Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

  • ⭐⭐

    @ayvalik10 hocam kendi nikahıma gitmemişliğim ve sonra da nikah memuru tarafından dava edilmişliğim var. o yüzden bu video bana yabancı değil :)))))))

  • ⭐⭐

    @SUAT-GUNAY bu durumun bizzat kendisi de TR'de bürokrasinin ne kadar saçma, ne kadar mantık dışı izlediğinin, bedavaya yaşadığımızın bir kanıtı zaten.
    biz biliriz ki (normali de o), imza atmadan nikah kıyılmış sayılmaz. ama öyle değilmiş işte. o cüzdan çıkınca iş bitiyor(muş).


  • @SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @Uçan-hollandalı aslında benim durumumun biraz örnek olmasını isterim, özellikle genç arkadaşlara. hikaye uzun ama özeti şöyle; geçen yıl "daha katılmayacağım çekilişe" kararımdan sonra bir anda tüm planlarımı buna göre yaptım ve bu yönde hareket ettim. Bir gecede aldığım bir karar ile 50 yıllık İstanbul macerama son verdim (öyle Bodrum şu bu değil, akla gelecek en son yer neredeyse). Yine bir gecede aldığım kararla farklı bir sektöre eğildim, ona odaklandım. ve şu an her şey planladığımdan, beklentimden de iyi gidiyor.
    yani demek istediğim şey şu; greencard ya da benzer şeylerde beklentiye girmek insanın önündeki seçenekleri görmemesine ya da daha olası planlar, değişimler yapmamasına sebep oluyor. çıksa ne ala, elbette güzel ama çıkmıyor diye de hayatı adına diğer planlardan ve yollardan vazgeçmek hele ki genç nesiller için hata.
    çıkarsa gidip gitmemekte kararsızım, işte o yüzden başvurup da birilerine mani olmayayım diyorum. ama çıktığında "giderim" dersem başvuru bitene kadar, o zaman başvururum. bu yönde en büyük etken evlatın geleceği her zamanki sebebim. o yüzden akşama sabaha karar değişebilir elbette.

    başvurun bence, başvuru ücretsiz. Çekilişe katılmış olursunuz 🙂
    Türkiye'de ben en az 3-4 milyon insanın katıldığını düşünüyorum. Dünyada kim bilir kaç kişi katılıyordur. Forumda binlerce üye var farkettiyseniz hep yeni üyelere çıkıyor 🙂
    O yüzden bu sene o sene deyip kendimizi kaptırmamız lazım.
    Bende sizin yaptığınız gibi kendi rotamı kendim çizmeye karar verdim. Adım adım ilerliyorum 🙂


  • evet 7 aylık uçuş modunu açmaya 4 gün kaldı.
    7 ay hayal kurmaya her gün düzenli amerika videoları izlemeye başlayabiliriz 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @doguStone aşağıda ki linkte ki videonun sadece 1:40 - 3:15 seyret bak Türk kafası ile gidip nasıl salak yerine konulursun videosu var. Oradaki polisler yemez.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2465/abd-de-farklı-olan-trafik-kuralları/58


  • @ayvalik10
    uçağa bindiğin anda türk kafası mantığından cıkmazsa işi zor zaten 🙂


  • Arkadaşlar green card için fotoğraf nasıl olmalı yardımcı olurmusunuz ?


  • @Turco, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @gtx295 teşekkür ederim inşallah dileyen herkese çıkar bu sene 🙂

    İnsallah hocam ama bana cikmaz. İstedigim sey bu hayatim boyunca olmadi. simdide olacagini zannetmiyorum. Ben genede basvurmaya devam edecegim. Bir kez bile yuzu gulmeyen biri olarak tanri nin beni sevdigini zannetmiyorum. Tabi bu sevgi karsilikli....

    Bakalim belki istediklerim olur? gerci yas 30 a yaklasmis bu yasa kadar mutlu olamadiysak bundan sonrada zor oluruz. Artik hayata tutanacak pek birseyim kalmadi.Hayata tek tutunma sebebim nerdeyse kedi oldu diyebilirim. bu ulkede malesef mutlu degilim ne ben bu insanlari anliyabiliyorum nede onlar beni anliyorlar. Tek dertleri "sukretmek" olan bir toplulukta yapamiyorum zorluk cekiyorum..



  • @gtx295 Zaten sürekli aza kanaat ettirilip şükreden toplum yüzünden bir türlü refaha çıkamadık 🤣 yıllar sonra bile güleceğim bir video var ise net budur;

    Aradan 5 koca yıl geçmiş kafa halen aynı...


  • @Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

    @gtx295 Zaten sürekli aza kanaat ettirilip şükreden toplum yüzünden bir türlü refaha çıkamadık 🤣 yıllar sonra bile güleceğim bir video var ise net budur;

    Aradan 5 koca yıl geçmiş kafa halen aynı...

    Malesef ki kendi ailemdede var. Mesela eve geldiklerinde s.aleykum diyorlar karsilik olarak a.selam demem lazimmis... halbuki.ben "merhaba" diyorum. Yahu oyle ki dini bayramlari kutlamam gerek diye birsey cikartmislar. Kardesim ben musluman bayramlarini yada hristiyan bayramlarini kutlamiyorum. Kutlamak da zorunda degilim benim icin siradan bir gun bunlar. Birseyi illa kendileri yapiyor ise baskalarida yapmali tek dogru o baska dogru yok. Musluman lar sende olucaksin namaz mi kiliyor sende kilicaksin. Neymis cehennemlik olurmusuz vs
    Dayatma kulturu cidden cok canimi sikiyor


  • @gtx295 Çok doğru bir yazı olmuş, sırf bu baskı yüzünden gençlik çağında olan kişilerin çok büyük bir kesimi dinden soğumuş ve ibadet etmek istemiyor. Ailenizden örnek vermişsiniz size gerçekten sabır diliyorum, din denilen şeyin kişi ile yaratıcı arasında olduğunu unutan insanlar bunu herkese dayatmaya çalışıyor... Su dolu balonu bile bir yerden sıkmaya çalışırsan elbet patlak verecektir ama bunu anlayamıyorlar. Özellikle son zamanlarda gerek YouTube da gerek sosyal yaşamda sayıları hızla artan siyasal İslamcı gruplar felaket derecede tiksindiriyor. Daha geçtiğimiz günlerde akşam eve dönüyorum karşıdan karşıya geçeceğim orada bulunan üç sarıklı-sakallı kişiler bir anda bana s.a deyip genç kardeşim namaz kılıyor musun diye sordu🤣 Şimdi ne diyeyim ki ben buna? Hayır Allah'ın soracağı soruyu kul soruyor


  • @doguStone Sonra çıkmayınca , moral bozulur ve Amerika videosu izlenmemeye başlanır bir 3 4 ay 😀


  • Bu ileti silindi!

  • Bu ileti silindi!

  • @gtx295 ben 37 yaşındayım keşke ben de 30 yaşında olsaydım 🙂 Aynı düşünceleri paylaşıyorum. Artık maddi yönünü geçtim ülkedeki gelişmeler ve buna karşılık insanların tavrına hayret ediyorum. Bu durum beni çok soğuttu. Hani bir şarkıda diyor ya "bir yer bulalım dünyadan uzak"... İşte tam o moddayım. İnşallah sana da çıkar bu sene. Her şeye rağmen hayata pozitif bakmaya çalış.

  • ⭐⭐

    Ben bu başvuru sürecinin ıncığına cıncığına takılan insanım yine aklıma bir soru geldi. Şimdi fotoğraf 600x600 olması gerekiyor peki ya 600x599 olursa yada 600x601 olursa o zaman hata veriyor mu? Fotoğrafın KB konusunda evet sistem hata verebiliyor ama boyut konusuna verebiliyor mu acaba hiç 600x600 olarak ayarlayamayıp direk fotoğraf yükleyip hata almayan oldu mu? (Nasıl 600x600 yapacağımı biliyorum sadece meraktan soruyorum)


  • @newbie97 konu hakkında net bilgim yok sistem hata verirmi bilmiyorum ve fakat fotoğraf yüzünden elenip de haberi olmayan insanlar var, en iyisi kurallara uyup, uygulamadan kontrol edip fotoğrafı öyle yüklemek.


  • Sanırım başvuruya son 4 gün 🙂 5. Denemesinde kazananları gördükçe seviniyorum 🙂 eskiden olduğu gibi umut edenler yerine umutsuzluk hakim görüyorum hatta bekleme odasında kimse yok 😞


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

78
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum