Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Sabitlendi Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
1.5k 214 145.3k 246

• @Emre-Kurtulmuş her ilacı alamıyorsunuz hatta görmüyorsunuz bile bir vezneden reçeteyi veriyorsunuz adamlar size diğer vezneden poşetle ilaçları veriyor. Ben wat yaparken çok acı çekmiştim bu konuda ve bir grip ilacı yazdırmanın faturasını da 1200 küsür dolar olarak gördüm şahit oldum bunlar önlem amaçlı yanlış hesap new yorktan döner

• @Atlantis00 cantonda 850 dolarlara ev ya da apartman bulunabiliyor fakat mahalle ne derece güvenli bilmiyorum suç oranı yüksek bir yer iyi araştırmak lazım. Kaldı ki işe başlayana kadar bir kredi puanı olmadığı için f1 gibi vizelerle orda ev tutmak zorlaşır. İşe başladıktan sonra biraz daha rahatlarsınız

• @Eren-Tayfun-Şenel-0 soğuk algınlığı, grip gibi ufak çaplı şeylerin ilaçları için vezneye ihtiyacınız yok bahsetmek istediğim oydu zaten cvs, target, safeway, walmart hepsinde direk kendiniz gidip coldflu ilaçlarını direk kendiniz alabiliyorsunuz

• @trivolley kesinlikle katiliyorum

• @Rhonster İyi günler.Hemşirelik için işi nasıl buldunuz acaba denklik vs. birşeyler istiyorlar mı ?Bende diş hekimiyim ve sponsor olacak birilerini arıyorum.Çalıştığınız ajans bu konuda yardıcı oldu mu sizlere acaba?

• @Emre-Kurtulmuş tamam hocam alın ne diyim ben burda en başında söylediğim gibi en kötüsüne hazırlıklı olmak açısından söylüyorum antibiyotik vs lazım olduğunda kötüye sarar işler ben başımdan geçen olayı anlattım ilaçsız kaldığımı ve 1200 dolar ödeyen arkadaşımın faturasını gördüm belirttim bu hesapla zaten 18 değil 12 aya göre plan yapıp gitmek gerekir hep iyiye göre plan yaparsak

• @Ahmet-Oğuzhan-Yaşar çok fazla ajans var hemşirelik için ama diş hekimliği için inanın bilmiyorum.

• @Rhonster Paylaşma şansınız var mı hemşirelik için olanlardan belki bilgi sahibi olabilirler hocam.Şimdiden teşekkürler

• @Ahmet-Oğuzhan-Yaşar hiç paylaşacaklarını sanmam ama PassportUSA medliant connetics WWHS shearwater aklıma gelenlerden bir kaçı

• sponsor bazlı greencard da yaş sınırı varmıdır.
    süreç nasıl işlemektedir.

• @seroler Yaş sınırı mevcut değil, haftada 40 saati doldurmak önemli ve günde 8 saat kadar ayakta kalabilmene bağlı. Aynı zamanda bir sene boyunca orada çalışırken ek iş yapabilirsin.

Toplam maliyet $20.000 civarında, belli bir dönem bekleme zamanı mevcut(3 yıl kadar). Çalışma vizesini çıkması vesaire gibi şeyler ardından dosyan tamamen hazır olunca göçmenlik için mülakata giriyorsun oradan da onay aldığın taktirde macera dolu Amerika. Greencard ortalama 1 ay içerisinde geliyor ve yasal olarak şirkette çalışmaya başlıyorsun durumlar bu şekilde.

• @Rhonster teşekkür ederim

• @seroler resmi olarak yaş sınırı bulunmamaktadır. Ama bizler 50 yaş ve üzerinde olan kişilerin başvurularını almamaktayız.

• Bdv ile gitmeyi planliyorum hatta bir adim attim bile diyebilirim. B vizesini kabul ediyorlar, daha once de cok defa bu sekilde islem yapmislar. Benim demek istedigim aslinda B vizesi icindi.
    Yani islemleri buradan baslatirsiniz, dosya tarihiniz netlestiginde turist vizesi ile Abd’ye giris yaparsiniz. Belirli bir bekleme suresi var, en az 60 gun oneriyorlar, baska bir avukatla da konustum o da 90 gun onerisinde bulundu garanti olmasi acisindan. Ulkeye giristen 90 gun sonra statu degisikli basvurusu yapacaksiniz, sonrasi onay bekleme. Bu da 6-8 ay suruyor. Yani toplamda Abd ici bekleme suresi 9-11 ay.
    Bu surede calisamazsiniz, ulke disina cikamazsiniz.
    Bu verdigim bilgiler tahmini, varsayim, yorum degil. Direkt avukattan alinan bilgiler.
    Dolayisi ile ortalama 10 ay Abd icinde kendinizi idame edecek durumunuz varsa statu degisikligi kesinlikle en mantikli olan yontem.
    Yazilan masraflara da az cok katiliyorum.

• @CVera, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

Bdv ile gitmeyi planliyorum hatta bir adim attim bile diyebilirim. B vizesini kabul ediyorlar, daha once de cok defa bu sekilde islem yapmislar. Benim demek istedigim aslinda B vizesi icindi.
    Yani islemleri buradan baslatirsiniz, dosya tarihiniz netlestiginde turist vizesi ile Abd’ye giris yaparsiniz. Belirli bir bekleme suresi var, en az 60 gun oneriyorlar, baska bir avukatla da konustum o da 90 gun onerisinde bulundu garanti olmasi acisindan. Ulkeye giristen 90 gun sonra statu degisikli basvurusu yapacaksiniz, sonrasi onay bekleme. Bu da 6-8 ay suruyor. Yani toplamda Abd ici bekleme suresi 9-11 ay.
    Bu surede calisamazsiniz, ulke disina cikamazsiniz.
    Bu verdigim bilgiler tahmini, varsayim, yorum degil. Direkt avukattan alinan bilgiler.
    Dolayisi ile ortalama 10 ay Abd icinde kendinizi idame edecek durumunuz varsa statu degisikligi kesinlikle en mantikli olan yontem.
    Yazilan masraflara da az cok katiliyorum.

Çok uzun bir süre, ben daha çok oraya gidip Mcdonalds, Burger vs ve listelediğim EB-3 sağlayan firmalar ile görüşüp Avukat aracılıgı ile işlemlere başlayacağım. Tekrar Türkiyeye geleceğim zaten. Bu şekilde iş bulduğumuz takdirde avukatlar seve seve yardımcı oluyormuş.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Arkadaslar, lutfen bu baslik altinda sadece eb3vize.com sirketiyle ( @eb3vize-com ) ilgili bilgi ve deneyimlerinizi aktarin veya sorularinizi sorun.

Bu baslik EB-3 vize basligi degil, EB-3C kategorisinde islem yapmak isteyen arkadaslar bu bilgileri, deneyimleri ve sorulari forumdaki diger ilgili basliklarda sorabilirler. Lutfen bu basligin eb-3 vize kategorisinden cok @eb3vize-com sirketinin basligi oldugunu unutmadan yorumlarinizi yapin.

• @Uçan-hollandalı @eb3vize-com 40 saat haftalık çok uzun bir süre değil.
    şimdiki işimde bedenen çalıştığım ve 24/48 sisteminde çalıştığım için buna katlanabilirim.

yaş 46 bedenen bir sıkıntı bulunmamaktadır.

sürece başladığımızda ücreti veriyormuyuz veya hangi aşamada ne kadar ödeme yapıyoruz.
    işin bulunacağı şehirler/eyaletler hangileri. çok soğuk olmuyordur inşallah.

gibi gibi bir sürü soru var aslında.
    onların cevabını bulmak için @eb3vize-com ile iletişime geçmek gerekiyor sanırım.

• @seroler Aynen öyle hocam, şuan ortalama maaş alan bir işçi rahat bir şekilde haftada 40 saat yapıyor. Esnek çalışma saatidir vesaire derken bünye buna alışıyor. Ödemeler için sizin de dediğiniz gibi @eb3vize-com ile görüşürseniz çok daha sağlıklı olacaktır hem de aklınıza takılan sorulara daha net cevaplar alırsınız. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun

• 39 sayfa konunun hepsini okudum. 3. ödeme olan 10k için bir formül olmalı, usa girer girmez ödemeye razıyım. Keşke bununla alakalı bir formül üretseler. Süreci yarın başlatırım.

Bu soru genel olacak forumdaki bilen arkadaşlarda yanıtlayabilir. EB3 ile usa ya geldim, 8-10 ay çalıştım düzenimi kurdum diyelim, istediğim zaman eşimi yanıma getirebiliyor muyum ? Yoksa aynı prosesleri eşim de mi yapmak zorunda. İlk etapta eşimin tr 'de kalmasını istiyorum.

• @ismailvolkan maalesef bunun için bir şey yapamamaktayız. Eğer eşinizi sizinle birlikte sürece dahil etmezseniz sonrasında F2a ile yani aile birleşimi ile Green Card almanız gerekecektir. Bu da ekstradan maliyet ve 1.5-2 yıl beklemek anlamına gelmektedir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k