K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@ob16222, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@samsa 6 ay hocam. Ben size kesin rakamı vereyim. Tamamlanmamış form da sistemden 30 gün içinde siliniyor. Bende bilemedim arkadaş nereden ulaşmış bu bilgiye.
Teşekkürler ben de şimdi check ettim. 6 ay.
-
Askerlik konusunda kafası karışan arkadaşlar için
-
Eğer askerlikten muaf iseniz bunu gösteren belgeyi ve bunun tercümesini vermek zorundasınız.
-
Yok tecilli ya da yapmış durumda iseniz e devletten askerlik durumunu gösteren belge yeterlidir. Tercümeye gerek yok.
-
-
Maalesef konsolosluğun yönergeleri Türkçeyi iyi bilmeyen ve Türkiye'deki sistemi iyi bilmeyen birileri tarafından hazırlanmış.
Biraz karmaşık ve eksik bir yönerge. Petitioner için mesela boşanma vs belgesi gerekli diye bir şey yok mesela.
Ondan sonra askerlik yaptıysanız aslını ve kopyasını diyor. Hemen sonrasında ise e devlet yeterli olur diyor.
Türkçede ve kullanmak her ikisini de yapmanız gerektiğini vurgular. O zaman e devlet yeterli olunca, onu çıkarıp bunu asıl kabul edip onun da kopyasını çıkarınca bu da aslının kopyası mı oluyor😅😅😅 Çok komik cidden :))))Dipnot: E devlet belgeleri kopya değil, asıl yani orijinal diye geçer.
-
merhaba, noa2 mektubu dün bize ulaştı ama üzerinde ANK kodu falan yazmıyor, nereden ulaşabilirim ANK koduna?
-
@pelin-dikmen öncelikle hayırlı olsun hangi güne aldınız randevunuzu ve açık olan başka günler var mıydı?
-
@edanurhk Dosyalarınız NVC'ye gidicek gittikten 30 gün sonra inquiry bırakabilirsiniz. Dosyalarınız orada işlenince size mail ile dosya numaranız gelicek. Bu Süreç suanda bende 33 günde geldi. Umarım sizinde kısa sürede gelir
-
@edanurhk aldiginiz mektup nasil birsey
-
@edanurhk NOA2 de ANK kodu yok bu case numarası sizin dosyanız NVC ye gittiğinde sizin icin oluşturulacak ve nisanliniza iletilicek benim nişanlıma e-mail olarak geldi posta olarak da geliyormu bilmiyorum ama merak etmeyin yakında size ulaşır
-
@Handan-krks teşekkürler 🙏🏻😇
-
Bu ileti silindi! -
@Blackjack35 ilk defa görüyorum. Bizim dosyamızda böyle birşey yazmıyordu
-
@odessanwaves diğer arkadaşlarında dediği gibi Türk vatandaşlarının doğum belgesi yok o yüzden nüfus belgesi istiyorlar
-
@zeynepaydın başvuru onayı sadece başka bir şey yok
-
Merhaba bazı sorularımız tuhaf gelebilir ama 13 ay beklemısken kimse hata yapmak ıstemıyor . yardımlarınız icın tesekuurler..
Ben hem Ds 160 formunda hem de I 134 formu gibi formlarda ismimi nasıl yazmam gerektigi konusunda kararsız kaldım.. ÇAĞLA olarak mı yazmam gerekiyor CAGLA olarak mı. Bazı videolarda kafam karıstı emin olmak istedim :( -
Randevu arıyorum belli zamanları var mı hergün 1 dakikada bir bakmaktan cigerim soldu :D
-
@Çağla-Aksu formların hiç birinde Türkçe karakter kullanmayın.
-
@edanurhk ANK kodu size veya nişanlınıza email yoluyla gelecek 30-40 gün daha beklemeniz lazım minimum diğer arkadaşların söylediğine göre benim zamanımda 90 gündü çünkü. Çok nadiren de olsa Türkiye de ki adrese de ank numarasını gönderiyorlar ama gelip gelmemesinin hiç bir önemi yok. Email ile size geldikten sonra gerisi dosyanın Ankara’ya transferi ve randevu almak. Tahminim 3-4 ay içinde her şey bitmiş olur sizin adınıza. Hayırlı olsun tebrik ederim
-
@Blackjack35 maalesef , şans tamamen.
-
Merhaba arkadaslar. I-134 formunu el ile mi yoksa bilgisayar ortaminda mi doldurmaliyiz?
-
@zeynepaydın Fark etmez. El ile dolduracaksanız siyah mürekkep kullanmanız gerekiyor o kadar. Şurada ikinci sayfada "How to fill out form I-134" altında yönergeleri bulabilirsiniz: https://www.uscis.gov/sites/default/files/document/forms/i-134instr.pdf
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum