B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları
-
@EasternStar cok tesekkür ederim bilgilendirme için
-
@selamibasaran teşekkür ederim, inşallah 🙏🏻
-
@zeynepebe Özel değilse hangi eyaletleri, nereleri gezmeyi planlıyorsunuz acaba? :)
-
Bu ileti silindi! -
@GizemYılmazz tabi oregon portland san francisco kısa bir gezi turu bakalım :slightly_smiling_face:
-
@zeynepebe Oregon denildiğinde akan sular durur <3 Bol bol tadını çıkarın inşallah :)
-
@kıvanç
Merhaba, biz de eşimle şu an tam bu süreçteyiz. Ben Türkiye’deyim o abd de greencardlı. F2a uzun sürdüğü için 130 formunu doldurmadık turist vizesiyle denemek istiyoruz. Siz başka yol bulabildiniz mi acaba -
@GizemYılmazz cok tesekkür ederiz :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@iremali3535 bizim avukat ve bir danışman şirketi de şansınızı deneyin ama vermeyebilirler dedi, göçmen olmayan vize türlerini vermeyecekler, sadece göçmen vize türü ile gidebilirsin çalışma, yatırımcı gibi. Vize memuru, yerinde olsam sürecin bitmesini beklerim dedi yani bu saatten sonra sadece hızlandırmaya çalışacam ve sabrla bekleyecem:(
-
@kıvanç Biz de süreci bekleme taraftarıydık fakat 6 yıla çıktı bekleme süresi. Bu bizi mahvetti açıkçası 6 yıl beklemek korkunç geliyor. Sizinki de umarım bir an önce halledilir. İkinci aşamayı Abd’de devam edebileceğimiz bir vize türü olduğunu öğrendik ama tam ne olduğunu bilmiyoruz. Siz de danışmanınıza bunu bir sorun isterseniz
-
@kıvanç Bir şey daha sormak istiyorum, siz daha önce yurtdışına çıkmış mıydınız acaba yurtdışı gezisi yapsam yine de turist vizesi vermezler mi şu an tüm Avrupa’yı gezmeyi düşünüyoruz sırf vize alabilmek için bir de alamazsak yaptığımız masrafla kalacağız :(
-
@iremali3535 6 yıl derken?
-
@iremali3535 evet çıktım ama çok değil bi avrupa vizem vardı ve diğerleri de vizesiz giriş çıkışlar
-
@kıvanç Ağustos vize bülteninde f2A greencard eşlerinin bekleme süresi 6 yıla çıktı
-
Merhaba. Geçtiğimiz ay turist vizesi olan arkadaşım yaklaşık Amerika’ya vize alabilmek için girip çıkmadığı yer kalmadı. İtalya, İspanya ,Hollanda gibi 5 ülke gezdi. Ankara’da vize görüşmesine girdi 1 dakika sürmedi hiç birşeyime bakmadılar red verdiler diyor. Amerika’ya vize alabilmek için danışmanlık firması ve gezdiği ülkelere yaptığı tüm masraflar boşa gitmiş oldu malesef ben artık şans gözüyle bakıyorum. Hiç seyahati olmayıp vize alanda çok var
-
@Emre08 merhaba arkadaşınız erkek ve bekar mıydı? Son zamanlarda bu profile direkt red verdiklerini duyuyorum tek başına başvurmak dezavantajmış aileler daha çok alıyor vize sanırım okuduklarımdan bunu çıkardım
-
Herkese merhaba, dün Ankara´da 3. kez red aldım. Ben bu adamların kriterini cidden anlamıyorum artık. Eşim 2022 kasım ayında turist vizesi aldı, işlerimizden dolayı görüşmeye beraber gidememiştik.
Nereye gitmek istiyorsunuz oldu ilk sorusu- california seyahati planladık eşimle, LA, San franciso
Esinizin vizesi var mı?
+evet var
Eşiniz ne zaman vize aldı?
+gecen kasım ayında
Neden birlikte basvuru yapmadınız?
+o daha önce aldı, işlerimizden dolayı
Daha once esiniz amerikaya hiç gitti mi?
+hayır gitmedi
Klavyeye sürekli bişiler yazıyor tabi bu esnada...
Uygun görünmüyorsunuz dedi. Ne kadar aşağlayıcı bir cümle. Vize veremiyorum de baska bişi de. Neyse kısmet tabi. Cok masraflı işler hele bizim gibi baska ilden gidenler için, illa otelde kalmak gerekiyor her seyden once... yıl sonunda vegasta fuar var esimin gecen aralıkta katılmak istediği fuarın aynısı, @Rushvisasnow'a ulasabilirsem ondan yardım isticem belki yılbasına çekeriz bir randevu:) ama sanırım cok yoğun dm, mail yoluyla ulasmak zaman alıyor whatsupptan iletişim kuruluyor mu kendisi ile acaba?
Diğer izlemimlerim de şöyle, kızını görmeye gitmek isteyen bir yaslı amcayla okuma yazma bilmiyorum oğlum diye konuya giren ve yine kızımı ziyaret etmek istiyorum diyen teyzeye vize verildi. İş için gidiyorum, müşteri ziyareti için gidiyorum diyenler aldı. Bir kadın " losencılıs hep hayalimdi hep görmek istemisimdir nolur yaa nolur" diye giriş yaptı ve 10.saniyede adaya veda etti:) turistik amacıyla oraya buraya gitmek istiyoruz diyenlerin vizeleri onaylanmadı ( benimki gibi) sadece bebekli bir çift Boston'a gidicez dedi orasını duyabildim ve onaylandı vizeleri.
İşte boyle :(
- california seyahati planladık eşimle, LA, San franciso
-
@cagladiyebiri Geçmiş olsun. Size de durumunuzda değişiklik olmadan yeniden başvurmanızı tavsiye etmem dediler mi? Benim reddedilenlerde en çok duyduğum söz bu olmuştu. Eşinizin veya sizin kısa süre içerisinde bir kez yurtdışına çıkmış olmanız bazı şeyleri değiştirebilirdi.
-
@cagladiyebiri geçmiş olsun. Bu retleri duydukça hepimiz geriliyoruz.Önceki retleri değerlendirerek yeni bir geçmiş oluşturarak vize randevusu almanız daha faydalı olabilir.
-
Tesekkur ederim @EasternStar @selamibasaran :)
Bana bizzat durumumda degisiklik olmazsa yeni basvuru yapmayin diyen olmadi cunku pasaportumda olmasi gereken her sey var sadece son yurt disi seyahatimiz gecen seneydi, 15 agustos bitisli yunanistan cok girisli bir schengenimiz var tek farklılık bi sakız adasına falan gider geliriz ki daha önce de yunana giriş çıkısımız var.Yeni bir geçmiş derken tek geçmişim var nasıl değiştireceğim:))) bir dahaki gidiş nedenimi kesinlikle lay lay lom turistik gezisi için gidiyorum diye belirtmeyeceğim cunku artık cok zor turist vizesi almak bence. Dolar bu rakamlara cıkmısken safi gezmeye gitmeyi sanırım mantıklı bulmuyorlar. Ama gidip de geri donmeyenler koşa koşa youtuba vide atmasalar ne iyi olacak. Turist vizesi ile gidip statu değiştirenlerden geçilmiyor youtube, o yuzden herkese potansiyel göçmen olarak bakıyorlar maalesef bizde yanıyoruz kurunun yanında:(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum