Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!

  • ⭐⭐

    Ek olarak firma ayırmaksızın şu bilgiyi vereyim. Firmaların sosyal medya hesaplarında gerçek olmayan, amacı belirsiz olumsuz yorumlar dolaşıyor. Süreci bilen de bilmeyen de, içerisinde olan da olmayan da yorum yapıyor. Neye hizmet ettikleri belirsiz kötü niyetli kullanılan hesaplar. Her okuduğumuz yoruma inanmamamız gerekiyor. Gerçek kanıtlarla yorum yapan, şikayet eden insanları hariç tutuyorum. Kastettiğim şu tip yorumlar. "Bunlar dolandırıcı", "Bu kadar paraya ev alırım ben","bu işte bir iş var, süreler konusunda yalan söylüyorlar" gibi böyle saçma sapan bir sürü yorum mevcut.


  • @tufank

    Aynen öyle Tufan hocam. Zaten bir yorumun validmi, yoksa sallamasyon mu olduğunu anlamak için birçok yöntem var. Yorum detay bilgiler içeriyorsa, yorumu yazanın ismi-resmi gerçek bir kişiye aitse ve en önemlisi, firma buna itiraz değil de özür mahiyetinde bir cevap verdiyse bu yorum gerçektir.

    BDV Solutions eski ve bu konuda tecrübeli, büyük bir firma. Buna karşın avukatlık süreçleri, müşteri iletişimi ve işveren seçimi konusunda ciddi sıkıntılar yaşatmışlar müşterilerine. Yakın zamanda da bu durumun devam ettiği hemen her platformda, açık profil client hesapları ve detaylı case yorumlarıyla sabit. Bunlar ortadayken, gidip yeni büyüyen bir şirketi sırf Türkler kurdu ve Türklerle çalışıyor diye boklamaya çalışmak, başka bir şirketi sırf eski ve daha büyük diye övüp sanki oradan hizmet alan garanti kabul ediliyormuş da başka yerden alan kesin reddedilirmiş, süreç imkansızmış vs gibi bir imaj çizmek çok yanlış. Güvenmeyen güvendiğiyle iş yapsın tabii ki ama burada gelip de elde olmayan verileriyle iki firmayla da ilgili gerçekçi olmayan bilgiler verip insanların canını da sıkmasın. Septisizm yapanlar için söylüyorum; tek septik ya da tek akıllı siz değilsiniz arkadaşlar, yüzün üzerinde insan var şu an bu sürece dahil olan toplulukta ve emin olun çoğu sizden daha tecrübeli hemen her konuda. Gidip "Aa bunlar bu işi yapıyor, fiyatı da BDV'den daha ucuz, hem de Türkler, hadi bunlara basalım parayı" demedik kumar oynar gibi. Biz de araştırıp, soruşturuyoruz her şeyi merak etmeyin.

    İşin özü BDV kurumsal ve büyük bir firma. Yorumlara bakıldığında para iadesini o şirket için, dava vs açmadığınız sürece unutun, kolay kolay yapmazlar ancak 5 yılda sürse 10 yıl da sürse bir şekilde neticelenir süreciniz. EB3vize ise Other Workers kategorisinde yeni. Süreçlerinin iyi-kötü nasıl işlediğini PWD + PERM + USCIS onayı alıncaya kadar ki sürelerde yani önümüzdeki 1-1.5 yılda göreceğiz. PWD süreci gayet iyi, Ohio grubu PERM aşamasına geçti zaten. USCIS onayı sonrası da gerek danışmanlık, gerek avukatlık ve döküman süreçleri konusunda bilgilendireceğiz. Burada gelip de Muhammed Üzüm'e güvenmeyin, buTürktür sizi ghostlar vs diyenlere aldırış etmeyin. Kendileri bu anlamda ABD'deki en iyi avukatlardan. Açın geri bildirimlerini okuyun, kanallarını takip edin. Bir tane yarım bıraktıkları süreç, kötü geri bildirimleri yok.

    Onun dışında ilave onlarca başlıkta araştırma yaptık özellikle Tufan bey ile de hem süreç hem bu firmalar ve süreçleri hakkında. Gidip okuyabilirsiniz. Geri bildirimlerimizde çok kıymetli olacak diye düşünüyorum zira Tufan bey kadar BDV üzerinden geri bildirim yapabilecek, benim kadar da EB3vize için geri bildirim yapabilecek ya da daha önceden yapmış biri yok internet ortamında. Tahmini bir iki yıl içinde kimin artısı ne kimin eksisi ne, süreç nasıl tamamlanacak aşağı yukarı zaten belli olmuş olacak; öyle 4-5 yıl gibi bir durum söz konusu değil.

  • ⭐⭐

    @emre911 bu konuda türk avukatlar tü ka ka diyenler Muhammed beyin youtube daki son videosunu izlesin. Bir türk arkadaş E2 yatırım yaparken out of status olmuş Amerikalı ödüllü bir avukatla çalışırken , son çare Muhammed beyle çalışarak bir ihtimal üzerinden statüsünü normale döndürmüş.Ve son anda ABD den ayrılmadan çözülmüş problemi.

    Göçmenlik işlerinde her dosya birbirinden, her kişi birbirinden farklı değerlendirilmelidir. ABD ki avukatların bazıları bence çok müşterisi olduğu için süreçleri güncel okuyamayabiliyorlar. BDV nin Muhammed beyle acil anlaşma yapması lazım . 🙂


  • Remzi Kulen işini iyi yapan bilgili ve güvenilir bir avukat benim gözümde kendisini birçok platformdan 2 yıldır takip ederim ara sıra mail ile bişeyler danışırım hep yapıcı yardımsever olmuştur BDV yada EB3 vize ile anlaşsa keşke gözüm kapalı olduğu firmadan başlatırım süreci


  • @emre911 bu arkadaş aylar önce de desteksiz bokluyordu kaybolmuştu yine hortlamış.


  • Ben eb3vize.com dan süreci başlatacağım. Biraz önce görüntülü konuşma yaptık. Aklımdaki soru işaretlerini giderdiler. Süreci birebir avukat Muhammet beyle ilerlettiklerini söylediler. Daha doğrusu sponsor şirketi bulup bu şirketle anlaşma yapıp geri kalan kısmında avukat Muhammet beyin ekibinin süreci ilerlettigini söylediler. Forumda eb3vize.com dan sürecini başlatanlar varsa fikirlerini almak isterim.


  • @loups Hayırlı olsun tebrikler ilk adımı atmış olursunuz bende sürece eb3vizeyle Mayıs’ta katılmıştım🙂👌


  • @caglar_oz, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!

    Remzi Kulen işini iyi yapan bilgili ve güvenilir bir avukat benim gözümde kendisini birçok platformdan 2 yıldır takip ederim ara sıra mail ile bişeyler danışırım hep yapıcı yardımsever olmuştur BDV yada EB3 vize ile anlaşsa keşke gözüm kapalı olduğu firmadan başlatırım süreci

    Durust adam ama avukattan daha ziyade bir consultant olarak calisiyor.Ayrica ucretleri cok pahali .Follow up kismi cok sikintili ve siz3 dönüşleri cok gec .Alternatif bulun.Birde hep belli basli seyleri biliyor ve ona gore yonlendiriyor.Herkesin bildigi yolu size oneriyor.Stratejik dusunen biri degil .Sahsen consultation icin bir kereligine randevu alirdim ama eger isim strateji ve birazda misirikli ise remzi xokyanlis tercih.Muhammet bey yuzunden arkadasim Green card alamiyordu .Tecrubesi cok yok ,kotu niyetli biri oldugunu dusunmuyorum ama lokal amerikali bir avukat bu ikisindende cok daha iyi olacaktır


  • @sametyavuz teşekkür ederim. Sizin için de hayırlısı olsun.

  • ⭐⭐

    @loups hayırlı olsun. şu başlık altında detaylı bilgiler ve forum üyelerinden bu sürece girenlerin katıldığı bir excel tablomuz var. Süreci başlattığınız zaman dilerseniz siz de kayıt olabilirsiniz.


  • @loups Hayırlı olsun. LC onayından sonra Muhammed bey devreye giriyor. Öncesindeki işlemleri sponsor firmanın avukatı yürütüyor. Ben de Ohio ekibindeyim.

  • ⭐⭐

    @loups hayırlı olsun.


  • @tufank teşekkür ederim. Tabiki katılırım


  • @Riethian teşekkür ederim size de hayırlı olsun.


  • @selamibasaran teşekkür ederim


  • BDV de Columbia, SC için landscaping işi açıldı ve anında doldu, LC filling date 09/21/23 olmasından mıdır anlamadım, park bahçe işi neden bu kadar cezbedici fikri olan var mı acaba ?

  • ⭐⭐

    @caglar_oz bahsettiğiniz ilan ağustos ayı başından beri var kotası aslında çok hızlı dolmadı biraz zaman aldı. bazı işlerin 1-2 kotalık özel rezervleri oluyor. ısrarcı olursanız ve mevcutta kota varsa yayında olmayan bir iş / lokasyon için özel kota açabiliyorlar. Gerçi çok özel bir kota olmuyor herkes görebiliyor bunu ama satış temsilcisi ile chat üzerinden konuşarak aynı anda işlem yapıp kaydolabiliyorsunuz.


  • @tufank teşekkür ederim cevabınız için, kota açma olayını öğrenmem iyi oldu 👍


  • merhaba ben EB3 vizesine başvurmayı düşünüyorum. eb3vize.com dan görüşme istedim henüz dönüş yapılmadı. Kafamı kuracalayan konu şu, Elon musk attığı tweette her yıl 2miyon kişinin abd'ye kaçak giriş yaptığını söylüyor. Bu durum olumsuz etkilememiz mi eb3 vize başvurlarını. çünkü abd lilerin çalışmak istemedikleri işlerde bu kişiler büyük bir istekle çalışmak isteyecektir ve haliyle talepleri dolduracaklardır.


  • @faraza Öncelikle EB3 yasal bir göçmenlik türü. Kaçak girenlerin yasal göçmenlerle direkt alakası olmasa da tabiki bazı işlevlerin yavaşlamasına sebep olması kaçınılmaz diye düşünüyorum. Bu nedenle umarım önümüzdeki seçimi Trump kazanır. 🙂 Ayrıca kaçak giren 2 milyon insanın yasallaşması için mahkeme sürecinden geçmeleri gerekiyor. Kimilerine göre bu 2 milyon mahkemenin tamamlanması belki de 10 yılı bulacak. Bu arada bu insanlar kaçak çalışabilir belki ama EB3 için sponsor olan firmalar genelde büyük ve kaçak çalıştıramayacak firmalar. Dolayısı ile direkt bir etkisi olacağını sanmıyorum.


Benzer Başlıklar

  • 4
  • 1142
  • 14
  • 2089
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130
Çevrimiçi

41.1k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum