EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
-
Ekim 2023 bülteni açıklandı. Bizim kategori sadece 3 ay ileri giderek 01AUG20 olmuş. ( FINAL ACTIONS tablosu için)
DATES FOR FILING tablosu da ( CP için DS-260 formu veya AOS için I-485 formunun gönderimi ) 15DEC20 tarihine ilerlemiş.

-
@tufank Ups :))
-
@tufank geçen sene kaç kere değişmiş bakabildiniz mi tufan bey.
-
@tufank Yalnız bizim tablo bu 15 Aralık 2020.

-
@Riethian bende ilk başta bu diye düşündüm.Tufan bey atınca bültene bakıyordum.Bu 15dec2020 önce tarihler cut off olmuş demek değil mi?
-
@Riethian bu yorumumu düzeltiyorum, sonradan bakanlar hatalı bilgi almasın. sizin verdiğiniz tablo doğru.
Consular Processing için referans alacağımız tablo her zaman B. DATES FOR FILING OF EMPLOYMENT-BASED VISA APPLICATIONS tablosu.
-
@selamibasaran bununla ilgili bir pdf dosyası hazırlamıştım şu iletide : https://yesilkartforum.com/forum/topic/2375/eb-3c-ew-green-card-süreci-danışmanlığı-konusunda-sorular-ve-uyarılar/352?_=1694801130209
Ekim 2021 all current olmuş.
-
T tufank bu başlıktan bahsetti
-
@tufank Pardon doğru diyorsun. :)
-
@tufank bunların ayrımı nerde yazıyor ben tam anlamadım bazıları ucsis söylüyor hangi tarihe bakılacağını diyor
-
@tolgasatir Next Month’s Adjustment of Status Filing Charts
For Family-Sponsored Filings:
For all family-sponsored preference categories, you must use the Dates for Filing chart in the Department of State Visa Bulletin for October 2023.For Employment-Based Preference Filings:
For all employment-based preference categories, you must use the Dates for Filing chart in the Department of State Visa Bulletin for October 2023.October icin ikinci tabloya bakilacagini soyledi USCIS.
-
@btek14 teşekkürler
-
@tolgasatir rica ederim. bu kadar az ilerlemesine sasirmistim acikcasi ama 2.tablonun dikkate alinmasi guzel surpriz oldu. umarim bekleyen isteyen herkesin bir an once gerceklesir.
-
@tolgasatir edit: CP için her zaman "B. DATES FOR FILING OF EMPLOYMENT-BASED VISA APPLICATIONS" tablosu baz alınıyor. AOS için hangi tabloya bakılacağı her ayın bülteninde belirtiliyor.
-
@btek14 bu bilgi sadece AOS seçeneğini seçenler için önemli.
edit: Consular Processing için sadece "B. DATES FOR FILING OF EMPLOYMENT-BASED VISA APPLICATIONS" tablosu baz alınıyor.
-
@tufank dogrudur eksik ya da yanlis sekilde anlasildiysam kusura bakmayin.
AOS linklerini paylastim ama sanirim yanlis anlasildi.
duzeltme icin tesekkurler. -
@btek14 verdiğiniz bilgi doğru teşekkürler, sadece AOS için geçerli olduğunu vurgulamak istedim.
-
@selamibasaran hayırlı uğurlu olsun hızlıca aksın darısı başımıza inşallah 🙂
-
@tufank ben aos için olanı mı takip etmeliyim 🤔 kafam karışıyor bi türlü anlayamadım bu tabloları 🤦🏼♀️ arkadaşın verdiği linki de açamadım açıkçası erişim engellendi uyarısı verdi
-
@serel sanirim o arkadas benim :)
siz usa icinde misiniz? eger usa icinde iseniz asagidaki tabloya bakacaksiniz.
-
@btek14 evet :)) biz sonradan gidip aos yapıcaz şuanda Türkiye'deyiz. Tmm en sonunda anladım teşekkürler zahmet verdim 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum