K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Ali-El, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Wac numaramı kontrol ettigimde bu yazi cikiyor. Bu ne demek arkadaslar. Hicbir sey anlamadim. NOA1'i 8 agustos 2022 de almistik.
On August 16, 2023, we approved your Form I-129F, Petition for Alien Fiancé(e) (2), Receipt Number WAC........ We send you an approval notice. Please follow the instructions in the notice. If you do not receive your approval notice by August 31, 2023, please visit www.uscis.gov/e-request. If you change your address, please visit www.uscis.gov/addresschange to notify us of your new mailing address.Dosyanız onaylandı.
Tebrikler -
K2 vize başvurusunu ayrı mı yapmalıyız? Yoksa seçeneklerde başvuru kişisi ekle diye bir seçenek var onu da seçebilir miyiz arkadaşlar deneyimleyen var mı?
-
@samsa Çok tesekkur ederim. Bugun dunyanin en mutlu insani oldum. Allah, bekleyen herkese nasip etsin💞
-
@samsa Tesekkur ederim. Şimdi ne yapacagim. Süreç sıralamasini söyler misin?
-
Merhaba K1 dosya hazırlama aşmasındayız.. WhatsApp iMessage yazışmaların hepsinin screenshot yapmak zorundamıyız😒 Sizler kanıt olarak yazışmaları dosyanıza eklediniz mi?
-
@samsa Tesekkur ederim. Şimdi ne yapacagim. Süreç sıralamasini söyler misin?
Forumu okuyun lütfen.
-
@samsa :D
-
Arkadaşlar yeniden merhaba .Bir sorum var .Biz erkek arkadaşımla hiç yüz yüze görüşmedik .kendisi aralık ayına kaldı gelmesi .Bana dediği şu şekilde .Bizim ilk aşamada olan başvurumuzda beraber olan fotolara gerek yok biz dosyayı verelim ben aralık ayında geldiğimde de fotoları vs çekeriz dosyaya koyarız .Zaten mülakata giderken gerekecek o fotolar vs dedi .Amaç süreci önceden oradan başlatmak .Böyle bir şey var mı ?
-
@sltn belirli aylardan bir kısmını ekleyebilirsiniz , zorunlu değil ama destekleyici kanıt sonuçta. Türkçe ise de İngilizce tercümesi lazım. Kendiniz de tercüme edebilirdiniz. Tercümana yaptırmanıza gerek yok.
-
Bu ileti silindi! -
Masraflarla ilgili araştırma yapıyorum da çalışma izni vs green card süreci için amerika’ya girdiğimiz zaman ne kadar bir bütçemiz olmalı ortalama ?
Bu süreçte olanlar bilgilendirirse sevinirim.
Benim düşüncem $7000-8000 -
@mine-kalay hayır yok , k1 vizesinin ilk başvuru şartı nişanlınızın Amerikan Vatandaşı olması sonrasında da başvurudan önce iki yıl içinde bir kez olsa daha bir araya gelmek. Siz bu şartı sağlayamıyorsunuz. Eğer dini sebeplerden dolayı yaşadığınız ülke de böyle bir engel varsa ve bunu açıklayarak başvuru yapabilirsin ancak Türkiye de yaşadığınızı varsayarak bu şekilde başvurmanız da size bir fayda sağlamaz çünkü Türkiye de dini sebeplerle böyle bir engel yok en azından benim bildiğim kadarıyla.
-
@samsa kendini komik mi zannediyorsun. Form 264 sayfa
-
@Ali-El burası insanların deneyimlerini, kendi edindiği bilgileri paylaştığı bir forum. Yaklaşımınız başında da hoş değil şu an hiç değil. Kimse size bir şeyi sıralamak anlatmak zorunda değil. Tabiki kendi deneyimlerini anlatmalarını rica edebiliriz ama karşılığında kimse bir çalışan ya da yetkili kişi olmadığı için size konsolosluktan gelen belge gibi sıralı bir liste iletmez. Ben de sayfalarca forum yazısı okudum ki daha birkaç sayfa öncesinde de yazıyor biraz baksanız görebilirsiniz
-
@samsa kendini komik mi zannediyorsun. Form 264 sayfa
Terbiyesiz şey seni.
-
@melike-iyigun, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Ali-El burası insanların deneyimlerini, kendi edindiği bilgileri paylaştığı bir forum. Yaklaşımınız başında da hoş değil şu an hiç değil. Kimse size bir şeyi sıralamak anlatmak zorunda değil. Tabiki kendi deneyimlerini anlatmalarını rica edebiliriz ama karşılığında kimse bir çalışan ya da yetkili kişi olmadığı için size konsolosluktan gelen belge gibi sıralı bir liste iletmez. Ben de sayfalarca forum yazısı okudum ki daha birkaç sayfa öncesinde de yazıyor biraz baksanız görebilirsiniz
Forumun ilk 5 sayfasını okusa bütün bilgiler orada aslında. Ama burada gelmiş terbiyesizlik yapıyor.
-
@Ali-El kardeşim kimse senin paralı çalışanın değil biz nasıl okuyorsak sende okuyacaksın bu sayfayı diğer sosyal medya sayfalarıyla karıştırma edebinle gel edebinle git.
-
@samsa randevular en son ne zaman açıldı bilginiz var mı ? Bende randevu bekliyorum
-
@myurt, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@Ali-El kardeşim kimse senin paralı çalışanın değil biz nasıl okuyorsak sende okuyacaksın bu sayfayı diğer sosyal medya sayfalarıyla karıştırma edebinle gel edebinle git.
Yeri geliyor herkes yardımcı oluyor. @ob16222 özellikle.
Hakeza diğer forum üyeleri de. Ama hiçbir şey yapmayıp bana hap bilgiyi ver demek oldukça saygısızca. -
@özge-ecen-0, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@samsa randevular en son ne zaman açıldı bilginiz var mı ? Bende randevu bekliyorum
Bir hafta önce açıldı en son.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum