DV2020 bekleme odası
-
HERKESE MERHABALAR. BİZDE BU SENE İLK KEZ BAŞVURDUK. HEPİMİZE HAYIRLISI BAKALIM. BEKLEMEDEYİZ.
-
@nilfersev bol sanslar.
-
@nilfersev DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
HERKESE MERHABALAR. BİZDE BU SENE İLK KEZ BAŞVURDUK. HEPİMİZE HAYIRLISI BAKALIM. BEKLEMEDEYİZ.
Aramıza hoş geldiniz iyi şanslar
-
@hsndmn basvuruyu nasıl yaptın ne istediler? nezaman basvurdun ve ne olarak basvurdun
-
Evet beklemedeyiz, çıkar ve umarım gideriz.
-
atarsa 155
-
hayali olup hayata geçirmek isteyenler.!
hersey gönlünüzce olsun..
inşallah 2020 dv lottery
randomly selected ile bizi selamlar
buyurun vizeniz der.
herkese selamlarrrr... -
Bende bekliyeyim şu köşede...
-
Merhaba,
Yeni kaydoldum buraya ve ilk kez Green Card cekilisine basvuru yaptim. İlk kez green card icin inceleme yapiyorum.
Su konuya bir aciklik getirmeniz mumkun mu ?
DV2020 ye basvurdugum icin 2020 yilinda Amerikaya giris yapilmasi mi gerekiyor. 2019 7 mayista cekilis sonucu aciklanacak. Sonrasi evrak hazirliklari mulakat vs.. Giris 2020 yilinda mi olmali ? Surec takriben ne kadar suruyor? Aydinlatirsaniz sevinirim :) tesekkur ederim .
Ayrica hepimize bol sans 👍🏼 -
@heavenblue öncelikle hoşgeldiniz ve bolşans..
Talihli olursanız size verilecek sıra numarasına göre Ekim2019-Eylül2020 arasında görüşmeye çağırılacaksınız, bu görüşme sonrasında yaklaşık 6 ay içinde giriş yapmanız gerekecek.
-
Arkadaşlar herkese merhaba aklıma takılan bi soruyu sormak istiyorum biraz erken ama dediğim gibi aklıma takıldı işte
Yakın zamanda güzel bi haber aldım baba oluyorum eşim birbuçuk aylık hamile
Hesaplamalarımıza göre herşey yolunda giderse 2019 temmuz sonunda çocuğumuz doğacak ancak çekiliş sonuçları mayıs ayında açıklanıyor eğer kazanırsam ds 260 formunu ne kadar erken doldurursak okadar iyi diye duydum bu durumda benim bu formu doldup daha sonra çocuk doğunca tekrar formu güncelleyip çocuğu eklemem mi daha doğru olur yoksa formu doğumdan sonra doldurmam mı?
formu doldurmayı ertelersek ne gibi problem olabilir
Herkese teşekkürler -
@volkanu
Hosbuldum. Cevap icin cok tesekkurler :) Profillerin altindaki imzalardan birseyler cikarmaya calismistim. Emin olamadim sorma geregi hissettim. Sagolun :) -
@özcngzl öncelikle tebrikler, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Bu durumda en mantıklısı direk formu doldurmak, görüşme tarihi belli olduktan sonra da formu açtırıp güncellemek oluyor sanırım.
Kazandıktan sonra evlenenler de bu şekilde yapıyor örnek olarak.
-
@volkanu teşekkür ederim
-
@özcngzl DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar herkese merhaba aklıma takılan bi soruyu sormak istiyorum biraz erken ama dediğim gibi aklıma takıldı işte
Yakın zamanda güzel bi haber aldım baba oluyorum eşim birbuçuk aylık hamile
Hesaplamalarımıza göre herşey yolunda giderse 2019 temmuz sonunda çocuğumuz doğacak ancak çekiliş sonuçları mayıs ayında açıklanıyor eğer kazanırsam ds 260 formunu ne kadar erken doldurursak okadar iyi diye duydum bu durumda benim bu formu doldup daha sonra çocuk doğunca tekrar formu güncelleyip çocuğu eklemem mi daha doğru olur yoksa formu doğumdan sonra doldurmam mı?
formu doldurmayı ertelersek ne gibi problem olabilir
Herkese teşekkürlerSurec Ekim ayinda baslayacak, onun oncesinde formu dilediginiz zaman doldurabilirsiniz, bir problem yasamazsiniz.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
-
arkadaşlar bu yıl vize almaya hak kazananlar ne kadar bir maliyete katlanacaklar 1 kişi için masraf ne olacak
bilgisi olan arkadaşlardan rica ederim.
2020 waıtıng -
@hayalimdeki Konsolosluğun ön gördüğü bir tutar bulunmamakta ama genel olarak kazanan kişi için 10.000$ veya 15.000$ yanında götürdüğü her birey için 5.000$ ilk girişten itibaren göstermesi konsolosluk için uygun bulunuyor.Aynı zamanda genel kanı bu tutarları konsolosluğa banka dekontu aracılığıyla göstermek vize alma aşamasında önemli olduğudur..
Ancak ABD direk yaşayacak arkadaşlar için yaşanacak sorunlar göz önüne alındığında iyi bir yaşam şartını yakalaya bilmek adına yanınızda en az 15.000$ veya 20.000$ her yanınızda götürdünüz birey içinde 5.000$ en az olduğu bilmeniz önemli.Yanlışım varsa sayın @crazycells düzeltecektir :))
-
@hayalimdeki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
arkadaşlar bu yıl vize almaya hak kazananlar ne kadar bir maliyete katlanacaklar 1 kişi için masraf ne olacak
bilgisi olan arkadaşlardan rica ederim.
2020 waıtıngmulakat deneyimleri konusunda maliyet bilgileri de var, o konuya da goz atmayi unutmayin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum