Kesinlikle yalan beyanda bulunmayin.
-
-
Daha önce iki vize reddi olan kardeşim için VisaPeer’den destek aldık. Instagram'daki tanıtım videodaları bizde önceki retlerin nedenlerine dair detaylı bir analiz yapılacağı ve buna yönelik iyileştirme desteği alacağımız beklentisi oluşturdu. Bu tür bir analiz ve iyileştirme desteğinin ayrıca “premium” bir hizmet kapsamında olduğu bize açıkça söylenmemişti.
İlk görüşmeden itibaren ret geçmişini açıkça belirtmemize rağmen, detaylı bir ret analizi yapılmadan yeni başvuruya yönlendirildik ve tekrar reddedildik.
Daha önce vize reddi almış kişilere önerim: Hizmet almadan önce detaylı ret analizi, risk değerlendirmesi ve başvuruyu güçlendirmeye yönelik somut desteğin pakete dahil olup olmadığını mutlaka yazılı olarak netleştirin. -
@dilaradrk vizenin olduğu sayfa delinmemişse sorun olmaz
-
-
@Eyu depent ozelligi aslinda hep vardi. yeni gelen bir ozellik degildi. Eski sistemde grup basvuru yaptiysaniz ve yeni sisteme aktardiginizda tek tek aktariyor maalesef. birlestirmek icin randevulari iptal edip, digerlerini depent olarak ekliyorsunuz.
1- adres degisikligini gorusmede beyan ile de soyleseniz yeterli. eger bilgilerinizde bide degisiklik yok ise yeni bir DS doldurmaniza gerek yok. aynisini kullanabilirsiniz.
2- tekrardan randevu planlayacaginiz icin, yeni DS olustursaniz, yeni DS nosunu mevcut randevu sayfasina girebileceksiniz.
sistem ayni pasaport no ile kayitli bir kullanici icin ikinci bir hesao olusturtmuyor ama bir bunu asmanin bir kac trickleri var.tanidik biri yoksa zaten girmeyeceksiniz ama buradaki onemli nokta ABD de yasayan kisinin statusu, sizin gidis amaciniz ve profiliniz vb tum paremetleri beraber degerlendirerek karar vermek lazim.
konsolsoslugun kendi sitesinde de yazar; vizeniz onaylanmadan ucak yada konaklama rezervasyonu yapmayin diye. Bu yuzden buu soruyu kimse size sormaz
saygilarimizla
-
Ingilizce iletisim kuracaklar icin DEKRUYFF & HUTCHENS Law Office kesinlikle oneririm. Ilk gorusmeden asla ucret almiyorlar. sonrasinda e-mail ile bazi sorularim olmsutu, onlara hizlica yanit verdi Ashleigh hanim. Hatta ikinci kez konustuk telefonda, ondan da ucret almadilar. Cok memnun kaldim, ve mahcup oldum... Pek cok kisinin ucretli sundugu bilgileri / danismanligi ucretsiz sundular.
-
@sevo82 neden zorunda kaldığınızı merak ettim, vizeniz varken sizi neden odaya aldılar ki❓Kızmayın lütfen sadece merak ettim, belki benim de başıma gelir😳
-
Arkadaşlar Merhaba IR-1 vizesi 10 temmuzda ki mülakatımda memur joint sponsorunuz yetersiz yeni sponsor bulun ceac e submit edin bu 221(g) kağıdı ile beraber büyükelçiliğe gönderin vizeniz hakkında karar verilecek dendi. Ben tüm yeni sponsorumun belgelerini submit ettim ama pasaportu nasıl göndereceğim bilgisi olan paylaşabilir mi ? Usvisascheduling.com sitesi de çalışmıyor şu an kafam çok karıştı vfs global e göndereceğim sanırım ama nasıl göndereceğim
-
@znp06 boşuna bekliyor olabilirsiniz. lütfen 40. sayfadan itibaren okuyun.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5434/mülakatsız-b1-b2-turist-vizesi-yenileme/819 -
Merhabalar dostlar öncelikle hepinizi iyi günler dilerim. Soruma gelicek olursak babam adına vize başvurusu yapmak istiyoruz babam ilkokul mezunu 40 seneyi aşkın tekstilde model ustalığı yapmış alanında oldukça deneyimli biri ve abdde aynı şekilde büyük bir tekstil+terzi dükkanı olan bir dostu var onun sponsorluğunda vize başvurusu yapmak istiyoruz fakat hangi vize daha doğru olur daha garantili olur nasıl bir süreç izlememiz gerekiyor kararsızız.
-
anlaşıldı teşekkür ederim.
-
@semacaliskan952 2 Nisan sadece bayram haftasına denk geldiği için devlet resmi tatil de verince üzerine maalesef
-
Bu sorunu yaşayıp kişi silebilen var mı?
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
@erenist, içinde söyledi: Göçmen vize ve I-94 Güncellenmesi
Bu ı-94 belgesi acil lazım ev tutmak için bunu öğrenirken document number isteniyor bu nedir bilgisi olan var mı ?
Sizin I94 kaydınız olmaz, göçmen olarak giriş yaptığınız için, pasaportunuzda giriş damgası yani I551 var sadece. Bu damgayı ve bu damganın ne olduğunu açıklayan USCIS yazısı paylaşabilirsiniz.
Kas 27, 2020Temporary I-551 Stamps and MRIVs | USCIS Temporary I-551 Stamps and MRIVs | USCIS
A machine-readable immigrant visa (MRIV) usually has the following text on it: “UPON ENDORSEMENT SERVES AS TEMPORARY I-551 EVIDENCING PERMANENT RESIDENCE FOR 1 YEAR.” When a new immigrant first enters the U.S., U.S. Customs and Border Protection (CBP) will stamp the passport with an admission stamp...
-
Merhabalar
Ben J1 ile ülkeye girip 6 ay sonra işi bırakmadan önce cos yaptım. j12Dan turiste başvuru yaparken j1 to j1 yapmaya çalıştım 10 ay sonra deny mektubu geldi. 180 gün içinde terkedin yazıyordu bende 150. gün çıktım. Şimdi türkiyedeyim 7 ay oldu. Bir süre daha burdayım ama turist başvurusu için sence ne kadar beklemeliyim. Bilgiğim kadarıyla evlenip işimi gücümü düzene koymam gerekiyor ama bu red sürecinden sonra mı 180 gün sayılıyor yoksa j1 den turiste başvurduğum andan itibarenmi 180'ni saymaya başlıyorlar merak ettim. 180 ni mektuptan sonra geçmedim sonuçta 3 yıl ban yemedim.. Ama eğer cos yaptığım andan itibaren sayılıyorsa kötü tabi -
J2 olan eşimin mevcut calisma vizesi H4’e geçerse iptal olur mu, yoksa son geçerlilik tarihine kadar geçerliliğini korur mu?
-
@EmirhanKurt Merhaba, bu konuda bilgim veya fikrim yok ancak bazi insanlar konsolosluklarin change of statu olayini sevmedigini soyluyor. Bununla birlikte burada universite icin change of statu yapip sonrasinda Tr de vize almis birisini taniyorum, yazlari gidip gelebilmek icin.
-
Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
merhaba arkadaşlar, ailem için annem ve kardeşim. vize başvurusu yapmayı planlıyorum. öncelikle vize onay durumu nedir fikri olan varmı? ben hali hazırda F1 vizesine sahibim ailem için turist vizesi istiyorum. ve ikinci olarak forum daki salih bey ile bir çok kişi çalışmış anladıgım kadarıyla. acaba problem yaşayan varmı? teşekkürler.
-
K-1 vizesi için yardımcı olabiliyor musunuz? Şu an kaç gün ya da kaç hafta sonraya randevu alınabiliyor?
-
merhaba benim kardeşim de bir şekilde vize alıp yanıma gelmek istiyor ama pasaportunda hiç damga yok nasıl vize aldırabiliriz
-
@crazycells bu konuda üç sorum olacak size
-yıldızlı üye olmak için şartlar neydi ki bu kadar fark oluşuyor
_Tek kişi 150 dolarken iki kişi(aile) neden 350 dolar oluyor? (bir şeyi daha fazla alırsanız normalde indirim alınabiliyor)
-Bu Konsolusluktan yetkilimi yani yasal işlem statüsünde mi oluyor -
@Rushvisasnow merhabalar, paylaştığınız iletişim numarasını aradık ama ulaşamadık, form doldurduk dönüş bekliyoruz, yardımcı olabilirseniz çok seviniriz, bilginize
-
@Mr-Yavuz, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
@Rushvisasnow merhaba, çok yakın bir arkadaşım sizin hizmetlerinizden yararlanmak istiyor turist vizesi için. Forumda yok kendisi ama yaklaşık 2 sene önce red yedi sonrasında daha da başvurmadı. Yardımcı olmanız mümkün mü yoksa bu durumda erken randevu alamayabilir mi?
kisi red almis olunca, sistem otomatik olarak cok daha az randevu tarihi aciyor, bilginize. dolayisiyla diger ornekler kadar one cekemeyebilirsiniz, bilginize.
-
@Beyazyakaplus hayirli olsun.
-
@newyorker45, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
merhaba arkadaşlar, ailem için annem ve kardeşim. vize başvurusu yapmayı planlıyorum. öncelikle vize onay durumu nedir fikri olan varmı? ben hali hazırda F1 vizesine sahibim ailem için turist vizesi istiyorum. ve ikinci olarak forum daki salih bey ile bir çok kişi çalışmış anladıgım kadarıyla. acaba problem yaşayan varmı? teşekkürler.
henuz bana bir problem icin ulasan olmadi, tam tersi hizmetlerinden cok memnun oldugunu ayrica belirtmek icin ulasanlar oldu. eger biri problem yasamis olsaydi bana da ulasirdi diye tahmin ediyorum. bir de zaten ucreti onceden odemiyorsunuz, tarih degisince oduyorsunuz, dolayisiyla problem yasamamaniz lazim.
diger sorulariniz icin ilgili basliklari incelemenizi tavsiye ederim.
-
@MertHRB sanirim su an tum vize turlerinde hem Ankara hem de Istanbul konsoloslugu yeni randevu tarihi acma konusunda oldukca zayif...
-
@Neslihan-Yaşar, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
merhaba benim kardeşim de bir şekilde vize alıp yanıma gelmek istiyor ama pasaportunda hiç damga yok nasıl vize aldırabiliriz
hangi vizeyi alacaksaniz, ilgili forum basligini incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/71/amerikan-vizeleri
-
@kartalveat, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
@crazycells bu konuda üç sorum olacak size
-yıldızlı üye olmak için şartlar neydi ki bu kadar fark oluşuyor
_Tek kişi 150 dolarken iki kişi(aile) neden 350 dolar oluyor? (bir şeyi daha fazla alırsanız normalde indirim alınabiliyor)
-Bu Konsolusluktan yetkilimi yani yasal işlem statüsünde mi oluyorilk yildiz icin minimum 500 ileti veya sayginlik puani gerekiyor, oldukca yakinsiniz sayin @kartalveat
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2378/forumun-grup-sistemi-aktive-edilmiştirdogrudur, sistemin nasil isledigini ilk iletide ayrintili sekilde anlatmistim, lutfen ilk iletiyi bir daha inceleyin, buna dair ayri aciklama var
kisaca dosyada ne kadar kisi olursa, is buna gore ciddi sekilde zorlasiyor...sizin AIS hesabiniza girip degisiklik yapiyorlar, bilginize; konsoloslukla bir alakasi yok.
-
@nura, içinde söyledi: Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
@Rushvisasnow merhabalar, paylaştığınız iletişim numarasını aradık ama ulaşamadık, form doldurduk dönüş bekliyoruz, yardımcı olabilirseniz çok seviniriz, bilginize
sayin @nura , Salih Bey bugunlerde bir yurtdisi seyahatinde olacagindan bahsetmisti, o nedenle size donus yapmasi gecikebilir, bilginize.
-
@crazycells Dönüş yaptı, kendisi ile irtibat halinde yakınım, çok teşekkürler, umarım halledecekler sorununu
-
@crazycells Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
-
@crazycells muhtemelen ben 7-8 ay sonra randevu almaya çalışacağım umarım iyileşir. Süreci hızlandırmak için sonra tekrar rushvisasnow ile iletişime geçeceğim
-
@Rushvisasnow biz Eylül 2024'e vize görüşmemizi aldık. Sizden şöyle bir hizmet alabilir miyiz? Vize görüşmesini öne çekelim ama en erken Ocak 2024'ten sonra olsun. Böyle bir durumda da hizmet verebiliyor musunuz? Yani Ocak 2024'ten öncesine vize görüşmesini çekmeyelim. Ocak 2024 - Temmuz 2024 arası uygun olan ilk tarih olabiliyor mu?
-
@Yolcu34 merhaba evet uygundur . Bana ulaşın yapalım .
-
@crazycells tüh benim saygınlıkda yetmiyor yıldıza oysaki o kadar eğlenceli bir fx1 vize sürecim olmuştu forumu eğlendirmiştim. Trumpı dava edip kazanmalar mı dersin
vizenin üzerine evrak mail ile gönderildi basmadılar, uçağa 2 gün kala tekrar elden pasaport verip almalar falan :pŞaka bir yana iyi ki o dönemde sizlerden yardım almışım tekrar tekrar teşekkürler. 2.5 yıl oldu şaka gibi. Şimdi annem ve kız kardeşim için vize almak istiyorum ben de başvuracağım mümkünse. Kendileri temmuz 2024 e aldı randvularını. Fakat kardeşim öğretmen Eylül 3 de yaz tatili bitince öğretmenliğe dönecek o yüzden bir ay içinde acaba bu işi becerebilir miyiz 3 hafta deniliyor ama tabii bilmiyorum. Bakalım @Rushvisasnow bu işe ne deyecek bir ara whatsapp dan rahatsız etmiştim fakat felaket bir yoğunluğa denk geldi ancak bakabildim.
-
Degerli arkadaslar,
Bu konuda Salih Bey'in bilgilendirmesiyle bir guncelleme yapacagim. Maalesef son haftalarda hem Istanbul hem de Ankara Konsoloslugu'nun ek mulakat tarihlerini eskisi gibi acmamasindan dolayi randevulari one cekme konusunda gecikmeler yasaniyor. Bu basliktaki pek cok deneyimde islemlerin birkac gunde bittigi yazilmis olsa da, bu aralar randevu tarihlerinin one cekilmesi birkac haftayi hatta belki daha uzun bir sureyi bulabilir.
Bu surecin yakinda eskiye donecegini umuyoruz, ama konsolosluk mulakat tarihlerini Haziran ve oncesindeki gibi acana kadar gecikmeler yasanmasi cok normal ve beklendik olacak. Bu bilgiler isiginda randevusunu one cekmeyi "sabirla" beklemeyi kabul edecek kisiler hizmet almak icin @Rushvisasnow 'a ulasabilirler.
-
Herkese Merhaba,
USA vize randevularının erkene alma süreçlerinin devam ettiğini ve süreçlerin daha hızlı ilerlemesi için daha fazla zaman ayıracağımızı sizlere iletmek istiyorum ..
Aşağıda alınmış bazı randevu örnekleri mevcuttur. J1 -F1 - B2 - E2 ..

Benzer Başlıklar
158
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.4k