eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
@ismailvolkan maalesef bunun için bir şey yapamamaktayız. Eğer eşinizi sizinle birlikte sürece dahil etmezseniz sonrasında F2a ile yani aile birleşimi ile Green Card almanız gerekecektir. Bu da ekstradan maliyet ve 1.5-2 yıl beklemek anlamına gelmektedir.
-
Herkese iyi pazarlar...
Yaklaşık 2 senedir gidiş yolu bulmaya çalışırken, eb3vize.com adresine geçmişte tesadüfen rastlamıştım. Şartları ağır bulup o zaman şimdiki gibi bilgilendirme de yapılmadığı, videolar olmadığı için ikna olmamıştım. Açıkçası siteden iletişim olmadan direkt ödeme sayfasına yönlendirilmek garip gelmişti.
Son 15-20 gündür dönüp forumları takip edip videoları izliyorum. Her geçen gün biraz daha olur gibi geliyor.
Yaş itibarıyla sınıra geldiğimden çocuklarım için burada gelecek göremediğimden başvurmaya karar verdim.
Şu an 20.000 doların yeni bir araba alamayacak düzeyde olması da bu hayal için makul gibi görünüyor. Umarım yıl sonuna kadar en azından yarısı kadar miktarı toparlayıp başvuruyu yapmış olurum. Kalanı da bir şekilde hallolur sanırım aradaki 8-10 aylık süreçte... -
@ismailvolkan Eğer öyle olsaydı süreç 2-3 yıl değil belki de 6-7 yıl sürebilirdi. Çekiliş için mesela hep diyoruz keşke pasaport kuralı ya da başvururken 10-20 dolar para ödesek diye ki bu sayede öylesine katılım olmaz. Tamamen eb3 içinde geçerli bu. Eğer o 20 bin dolar + konaklama ve ulaşım masrafları olmasaydı ya da yarısını Amerika'ya gidince ödemeye başlasaydık bu sefer başvuran sayısı 2-3 kat artacaktı. İlk gittiğimizde havayolu ulaşımı + kira, depozito, emlakçı vs. Derken toplam 30-35 bin dolar gerekiyor firmaya ödediğimiz 20 bin dolar dahil. Herkesin gönlünce olsun her şey :)
-
Suan F-1 ile amerikada yim amerikadan basvuru yapinca (isyerimi kendim buldum bu arada) Hangi surecte yada kac ay sonra yasal olarak kalabiliyorum?
-
@benjaminblacks, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
Suan F-1 ile amerikada yim amerikadan basvuru yapinca (isyerimi kendim buldum bu arada) Hangi surecte yada kac ay sonra yasal olarak kalabiliyorum?
Hocam hangi alanda iş buldunuz? Unskilled olarak mı yoksa başka bir nitelik gerektiren iş mi?
-
@SCNGZ Hocam ben asciyim tecrubem ve diplomam var mutfakta calicagim yine hangisi olur bilmiyorum tabi
-
@benjaminblacks yanlış konu başlığındasınız iş yeri zaten size sponsor olmaya razıysa aşçı olarak H1Bden ilerlemeyi deneyeceklerdir onun üzerinden araştırma yapın bence
-
@Emre-Kurtulmuş h1b icin 4 yillik mezuniyet istiyor kardesim,2 yillik mezunum ben tesekkur ediyorum
-
@benjaminblacks sektorunuze ve is tecrubenize uygun bir sponsor firma bulabilirseniz Eb3’le ilerleyebilirsiniz ama tabi eb3vize.com’dan bir yardim talep etmiyorsaniz yanlis basliktasiniz. Sanirim burasi, sadece bu sirket ozelinde acilan bir baslik.
-
Merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Eb3 e başvuran forumdaşlarıma özellikle. Buna başvururken elinizde ki tüm birikimi ya da mal varlığınızın tümünü mü yatırdınız yoksa kenarınızda zaten birikim olup araba tarzı gözden çıkarabildiğiniz bir para olarak mı başvurdunuz yani? Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir
-
@Atlantis00 İşin Açığını İstersen Bir Çok İnsan Gördüğüm Kadarıyla Gözden Çıkarabilceği Paralar İle Başvurmuş Ben 19 Yaşındayım Tek Mal Varlığım Bir Araba Yani Tabiri Caiz İse Herşeyim Onu Satıp Bu Vizeye Başvurucam Yani Laf Aramızda Hayatımı Basıcam Umarım Yüzüm Güler İşin Sonunda Tek Temennim O :grinning_face_with_sweat:
-
@Atlantis00 Yatırım gözü ile yapmak en mantıklısı olur. Yatırım kenardaki para ile yapılır. Eğer elde sadece peşinat varsa kalanını yolda kazanıp öderim derseniz bu çok stresli ve yıpratıcı bir süreç olur. Ülkedeki kur artış hızı malum. Yaş gençse en mantıklısı evlilik yolunu denemek derim. Yani ben olsam öyle yapardım :))
-
@Ekto-Oktan Tam olarak merak ettiğim buydu :D
-
@Riethian Ben eb3'ün tıpkı dv lottery gibi çok zorlaşmasından korkuyordum. Kontenjan açısından. Fakat ülkede ki kur artışından sonra zaten çok çok az kişi başvurabilecek buna. İstediği kadar reklamı yapılsın, bilgilensin insanlar yine de işin ucunda şans değil 35 bin dolar gerekiyor :D
-
@Atlantis00 Bunun DV ile pek alakası yok. Tam olarak erken kalkan yol alır durumu var :)) Evet sonradan önden gidenler olduğunda (umarım en kısa zamanda olur) daha da duyulacağı için kuyruk uzayacak. Asıl problem olacak kısım burası olacak bence EB3'te.
-
sayin yetkili diyelim ki surecin bitiminde başkonsolosluk görüşmesine cagirildik.orada yine greencard kazananlar gibi ortalama 15 bin dolar tutarında bir para hesabimizda gostermemizi isteyecekler mi?
-
süreç nasıl işliyor.
toplam şirkete verilecek ücret nedir.
hangi aşamalarda para vereceğiz.@mrculum un dediği gibi konsolosluk aşamasında DV talihlileri gibi evrak hazırlama ve birikim gösterme zorunluluğu olacak mı.
bütün süreci adım adım anlatan bir tablo veya benzeri varmı....
-
@mrculum mutlaka buraya gelirken bir para ile gelmeniz gerekiyor zaten. uçak bileti, ilk 1-2 ay konaklama ve yeme içme masraflarınız için. Bu parayı göstermeniz yeterli olacaktır. Çünkü bugün uçaktan indiniz yarın işe başlamayacağınızı onlar da biliyorlar. En az 3-4 hafta Green Card ve SSN gelmesini bekleyeceksiniz işe başladıktan 2 hafta sonra da ilk maaşınızı alacaksınız. Yani 1.5 ay siz kendinizi idare etmeniz lazım. Bunu gösterirseniz bir sorun yaşamazsınız.
-
@seroler süreçle ilgili neler yaptığımız hangi başvuruları yaptığımız ile ilgili bilgiyi buradan izleyebilirsiniz.
Diğer hususlar ile ilgili bilgileri de bu videoda bulabilirsiniz.
eb3vize.com koşullar ve süreç,
https://youtu.be/80HkOvIsE30Biz zaten sizlere vize mülakatından önce ücretsiz olarak danışmanlık vereceğiz. Hangi evrakları hazırlayacaksınız hangi sorulara ne cevap vereceksiniz bunları tek tek anlatacağız.
-
@Atlantis00 Kenardaki para da olur araba da satılır bence. Hatta kredi bile çekilir. Cevaplayan arkadaşlardan biri tam 3 yılda gitmiş ki pandemiye göre iyi bir süre ilerleyen zamanalrda durum böyle giderse çin gibi olmamız içten değil adamlar 5-10 yıl bekliyor. Sat arabayı küçük bişey al farkıyla başvur çok şişmeden.Zaten ilk etapta 10 bi sene sonra 10 veriyosunuz şuan bu paralara kuş türevi araç bile zar zor alınıyor bence mantıklı bir yatırım 8 yıldır çıkacak diye bekliyorum keşke daha önceden bilseydim bu vize türünü diyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum