Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada Göçmenliği

Taşındı Kanada
88 50 23.8k 25

Benzer Başlıklar

• Ön Lisans Diplomalarının Kanada'da Geçerliliği

Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    153 Bakış
    NezzstN
    Açık öğretim ön lisansı IRCC için akredite edebiliyor muyuz associate diploma olarak?
  • Kanada'da Dil Okulu Eğitimi Almak

Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    169 Bakış
    LABL
    Dil okulu kabul şartları nelerdir ? Amerika, Kanada, İrlanda bu ülkelerin dil okulu kabul şartları nelerdir ? Bazı kaynaklarda 4 yıllık üniversite mezunu olmamız söyleniyor, Siz ya da sizin çevrenizden lise mezunu olup yurt dışında dil okuluna gide bildimi ?
  • İş için Türkiye’den Kanada'ya gitmek

Kanada
    8
    0 Oy
    8 İleti
    2k Bakış
    okidoki19O
    Merhaba abim için; bir soruma cevap ve fikirlerinize ihtiyacım var. Kanada’da açılalı bir yıl olmayan bir restoranda çalışmak için Türkiye’den 3 arkadaş isteği var bunlardan bir taneside abim. (İş yeri sahibi vs birbilerini tanıyorlar, güvenilir 2-3 kişi istedikleri için böyle bi durum doğdu) İş yeri bir referans mektubu ile 3 arkadaşı çalışmak üzere Kanada’ya davet edecek. Abimin henüz pasaportu vs olmadığı için o işlemleri halletmek için işe koyuldu ve vize işlemleri için bazı dökumanlar istemişler genel şeyler. (hatalı bina raporu istenmiş sanırım genel dokumanlar olduğu için öyle yazıldığını düşünüyoruz.) Sorum şu ; abim ,eşi ve çocuğunu yanında götürebilir mi ? Ve Türkiye’den Kanada’ya böyle bir durumda ne gibi süreçler işleniyor ? Bir danışmanlık firması ile bu işi yapmak istiyor abim. Sizlerinden mutlaka dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi almak istiyorum yinede. Teşekkürler. Eğer başka sorularımda olursa “abimin bana ilettiği” şimdiden affınıza sığınıyorum. Her an yaşadığımı durumlar değil çünkü.
  • Kanada - yeni gocmenlik programi (2019)

Kanada
    35
    4 Oy
    35 İleti
    2k Bakış
    I
    Verdiğim bazı linklerde iş başvuruları açılmış. Resume oluşturulacak sayfa linki var ve açık iş pozisyonları listelenmiş. Pek benlik bir şey yok ama alanına giren varsa incelemekte fayda var.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k