Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @JesusLord Ben bunu biraz da eskiye nazaran daha bilinçli ve insanların ayaklarının yere sağlam basmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Foruma katılım arttıkça ve bu forumdaki insanların gerek buradan edindikleri gerek başka mecralardan edindikleri doğru/sağlıklı bilgileri çevrelerine aktarmalarıyla insanlar bilinçlendi. Eskiden, umut tacirleri ya da bu işten ekmek kazanmaya çalışan insanların, Amerika Hayali olan insanlara pazarladığı Green Card öyle bir lanse ediliyordu ki, hani ''bu yıl olmasa da seneye kesin ya'' kafasındaydı insanlar. Şu an ihtimalin ne kadar düşük olduğunu ve seçilse bile süreci tamamlayıp tamamlayamamanın ne kadar muallakta olduğunu biliyor insanlar. Ne kadar masraflı, yıpratıcı süreç olduğuyla ilgili BENCE geçmişe göre oran olarak daha yüksek bir oranda bilgi sahibi insan var. Umutsuzluktan ziyade gerçeklerin bilincinde olma hali yani. İlk katıldığım zamanları hatırlıyorum içim kıpır kıpırdı. Şu an bu lotarya hayatımın bir kenarındaki, tarihleri takip edip düzenli olarak başvurduğum, çok çok çok küçük ihtimaldeki güzel bir hayalden fazlası değil. Olmamalı da.


  • DV-2025 süreci için tarih bilgilerine ulaşamadım, yardımcı olur musunuz?


  • @wisconsin92 dv2025 basvuru tarihi mi? 4 ekimde basvuru basliyor eger basvuru tarihinden bahsediyorsaniz

  • Yasaklı

    @wisconsin92 4 Ekim'den 7 Kasım'a kadar başvurabilirsiniz. sonuçlar 4 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacak.

  • ⭐⭐

    @JesusLord Gayet normal, kendimizi kandırarak çok büyük hayallere kapılıyoruz. Doğrusu çıkmayacak bir çekilişe başvuruyoruz. 😃 Bilmem kaçıncı deneme lütfen şimdi, ilk kez başvuruyorum şimdi..... ne yazık ki sistem öyle çalışmıyor yoksa herkese çıkardı. acı ama gerçek bu.


  • @diablo_ercan Bir firma var 500$ ücrete gc çıkarıyormuş şuan görüşüyorum haber vericem

  • ⭐⭐

    @Uçan-hollandalı haahahahha 😃


  • @SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    Gençler selamlar herkese.
    Olaydan iyice kopmuşum, başvuru tarihini bile bilmiyorum. Eskisi kadar hevesim kalmadı, hatta geçen yıl sonuçlardan sonra "2 kere yeter, daha da başvurmam" demiştim. Hala da bu şekilde düşünüyorum. Büyük ihtimalle başvuru yapmayacağım. Ama buradaki keyifli muhabbeti, güzel insanları arada bir görmeyi, 2 çift laf etmeyi özlüyorum. Umarım herkesin keyfi yerindedir.

    Bu arada her yıl olduğu gibi, bu yıl da başvuru desteği olması adına üzerime düşeni yaptım naçizane. Zaten geçen yıldan beri otomatik ödeme talimatı devam ediyor, her ay yarım elma gönül alma, forum adına düzenli bağışım oluyor. Tabi ki her sene olduğu gibi yine Darüşşafaka Cemiyeti'ne oluyor bu bağışlar Yeşilkart Forum Ailesi ismine. Komutanların bilgisine...

    Yeni arkadaşlara; hayal kurmanın, hedef koymanın güzel olduğunu ama her şeyi buna bağlamamak gerektiğini özellikle söylemek isterim. Şans buradaki güzel insanların yanında olsun her daim...

    Gc’ye bel bağlanmaması farkındalığına erişmen güzel ama başvurmaktan vazgeçmenizi gerektirmez bu, ne güzel b1/2 vize sürecinizede başlamışsınız hem. Bir baktınız ABD’de iken çıktı, süreciniz çok daha sorunsuz oldu, belli mi olur?


  • @Onurfidan, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @doguStone Sonra çıkmayınca , moral bozulur ve Amerika videosu izlenmemeye başlanır bir 3 4 ay 😀

    Videolara küstüğüm doğrudur 🙂


  • @JesusLord Benim imzada yazıyor sebebi


  • @wisconsin92
    4 Ekim - 7 Kasım arasında yapılacak.İlk etapta siteden hata almamak adına başvuru başlar başlamaz başvurmamanızı 5 gün yada 1 hafta sonra başvurmanızı öneririm.


  • @devrim09 sizin ilk denemeniz miydi?

  • ⭐⭐

    @FreeMen b1 süreci bitti, imzayı güncellememişim. zaten 3 buçukuncu vizem. bir çok defa gidip, uzun kalışlarım da oldu. bir kere daha yeniledim. evet dediğiniz gibi de çekilişi kazanırsam AOS şansı şu bu var ama öncesinde "kazanırsam gider miyim" olayını netleştirmek. bırak geçen yılki başvuruyu 8-10 ay öncesine kadar cevabı "kesin" iken şimdi o kadar da kesin değil. işte bu yüzden hem boşuna kafamı karıştırmasın hem de kazanıp da başvurmayanlara sövgülerden nasibimi almayayım diyorum 🙂 asıl sebep de hazır bu duygudan uzaklaşmışken yine beklentiye, hayallere girmemek 🙂 hem vallahi hem billahi başvurular ne zaman başlıyor hala bilmiyorum. tahminen bu ayın 10'una kadar başlar herhalde. yani yaklaşık 1 ay kadar bir süre var karar için. muhtemelen de başvurucam, buraya gelip zehiri aldık nasılsa ama ne yeni fotoğraf çektiririm ne de başvuru yaptığımı eşime ya da kızıma söylerim.
    şu anayasa değişikliği "birilerinin" kafasındaki gibi geçerse, bırak yeşilkartı, kaçak olarak bile gitmenin yolunu bulmayı gerektirir. bu da madalyonun öbür yüzü.
    teşekkürler yorumun için


  • @SUAT-GUNAY başvurular 3 gün sonra başlıyor hocam 🙂

  • ⭐⭐

    @aldaci-0, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @SUAT-GUNAY başvurular 3 gün sonra başlıyor hocam 🙂

    heh bak öğrenmiş oldum, sağolasın. verin zehiri verin 🙂



  • @aldaci-0
    Evet ilk denememde çıktı.


  • @devrim09 tebrik ederim hocam, mutlu bir hayat sizi bekliyor 😃



  • @ayvalik10 hocam bilirsen sen bilirsin. Daha önce rastlamadım ben ama sana denk gelmiştir diye düşünüyorum.

    Şimdiye kadar hep ilk günlerde başvuru yaptım. Yine o niyetteyim. Ama eşim hamile. Bebek başvurular bitmeden önce doğarsa ne olur? Sence başvuruların sonunu bekleyip doğarsa bebeğide dahil etmek mi mantıklı? Doğmadan başvurup çıkarsa ds260da eklemek mi?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum