Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bitcoin ve Altcoins

Taşındı Emeklilik ve Yatırım
168 31 6.5k 33

• @goodluck

21k altı kurumsallar iflas bayrağını çekecek özellikle elinde en çok BTC bulunduran microstragty şirketi 21 altı dükkanı kapatıyor. Zaten açıklamasına da yapmıştı tüm elimizdeki btcleri satmak zorunda kalacağız diye. Bu da 16-12 hatta 10k ya kadar düşüşün uzaması olasılığı doğurabilir. Bende dip 16-12k lakin dibin dibi de olduğu bilinmeli. Kimse bilemez bunu. Yıl sonuna kadar herhangi bir hareket olmaz Fed faiz artışı yıl sonuna kadar devam çünkü.
    2024-2025 BTC yarilanmasinda yani halving de yeni zirveler anca gelir. 1-2yil ayı piyasası gözüküyor şuan için. Olumlu hiç bir durum yok malesef.

• Celcius ve Binance coin platformlari islemleri, BTC deki yuksek dusulerden dolayi, gecici olarak askiya aldi.

https://www.cnn.com/2022/06/13/investing/bitcoin-price-celsius/index.html

• Selamlar, green cardla ilk abd ye gelindiğinde kripto işlemleri banka tarafından şüpheli vs.gibi bakılır mı yani sorun oluyor mu?

Yoksa vergisini ödedikten sonra istediğin işi yap mantığı mı var orada?

Abd'de bu şekilde hayatımı devam ettirme niyetim var bu nedenle banka transferleri vs yada hesap açmakta problem yaşar mıyım? bu işlemleri ilk nasıl aştınız?

Teşekkürler.

• @mexido, içinde söyledi: Bitcoin ve Altcoins

BTC de 26k kırılırsa 24-20-16-12k ya kadar düşüş derinlesebilir. Elon Musk tweet geçen yıl atmış olduğu büyük Mayıs düşüşunde 48-69-20-75 sırada 20k var gibi gözüküyor.
    BTC dip 16-12k tepe 75k-83k
    Eth dip 400$ tepe 6500$
    26k kirilmadikca yön yukari.

Tam 6 ay önce BTC de verdiğim 16k hedefi gelmiş. :) İlk hedef 16k idi ikinci hedef ise 12k fakat ikinci hedefin gelme olasılığı ilk hedefe nazaran daha az. Dip buralarda olabilir.
    2024-2025 halving dönemin yeni zirveler gelebilir. İlk hedefte Musk in da dediği gibi 75k ve ikinci hedef olarak 83k mevcut.

• ⭐⭐

@mexido 35 40 bine nezaman gelir hacım

• @Calibraturbo, içinde söyledi: Bitcoin ve Altcoins

@mexido 35 40 bine nezaman gelir hacım

Net birşey söylemek şuan için biraz zor hocam.
    En büyük borsalardan birini batirdilar ve bugünde çıkan bir haber vardı hackerlar içerdeki tüm parayı hortomlamis.
    Elon Musk ve Cz birşeyler yapıyorlar Binance borsasını tek hakim mi yapmak istiyorlar bilemiyorum. Piyasadaki yaklaşık 20bin coin temizliği mi bu o da meçhul.
    Dolar endeksinin düşmesine bile BTC tepki vermiyor şuan BTC 25-30k civarı olması lazımdı. Aralık da son Fed var 50baz bekleniyor sonrasında zaten faizler yavaş yavaş düşüşe geçip tamamen ortadan kalkacak. Ne yazikki büyük oyunlar dönüyor. 16 hatta 15k gören BTC için hala dip de 12k var bir ihtimalde olsa 9k gab boşluğu.
    En iyi ihtimal 2023 ortasından sonra, yada
    sonlarına doğru boğa piyasasına gidilebileceğini düşünüyorum. 2024halving ile birlikte 2024 sonları 2025 için de tepe yapacağını düşünüyorum.
    1sene daha beklicez Max. En kötüye alışmak adına diyorum. Tabi erken olursa işimize gelir.

• BTC yine $30 binlere tirmandi. What's going on?

• Zamanında arkadaşımı dinleyip birkaç tane bitcoin almış olsaydım şimdiye köşe olmuştum. O zamanlar dolar 2-2.5 lira falandı sanırım. Ben bu kafama... 🤣

• @MySea 1 aydır %3 lük alanda ölü taklidi yapıyor:) ama volatiliteye çok az kaldı bence

• @feuerx Umarim zamani gelmistir! Bekliyoruz uzun zamandir...

• Rusya-Ukrayna savaşı başladığından beri kripto piyasası olduğu yerde sayıyor. Bu kriz çözülmeden eskisi gibi büyük hareketler beklemiyorum. Tabiki bu benim şahsi görüşüm, ytd :))

• 2013 yılında arkadaşım bitcoin almaktan bahsediyordu bana, keşke onu dinleseydim...hay ben bu kafamı 🤣

• btc görünümü çok zayıf arkadaşlar. bunun yanında yüksek cdd verileri geliyor. nşa da btc nin 40 k üstü olması gerekirdi diye düşünüyorum. abd borsaları tarihi zirvelerine çok yakın seyrediyorken btc nin buralarda takılması hiç hoş değil :) dolayısıyla boğa geldi diyebilmek için henüz erken bence. yükselişler olsa bile kalıcı olmayabilir. ama seneye durum farklı:folded_hands:

• $35k uzerine kendisini atsa, gerisi gelir gibi sanki ama simdilik baskilaniyor.

• 2024 sonları ve 2025 başlarında riske duyarlı yatırımların genelinde bir boğa bekleniyor. Bunda FED’in piyasayı daha rahatlatıcı kararlar alacak olması etkili olacak. Faizlerin ve enflasyonun git gide düşmesinin beklenmesi gibi şeyler. Bu da doğrudan kripto sekterönü etkileyecek.

Eğer bu varsayımlar gerçekleşirse ve DV-2025 şanslılarından biri olursam Amerika serüvenim harika başlayabilir :)

Lütfen her zaman kendi araştırmanızı yapın.

• Bugunlerde BTC $51k civarlarinda. Az kaldi $70k varmasina 🤩

• @MySea kademeli olarak caktırmadan nihayet 50k üzerine atabildi kendini. Umarım saçma sapan haberlerle bozmazlar piyasayı. Benim en büyük endişem elon muskin twitteri satın almış olması geçen boğayı berbat etti manipülasyonlariyla. Milleti hiç bir halta yaramayan boş kedi köpek coinlerine yonlendirip cebini doldurdu. Çok iyi projeler arada kaynadı.

• @ecom Bu defa artik ok yaydan cikti bence. Isin icinde artik yogunluklu olarak AI teknolojisi var ve onumuzdeki doneme kesinlikle damga vuracaklar. Ulkeler bile artik bu yonde regulasyonlar yapmak zorundalar. Yani kisilerin spekulasyonlari ve manipulasyonlar artik insanlari eskisi gibi cok dogrudan etkilemiyor. Teknolojiyi her alanda kullanim gun gectikce artiyor. Crypto piyasasi artik devasa bir market haline geldi ve oldukca teknolojik ve global.

• Bugun BTC $57k gordu.

• 47k - 48k bandına bir düşüş ve sonrasında 69k'ya çıkış bekliyorum. Bu sene 150k beklentim var ve 3.çeyrek bitmeden gerçekleşme ihtimali yüksek benim nezdimde. Tabi spot alım yapanlara saygım var ama futures işlemlerle kazanç sağlayan biri olarak spotçulara HODL etmeye devam diyorum. Özellikle bu sene kesinlikle elinizdeki malı kaptırmayın sakın. Altcoinlerde de OSMO, KAS, INJ gibi coinlere yatırım yapacakları kesinlikle destekliyorum.

Benzer Başlıklar

• Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Tavsiyeleri

Emeklilik ve Yatırım amerika amerikadaeval
    5
    0 Oy
    5 İleti
    481 Bakış
    MySeaM
    50% yani yari yariya kiraya ortak olma durumu cok yuksek. Normalde property management sirketleri bu isi 10-15% arasinda bir oranda yapiyorlar. Kiraciyi onlar buluyor, herseyi ile onlar ilgileniyorlar. Tadilat falan gibi masraflari siz oduyorsunuz ama onlar yaptiriyorlar.
  • Amerika'da düşük komisyonla yatırım yapmak bireysel yatırımcı

1
    -1 Oy
    1 İleti
    356 Bakış
    S
    Merhabalar 24 yaşındayım Amerika'da yatırım yapmak istiyorum Crypto Amerika borsası hisseleri ve Gold vb yatırımlar yapmak istiyorum Alımlar min 500-1000 dolar arası en düşük fee yada ücretsiz alım satımla nerelerden alabilirim? Residentim var daha önce yatırım yapmadım crypto için coinbase kullandım ama bir sonrakinde binance us kullanıp metamask çekmeyi ilerleyen zamanlarda ledger çekeceğim. Kafama takılan şimdi New York borsasında bir hisse almak ve gold vb türev işlemler almak istiyorum nasıl yapabilirim? Nelerelere dikkat etmeliyim?
  • Bitcoin BTC

Taşındı Emeklilik ve Yatırım bitcoin
    13
    0 Oy
    13 İleti
    982 Bakış
    kursat68K
    Tr ye veya herhangi bir ulkeye kripto uzerinden para gondermeniz ancak wallet sistemi ile veta exchange borsalari uzerinden olur her wallet veya exchange uyelerinin harf ve sayilardan olusan kodu vardir ve gondermek istediginiz hangi kripto varlik ise ona ozel bir contract numarasi vardir bu numara uzerinden kripto olarak gonderip veya alabilirsiniz ama bu isleminde ucret kesintisi yani gas fee vardir mesele burda devletlerin istememe konusu bu sistem blockchain sistemi merkeziyetsiz noter .bu islem sizin yuklu miktardaki paranizi istediniz kadar transfer etme imkani sunuyor.
  • ABD Borsasi (hisse senedi alim satimlari)

191
    5 Oy
    191 İleti
    13k Bakış
    ATS16A
    Space Exploration Technologies Corp NASDAQ: SPCX 6/23/26, 7:59PM [image: 1782306941819-014ec5ba-833d-4e94-a8d3-59a95fbb002a-image.png]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k