DV2025 Sohbet Odası
-
@emre911 kesinlikle katılıyorum geçen başvurularda kullanılan fotoğrafı veya eski fotoğrafları senede 1 kere açılan başvuru için yeni başvuruda kullanmanın bir anlamı yok böyle bir riske gerek yok. risk almak isteyen şüpheye düşmek isteyen ne yaparsa yapsın orası ayrı konu. başvurunun kılavuzu yayınlanıyor hemen hemen her şey yazıyor.
-
@diablo_ercan Senede bir kere açılan başvuru için riske atmaya bence de değmez, en fazla bir fotoğrafçıda 50 lira verip taze resim çekinirler
-
@Uçan-hollandalı artık 150 tl oldu + digital olanına da para istiyorlar. :crying_face:
-
@Rhonster merhaba. Tabii ki ABD vermiyor ama ben o istatistiksel bilgileri zannederim Rusların bir web sitesinde okumuştum. Rusların hackerları dünyada çok güçlüdür, belki onlar bir yerlerden bu bilgileri illegal olarak elde etmişlerdir. O kadar çok aynı anda farklı farklı ülkelerde çalışıyorum ki inanın bir yerde okuduğumu ben de karıştırıyorum bir süre sonra. Rusça'da mı, İngilizce'de mi yoksa diğer dillerin birinde mi okudum bilmiyorum, dünden beri arıyorum.
-
@fredykrueger O tarz elenmeler çekilişi kazandıktan sonraki kontrollerde yaşanıyor. Çekiliş yalnızca şansa bağlı her başvuranın fotoğraflarını inceleseler ohooo
-
@Beykentli Lütfen asılsız bilgi vermeyelim
-
@Ovezgeldi ekim kasım arası oluyor genelde bu sene de farklı olacağını sanmıyorum
-
@sonar merhaba. Ok. bir daha konunun linkini eklemeden yazmayacağım, aradan 1 yıldan fazla zaman geçti hala o web sayfasını arıyorum. Bulunduğum ülkedeki internet hızım da yavaş, Türkiye'deki ya da Avrupa'daki gibi değil, vakit buldukça ama biraz yavaş arıyorum.
-
@tolgasatir ds260 a fotoğraf yüklenildiğini bilmiyordum teşekkürler
-
@Ashtrem DS260’a fotograf yuklenmiyor. @tolgasatir mulakata gittiginizde basvuru sirasinda yuklediginiz fotograf ile sizi karsilastirmalari mumkun. Hatta DV2023’de bir kisi yanlis fotograf yukledigi icin red aldi diye hatirliyorum. Sanirim kendi basvurusuna kizinin fotografini yuklemisti.
-
@datanist benim hatam yükleniyor sanmıştım
-
@sonar, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@fredykrueger O tarz elenmeler çekilişi kazandıktan sonraki kontrollerde yaşanıyor. Çekiliş yalnızca şansa bağlı her başvuranın fotoğraflarını inceleseler ohooo
Katılıyorum bu forumda geçen sene garip şeyler okumuştum gerçek bir kişiye ait olmayan isim soyisimle başvurulan bir forma greencard çıkmıştı sanırım twitterda dolanıyordu resim de biyometrik felan değildi saçma sapan bir resim vardı. Sistem rastgele çekiyor kazananı herhalde pirincin taşını mülakatta ayıklıyorlar
-
@Beykentli dert etmeyin kaynak DoS vs olmayacağı için doğruluğunu kanıtlayamayacaksınız varsayım olarak kalacak maalesef
-
@emre911 bir ülkenin sistemi ile, başka bir ülkenin aslında çokta memnun olmadıkları bunun için senelerdir üstünde oynama yapmadıkları bir mevzuyu karşılaştırmak doğru değil pek ama olsun
-
İkisi aynı şey aslında. Özetle bürokratik işlemlerin dijitalleşmesi, arada bir fark göremiyorum. Biraz ihmal edilmiş olsa da her konuda olduğu gibi o da gelişir öyle ya da böyle.
-
@Beykentli yok oyle bi dunya 🤣
-
@emre911 çekilişin sonuçlarını açıklamak için hala 5-6 ay bekleyen bir ülkeden böyle bir güncelleme bekliyorsanız bir şey diyemem ama ben olaylara gerçekçi yaklaşmaktan yanayım her zaman
-
@Emre-Kurtulmuş
Tek güncellemeyi Trump'ın yapması da enteresandı aslında :D Demek ki adam 1 dönem daha seçilse neler yapacaktı sistemlere. -
@emre911 çekilişi kaldıracak yada kanada gibi puanlı sisteme geçirecekti
-
Arkadaşlar bir ara ekimde pasaport ücretlerine zam gelecek dediler, bu zam direkt ekimde mi olacak yoksa ekimde belli olup ocakta mı zamlı hale geçer bilginiz var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum