K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Jamesford Elçiligin mail adresine gönderdigim maile cevap vermemistiler. Ama websitelerinden mail gonderdigimde cevap verdiler.
-
@zeynepaydın teşekkürler. siz randevu aldınız mı? ben ödeme kısmında takıldım ve şu anda randevu yok diyor. bari ödemeyi yapabilseydik hız açısından.
-
@Jamesford evet. 2 hafta boyunca sabah 8 aksam 5 arasi 3 dakikada bir kontrol ediyordum. Aksi takdirde yakalamak zor oluyor.
-
@zeynepaydın şu an ben de kontrol ediyorum. teşekkür ederim. bol şanslar
-
@Jamesford maili size atarlar hocam çok takılı kalmayın ona. Randevu almaya odaklanın siz.
-
Merhaba, vatandaşlığı aldıktan sonra kız arkadaşımla nişanı yaparsam bu vizeye başvurabiliyor muyum? Uzun süredir birlikteliğimiz var. Bu vizeye başvururken vatandaş olan kişi daha yeni vatandaş olması problem yaratır mı? Teşekkürler
-
@isotti vatandasligi aldiktan sonra vize basvurusu yapmanize gerek yok.
-
@ob16222 tam anlayamadım. Nişanlım türkiyede olucak. Onunla evlenmek ve yanıma almak için bu vizeye başvuramaz mıyım? Asıl vatandaş olucak kişi ben olduğumda vatandaşlık süresinin bu vize türü için önemini var mıdır onu sormuştum. Örneğin amerikada ki kişi vatandaş olalı 3 ay olmuş Türkiyedeki nişanlısıyla amerikada evlenmek için bu vizeye başvurabilir mi?
-
@pelin-dikmen hayırlı olsun bende 15 kasım günü randevu aldım doktor tandevusunu aldınız mı ?
-
@pelin-dikmen merhaba pelin bende 15 kasım tarihine randevu aldım doktor randevusu için yarın başvuracağım bu süreçte bir bana yardımcı olabilirsen sevinirim
-
@MertHRB, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar, NoA2 onaylandıktan ne kadar süre sonra randevu alma işlemine geçiliyor. 2-3 ay sürüyor mu ? Güncel durumu bilmek istiyorum.
?
-
@isotti hocam Amerika’da ki kişi başvuru için vatandaş olması gerekiyor ne zaman olduğunun süresi önemli değil. Vatandaş olduktan sonra başvuru yapabilirsiniz. Ben her iki tarafta Amerikan vatandaşı olarak anladım.
-
Arkadaşlar benim aşı kartım yok, olduğum aşıları nasıl ispatlayabilirim. Sağlık ocağına gittim ama yeni sisteme geçtikleri için göremiyorlar. Aşı testi gibi bir şey var mı? Hangi aşıları olduğumu ortaya çıkarmak için
-
merhaba, nişanlımın boşanma belgelerinin üzerinde hepsinin e-imza var ıslak imzalı hiçbir evrakı yok, orijinal mi kendisi de bilmiyor, sorun olur mu?
-
@Bayram-0 evet 10 kasıma aldım ben nasıl yardımcı olabilirim yeni gördüm kusura bakmayın
-
@edanurhk orada mahkemeye gidip damgalı ıslak imzalı belgeleri alabilir ve size kargo ile göndermek zorunda kopya kabul etmiyorlar
-
@MertHRB evet, aşı testi var. Aşı testini yaptırıp, sonra aşı kartına işletebilirsin.
-
Bu boşanma belgeleri ilgili bir çok ileti okutum burada. Bu durumu Amerika'daki avukata sordum. O da nişanlınızın boşanma belgelerini zaten biz Ankara'ya gönderdik dedi. Sadece I-134 formu doldurulacak dedi. Tabi burada birebir mülakata gidip bu durumu yaşayanlar var. Sizce yine de ben nişanlımın boşanma belgesinin aslını bu durumda da götürmem gerekir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
@wsk234 evet orjinali mutlaka yaninizda olsun Ankara da, mulakatta gormek istiyorlar. Risk almayin derim.
-
@wsk234 Avukatınız nasıl Ankara’ya göndermiş çok merak ettim gerçekten. Ankara’ya gönderilen evrakların hepsi scan edilmiş siyah beyaz kopya. Amerika’dan hiç bir evrak Orjinal olarak gönderilmiyor. Elçilik size de mail yoluyla aynı evrakları iletecek. Uzun lafın kısası Amerika’daki nişanlısınız Orjinal evrakları göndermek zorunda aksi takdirde süreciniz eksik evraktan uzayacaktır. Başarılar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum