ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
Arkadaşlar Ellis porter ile görüştüm ve kendileri NIW için uygun olduğumu söylemiştiler. Akabinde de bana kontrat gönderdiler imzalamam için. Şimdi ise kendilerine ulaşamıyorum neredeyse 10 gün oldu. Böyle bir şey sizin de başınıza geldi mi yoksa bu sadece Ellis porter ile mi alakalı bir şey…
-
@Hildebrandt tabloda türk vatandaşı olup amerika içinde olanlar için de ayrı bir sütün var (I-480) dolduranlar...
-
@TOK Hocam bu sayılar geçen fiscal year da verilmiş vize sayısın mı gösteriyor, yoksa bekleyenleri mi ben anlayamadım
-
@scholarway ben ellis porter la calistim surecte. Boyle birsey yasamadim. Genelde cok hizli donerler hatta maillere. Tekrar yazin isterseniz belki spama falan dusmustur mail. My case uzerinden mi iletisime gectiniz, mail ile mi?
-
@niwss bana kontrat atmışlardı imzalamam için onun üzerine kendilerine dönüş yaptım ama sonrasında ne dönüş var ne cevap. Sizin avukat da Goslow muydu?
-
@niwss bekleyenleri hocam
-
@TOK backlog artmis gozuuyor o halde hocam
-
@niwss
Sayılar ne kadar resmî bilmiyorum fakat backlog artmış ne yazık ki. -
@scholarway evet. Ben 1 -2 gun bekledim max o da resmi tatillerine denk geldigi zamanlarda. Tecrube etmedim boyle bisey o yuzden tekrar gonderin bence hocam maili. Bir aksilik olmus belliki
-
@TOK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Merhaba, reddit'te bir yazıya denk geldim orada 2022 Q4'te ülkelerden başvuru sayısı ile ilgili bir dosya var. Biraz anlaşılması zordu fakat sayıca Türkiye'de EB-2 NIW bekleyen sayısı 183, Toplam 920 yazıyor. Link bırakıyorum.. Bir de siz bakın istedim
https://www.reddit.com/r/USCIS/comments/12npxx2/eb2_row_wont_be_current_even_in_october_2023/?onetap_auto=true2023 Q1 verilerinde EB2 NIW sayı olarak çok az tam anlayamadım o kısmı?
-
@TOK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Merhaba, reddit'te bir yazıya denk geldim orada 2022 Q4'te ülkelerden başvuru sayısı ile ilgili bir dosya var. Biraz anlaşılması zordu fakat sayıca Türkiye'de EB-2 NIW bekleyen sayısı 183, Toplam 920 yazıyor. Link bırakıyorum.. Bir de siz bakın istedim
https://www.reddit.com/r/USCIS/comments/12npxx2/eb2_row_wont_be_current_even_in_october_2023/?onetap_auto=trueBu sayılar I-140 başvurularını gösteriyor. Bu başvuruların tamamı olumlu cevap almayabilir ama diğer yandan da bu sayıların içerisinde eş ve çocuklar da yok.
-
@kelle, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
https://www.reddit.com/r/USCIS/comments/12npxx2/eb2_row_wont_be_current_even_in_october_2023/?onetap_auto=trueBu sayılar I-140 başvurularını gösteriyor. Bu başvuruların tamamı olumlu cevap almayabilir ama diğer yandan da bu sayıların içerisinde eş ve çocuklar da yok.
Ben bu sayıları DQ olup bekleyenler sanmıştım
-
Şimdi boşuktan USCIS'in eski vize istatistiklerine baktım. Elçilikler Pandemiden önce EB-2 NIW için verilen vize türü olan E21'den bir sürü vermişler. Bize verilmesi gereken vize türü E21 yani. Son yıllarda sadece E2 türünden vermişler. Hiç E21 yok veya bu kodla yazmamışlar.
2 soru aklıma geldi E21 türünü E2 olarak genellediler mi yoksa son yıllarda hiç vermediler mi?
Sizde eski raporlara bakarak görebilirsiniz. Düşüncelerinizi merak ediyorum. -
-
@TOK Konsolosluklar vizeyi E21 koduyla basiyor, acaba Uscis green card’i farkli bir kodla basiyor olabilir mi? Cunku, Uscis’den alanlar AOS yapanlar oluyor. Onlarin kodu farkli olabilir.
-
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
October 2023 vize bültenini gördükten sonra grup sessizleşti maalesef.... :(
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2024/visa-bulletin-for-october-2023.html -
@GÖK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
October 2023 vize bültenini gördükten sonra grup sessizleşti maalesef.... :(
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2024/visa-bulletin-for-october-2023.htmlBiraz oyle oldu hocam, bulten hakkinda yorumunuz nedir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum