Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k
  • ⭐⭐⭐⭐

    @ramsen18 teşekkür ederim. sizin de vizeniz hayırlı olsun, tebrik ederim. yeni hayatınızda başarılar.


  • @Emre-Oktay Cansın Hocam...:)


  • @tufank Teşekkür ederim


  • @ramsen18, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @yolcuyolunda Hayır Ret almazsınız. Mülakat maili alana kadar sakın formunuzu açtırmayın ne hata yaparsanız yapın önemli değil. Mülakat maili aldıktan sonra yanlış doldurduğunuz veya güncellemeniz gereken bilgileriniz olursa konsolosluğa formunuzun kilidini açmaları için mail atın ve kilit açılınca hemen düzenlemenizi yapıp tekrardan gönderin ve sonra mülakatınıza girip vizenizi alın. Bol şans diliyorum.

    Çok teşekkürler :) peki vize mülakatına kadar ellemeyip, vizeniz onaylandı dendikten sonra bunu söylersek kötü mü olur ? şu yüzden soruyorum; eğer pasaporta basılan vizede evlendikten sonraki soyadını yazacak olurlarsa, pasaportta kızlık soyadı yazdığı için abdye girişte problem yaşayabiliriz diye düşünüyorum.


  • @yolcuyolunda 22 Haziran tarihinde 22 Ağustos gününe mülakat aldığımız mail geldikten sonra 24 Haziran gibi konsolosluğa ds260 formumun açılmasını talep ettim. Kilidi açıldıktan sonra yanlış yaptığım bilgileri ve GC kazandıktan sonra evlendiğim için de eşimi dosyaya eklemesini, kendi medeni hal durumumu bekardan evli olarak güncelledim ve sonra tekrardan gönderdim. Hiç bir sorun olmadı ve şu an size bu mesajı Amerika'dan yazıyorum. Bu kadar açıklamalı yazdım ki sizin de kafanızda bazı şeyler otursun. Mülakat maili alana kadar bekleyin. Mülakat maili aldıktan sonra dosyanızı açtırıp güncellemelerinizi yaptırın ve Amerika da nerede yaşayacağınız ne iş yapacağınızı falan planlamaya başlayın.


  • @ramsen18, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @yolcuyolunda 22 Haziran tarihinde 22 Ağustos gününe mülakat aldığımız mail geldikten sonra 24 Haziran gibi konsolosluğa ds260 formumun açılmasını talep ettim. Kilidi açıldıktan sonra yanlış yaptığım bilgileri ve GC kazandıktan sonra evlendiğim için de eşimi dosyaya eklemesini, kendi medeni hal durumumu bekardan evli olarak güncelledim ve sonra tekrardan gönderdim. Hiç bir sorun olmadı ve şu an size bu mesajı Amerika'dan yazıyorum. Bu kadar açıklamalı yazdım ki sizin de kafanızda bazı şeyler otursun. Mülakat maili alana kadar bekleyin. Mülakat maili aldıktan sonra dosyanızı açtırıp güncellemelerinizi yaptırın ve Amerika da nerede yaşayacağınız ne iş yapacağınızı falan planlamaya başlayın.

    Aradığım cevap buydu içimiz rahatladı gerçekten çok teşekkürler. Sizleri de tebrik ederim daha yeni gitmişsiniz her şey yolunda gönlünüzce olsun umarım.


  • Beyler ben green card başvuru formunda foto mu 602*602 olarak yüklemişim. Sıkıntı olur mu. Photo tool ve green card başvuru formundan geçti


  • @yolcuyolunda Teşekkür ederim sizin de yolunuz açık olsun.


  • @Abdullah-1, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Beyler ben green card başvuru formunda foto mu 602*602 olarak yüklemişim. Sıkıntı olur mu. Photo tool ve green card başvuru formundan geçti

    Sadece beyler mi var?bu forumda..


  • @Abdullah-1 sorun olmaz. ben de yıllardır aynı şekilde yapıyorum. kazandığım zaman da aynı ölçülerdeki foto ile kazandım.


  • @Fatihk-0 teşekkür ederim. Dsrısı bsşımıza inşallah


  • Merhaba arkadaşlar, son 1 ay içerisinde iş değişikliği yaptım; bu durumu Kentucky konsolosluğuna mail atarak ya da başka bir şekilde bildirmeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.


  • @ptcuye35 Hayır gerek yok. Ben de 2 ay önce iş değiştirdim.


  • @ptcuye35 cinsiyet dahi değiştirseniz, formu açtırmayın lütfen. Mülakat aldıktan sonra istediğiniz değişikleri yapabilirsiniz. İş, adres, telefon gibi basit değişiklikler, yapılan ufak harf hataları, hatta sık sık yapılan anne kızlık soyadı hatası gibi değişiklikleri konsolosluklara göre değişiklik gösterse de, mülakat günü bile yapabilirsiniz. Mesela viyana benim formumu açmamıştı, gerek yok mülakat günü düzenleriz diye.

  • ⭐⭐

    @ptcuye35 Her ne olursa olsun mulakat almadan dosyanizi actirma talebinde bulunmayin lutfen. Mulakat aldiginizda zaten yeterince vaktiniz olacaktir. Mulakat aldiktan sonra mulakata gireceginiz konsolosluga mail atarak dosya actirma talebinde bulunabilirsiniz.


  • @ptcuye35, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Merhaba arkadaşlar, son 1 ay içerisinde iş değişikliği yaptım; bu durumu Kentucky konsolosluğuna mail atarak ya da başka bir şekilde bildirmeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Size şu kadarını söyleyeyim, ben başvuru formunu doldururken yurtdışında farklı bir iş yapıyordum. O anki bilgilere göre formu doldurmuştum. Mülakata girerken Türkiye'ye kesin dönüş yapmıştım ve farklı bir iş yapıyordum. Ben hem ülke hem iş değiştirdiğim halde formu hiç açtırmadım. Mülakatta ne iş yapıyorsun dediklerinde güncel yaptığım işi söyledim. Vizem onaylandı. Formu açtırmayın. İçiniz rahat olsun.


  • Biraz geç cevap olacak ama Türkiye saati ile çekilişin son saati nedir ?


  • @LAB saatler 5 kasimda Amerika'da 1 saat geri alinacagi icin TSI 20.00 olmasi lazim.

    DV2025 sohbet odasindan sorarsaniz sorulara daha hizli cevap alabilirsiniz.


  • Merhaba numaramızın aktifleştiğini mail yoluyla mı öğreniyoruz?


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    205k Bakış
    A
    Brit Simon’a göre; Dv 2027 en geç Ağustos’un sonuna kadar açılacak. Yönetmeliğe göre de en geç Ağustos sonunda açılması gerekecek. Arka tarafta hazırlıkların tamamlandığını ve kısa sürede açılmasını beklediğini dile getiriyor. Bu sene gerek pasaport ve ücret şartı gerekse de başvuru döneminin çok uzun olmayacağı için başvuru sayısında düşüş öngörüyor. Anlattıklarından yarım ingilizcem ile bunları anladım.
  • DV2023 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2018 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum