edecek, red edilme ihtimalin varmı? yardımınızı rica ediyorum Sayin @ugur62, bu suc ABDye gelisinize engel olabilir. Elcilikte veya ABDde ( statu degisikligi yolunu kullaniyorsaniz) waiver basvurusuna hazirlikli olmaniz gerekecektir. Konu ile ilgili elcilik araciligi ile basvuracaksaniz buraya bakiniz. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/waivers.html Avukat kullanmanizi tavsiye ederim.
  • GC Mülakatından sonra ABD ye gitmezsem ne olur?

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! @crazycells
    11
    -2 Oy
    11 İleti
    9k Bakış
    Yusuf SaraçoğluY
    Sayın @hpy1999, Sorunuz ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Bu aşamada gerekli ve yeterli cevaplar verildiği için konuyu kilitliyorum. Teşekkürler.
  • Adli Sicil Kaydı İle Alakalı

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    8
    1 Oy
    8 İleti
    638 Bakış
    crazycellsC
    @lafakonda, içinde söyledi: Adli Sicil Kaydı İle Alakalı Merhabalar askeri suçtan 10 ay ceza aldım ve Habg çevrildi (5 yıl suç işlemezsem cezam siliniyor galiba) greencard kazanırsam, red alırmıyım, şansım nedir, teşekkürler bu bolumde yeni bir konu olusturarak sorunuzu sorabilirsiniz. Bu sekilde devam sorularina izin vermiyoruz bu bolumde, bilginize.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k