Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @megashintai Peki istedikleri surede paketleri teslim edemezsek bir ceza durumu oluyor mu?


  • @Zeki-Inci izlediğim videolara göre herhangi bir cezai işlem yok. Amazon size bu iş için bir ücret ödeyecek bu ücreti hesaplamak için size saat belirtiyor, yani amazon'un verdiği süre tahmini olarak bitirilebilecek ortalama bir süre. Örnek vermek gerekirse 3 saatlik bir iş aldığınızı düşünürsek siz o işi 2 saatte de bitirseniz 4 saatte de bitirseniz aynı ücreti alacaksınız.

    İzlediğim videolardan ben böyle anladım eğer ki hatam varsa bilgili arkadaşlar düzeltir zaten.


  • @zeki-inci Bana 3.5 saatlik iş verildi ama bence o kadar kısa sürede yapabilmek mümkün değildi. Dediğim gibi haritanın yanlış gösterimleri sebebiyle oldu gecikme.
    Ama ceza gibi bir durum yoktu. En geç 9.00 pm'e kadar bitirin diyordu benim için. O saatten önce hallettim.


  • @zeki-inci Benimde izlediğim videolardan ve arkadaşların görüşlerinden anladığım kadarıyla size verilen bir süre aralığı var min. ve max. size sunulan aralık min. süre buna göre fiyatlama belirtiliyor. Mümkün olabilecek en iyi süre ayarlanıyor anladığım kadarıyla ve fiyatlanıyor. Max. süre geçilirse bir işlem varmı bundan kimse bahsetmemiş bu konuda çalışan arkadaşlarımız bu konuya da bir açıklık getirmesi güzel olur aslında ....


  • Tesekkurler arkadaslar cvaplar icin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    emrah ateş youtube canlı canlı en baştan en sona kadar amazon flex nasıl yaptığını gösteren videoları var. Orada herşeyi ile anlatıyor.


  • @barış Baris bey bu isin standart saati 18 dolar. Fakat bazen bu rakamlar hava kosullari zorlasinca artabiliyor. Mesela gecen hafta burda hava biraz yagisli ve soguktu, don riski vardi, 4 saatlik blok 108 dolara cikti. Yani saatini 27 dolar yapmislar. Bloku gec teslim etmenin bir cezasi yok. Bir keresinde aldigim blok downtown a gitmesi gerekiyordu. Saat 10.30 PM de bitirdim. Herhangi bir cezasi olmadi.


  • @megashintai Su ana kadar 3, 3.5, 4 ve 5 saatlik bloklar yaptim. Bunlar arasinda en zoru her zaman 4 saatlik bloklardi. 4 saatlik bloklarda daha genis bir alanda dagitim yaptiriyor sistem. 5 saatlik isi aldigim zaman 60 paket aldim ama 4 saatlik isten daha once bitirdim. Nedeni daha dar bir alanda dagitim yapmamdi. Mesela bir siteye girdigim zaman adresler yan yana, karsilikli olabiliyor. Birde ayni adrese 2-3 paket biraktigim oldu. 4 saatlik blok disindakiler hep dar alanda geliyor bizim bolgede ve alabilirsem bunlari almaya calisiyorum artik.


  • @mehmett Sizin bölgede blok bulmak kolay sanırım. Houston da, (belki ben depolara 30 mil uzakta olduğum için?) kolayca bulamiyorum. En fazla iki blok alt alta gördüm. Ya çok insan var bu işi yapan, ya da fazla iş yok.

    Şu an olsa mesela çıkarım ama yok. 🙂


  • @mehmett Amazon Flex Delivery içinde söyledi:

    @barış Baris bey bu isin standart saati 18 dolar. Fakat bazen bu rakamlar hava kosullari zorlasinca artabiliyor. Mesela gecen hafta burda hava biraz yagisli ve soguktu, don riski vardi, 4 saatlik blok 108 dolara cikti. Yani saatini 27 dolar yapmislar. Bloku gec teslim etmenin bir cezasi yok. Bir keresinde aldigim blok downtown a gitmesi gerekiyordu. Saat 10.30 PM de bitirdim. Herhangi bir cezasi olmadi.

    Peki hocam hangi semt veya sokağı dagitacaginiz nasıl belirleniyor yani belirli bir mil varmı?yani şehrin en doğusuna yada en batısına çıkma ihtimali varmı?


  • @megashintai Hayir malesef cok kolay degil burda da, cok fazla driver var. Zar zor yakaladigim bir blogu almaya gittigim zaman depoda epey bir kuyruk oluyor. Gecen ay Hallowen oncesi cok is vardi, hemen hergun bir blok yapiyordum. Bu ara cok zorlasti. Aralik ayinda tekrar yogunluk olacagini dusunuyorum.


  • @kürşat Aldiginiz blok tamamen sans, gorevli size hangi blogu verirse onu aliyorsunuz. Ben sehrin kuzeyindeyim. Aldigim blok kuzeye cikarsa 40-50 milde is bitiyor. Ama guneye cikarsa 120 mil yaptigim da oldu. Downtown bu isin kabusu :). Bir kere geldi su ana kadar ve 6 saat falan surdu bitirmem.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mehmett aynı yerdemisin bilemiyorum ama emrah ateş amazonda sürekli iş için başvuru yapmış eleman arıyorlarmış ve de inanılmaz imkanlar sunuyor. @crazycells youtube linki koydum ama yasak mı bilemedim koydum çünkü amazon flex devamlı çalışma şansını yakalarsan neler vaat ediyor nasıl şirket elemanı oluyorsun avantajları var onu anlatan bir video


  • @ayvalik10 Dün izledim ben de. Gayet faydalı bir video.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ayvalik10 tabii ki yasak degil sayin @ayvalik10 🙂

  • ⭐⭐⭐

    Bu işi düşünenler için bir güncelleme yapmak istedim.
    Amazon Flex e ilk başvuru sonrası inanılmaz derecede blok müsaitliği vardı ve belli süre sonrası kesildi. İnternette biraz araştırdığımda, Amazon’un yeni sürücülere tüm blokları özel olarak ayırdığını ve sonrasında kestiği gibi bazı kişi yorumları okudum. Hergün en az bir kere girer bakarım ve Black Friday dönemi dahil hiç uygun blok görünmüyor. Eminim bölgeden bölgeye değişiyordur ve mutlaka bazı saatlari vardır belkide fakat benim deneyimime göre kesinlikle güvenilecek bir iş değil. Ek iş olarak bile sanırım bu işe güvenmezdim.


  • Amazon Flex sitesine baktığımda sadece 21 yaş üstü ve ehliyet soruyor 1 senelik ehliyet diye ibare yok sanırım 1 senelik ehliyet istemiyor


  • @freeworld Amazon Flex Delivery içinde söyledi:

    Bu işi düşünenler için bir güncelleme yapmak istedim.
    Amazon Flex e ilk başvuru sonrası inanılmaz derecede blok müsaitliği vardı ve belli süre sonrası kesildi. İnternette biraz araştırdığımda, Amazon’un yeni sürücülere tüm blokları özel olarak ayırdığını ve sonrasında kestiği gibi bazı kişi yorumları okudum. Hergün en az bir kere girer bakarım ve Black Friday dönemi dahil hiç uygun blok görünmüyor. Eminim bölgeden bölgeye değişiyordur ve mutlaka bazı saatlari vardır belkide fakat benim deneyimime göre kesinlikle güvenilecek bir iş değil. Ek iş olarak bile sanırım bu işe güvenmezdim.

    Ben de aynı durumu bugün yasadım, gördüm. Full time çalıştığım iş için bugünlük sabah 5'te kalkmam gerekti. Yaklaşık 15 dakika boyunca uygulamada refresh tuşuna basıp durdum. 1 tane blok denk geldi, öğle 12 için. Kabul etmek için kaydırdım (arada 3 saniye var, görmem ile kaydırmam arasında.) Ama başkasına verildi.

    Neyse dedim, işe gidip yarım saatlik görevimi yapıp dönerken baktım. Saat 6'ya geliyordu. Tekrar geldi, tekrar kabul ettim yine 3 saniye farkla ve yine aynı sonuç oldu. Eve girdim saat 6.30 civarı. 15-20 dakika refresh yaptım. Bir tane daha geldi ama yine aynı şey oldu.

    Sonra moralim bozuldu, bıraktım bakmadım bütün gün.

    Sabaha karşı o saatte nasıl o bloklar 3 saniye içinde kapıldı hiç anlam veremiyorum. Var bir şeyler ama bilmiyorum.


  • @megashintai selamlar..
    aşağıdaki videonun 17. saniyesine bakın. bir çok insan böyle yapıyor sanırım..


  • bazı şehirlerde rekabet çok sanırım.emrah ateş in olduğun şehirde çok rahat iş aldığını hatta secme şansı bile olduğunu gösterdi.
    bu işi uzun süreli yapılabilmesi için full time işe girmek mantıklı aracı vermeleri aslında çok büyük bir avantaj .aracınız km yapmıyor yakıt masrafınız yok araca ait masrafınız olmuyor bunlar 1 yılda büyük giderler olarak cebinizde kalıyor.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

57
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum