eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
@eb3vize-com Merhabalar, aklıma spesifik bir soru takıldı da size danışmak istedim. Sürece başladıktan sonra ki ilk sene (örn. Dv2025) greencard talihlisi olduk, bu tarz durumlarda süreç nasıl devam ediyor acaba?
Greencard tamamen şans üzerine olduğu için olurda da çıkarsa diye net bir cevap almak istedim. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim
-
@Uçan-hollandalı ben de sormuştum aynı soruyu. İkisi tamamen bağımsız konular. Çıkarsa hangisi üzerinden ilerlemek istersen tercih sende. + sı - si olan konular.
-
@Riethian Çok teşekkür ederim hocam, geçen aklıma takılmıştı da sormayı unuttum. Şimdi tam olarak netleşti 🙏
-
@SCNGZ Maalesef böyle bir opsiyon bulunmamaktadır.
-
@Uçan-hollandalı İki sürecinizi aynı anda yürütebilirsiniz. Bunda bir sorun bulunmamaktadır.
-
@eb3vize-com bu sürece dahil oomak için son başvuru tarihi nedir
-
@GizemYılmazz o parayı bulması imkansız tani ülkedeki akrabalara hava armak için hemen camaro falan almazsanız
-
Türkiyeden başvurum bence amerikadan başvurmanın maliyeti en az 60-65 bin dolar yapıyor bi de 1,5 yıl bekliyorsunuz. Burdan başvurursan da 3 yıl bekliyorsun bu sürede evini arabanı değerinde satarsın vedalaşırsın işine devam eder para biriktirir elinde nakitle gidersin amerikaya girip orda yaparsan çok eksiyle başlarsın işe ki kazanacağın maaş sana yetmez hesaplayınca ordan değil burdan yapma kararı aldık inşallah bir aya başvuruyoruz bakalım ne olcak
-
Amerikadan başvuru 60-65 tutamaz ki. 20 Eb3 başvuru, geri kalan 40-45 nereden geliyor? Ev araba satarken neden şimdi satarken değerinde satamıyorum da 2 sene sonra değerinde satabiliyorum o konu da çok havada kalmış.
Bu arada 3 yıl da kesin değil, süreçte bir yerde denetim gelir veya konsolosluk randevusu gecikir, 4 yılda sürebilir. Abd ve TR başvuru arasında zaten ortalama 2 kat süre farklı var. Tabii yine de siz bilirsiniz. -
Bu ileti silindi! -
Merhabalar.bu soruyu soran çıkmadı diye gördüm.diyelim ki sirketiniz uzerinden sureci baslattigimizda bekardik ve ilerleyen safhalarda surec bitmeden evlendik hatta cocuk bile dunyaya geldigini varsayalim.surece onlara dahil edebiliyor muyuz?dahil edebiliyorsak süreç daha da uzar mı?
-
@CVera 12-18 deniyor en kötüsünü düşünmek zorundayız zira süre beklenenden uzun olursa orada bi gelir kapısı oluşturmak çok riskli ve tüm işlemi hatta abd yi hayatınızdan komple çıkarmanıza sebep olabilir.
Durum şu ki 18 ay barınma fatura vesaire en iyi ihtimalle 20 bin
12 ay için f1 vizesi ayda en az 250 den 3000
İki kez grip olsanız 2000
Ayda 1000 de sizin ek giderleriniz yeme içme telefon vs olsa 18 bin
Mecburen araç alcaksınız alış 2000 ki arıza çıkmasın diye dua edilecek cinsten
Araç yıllık maliyet hiç gezmeseniz 3000 sigorta plaka ve benzin vs
Toplam 46000 bi de eb3 var o da abd içi 22500
Toplam 68500 ha daha fazlası illaki olur ama daha azı için çok standartlardan vazgeçmek gerekir -
@CVera bir de ev konusunda örnek olarak abd den başvurmak için hemen gideyim kafası var yani 3-4 ay içinde elden çıkarayım gideyim demek yerine değerinde rahat ve geniş bir şekilde satılır. Ara bozulması konusu da ben de düşünüyorum ama o raddeye gelirse zaten bir çok şeyi kaybetmişiz demektir
-
@Eren-Tayfun-Şenel-0 son başvuru tarihi bulunmamaktadır. Kontenjanlarımız var o kontenjanlara girdiğiniz takdirde işlemleriniz başlamaktadır.
-
@mrculum Evet dahil edebilirsiniz. Hayır süreciniz uzamaz sadece onların masrafları olur.
-
@eb3vize-com teşekkürler cevap için
-
Arkadaşlar merak ediyorum 20 bin lira başvuru ücreti haricinde Amerika'Ya gidiş + konaklama 10 bin tutar mı tahminen ya da daha fazla? Yani bir nevi eb3 vizesi için 30-35 bin dolar gibi bir parayı gözden çıkarmak gerekiyor değil mi?
-
@Eren-Tayfun-Şenel-0 hepsi tamam bir derece okeyde grip olduk diye hemen hastaneye gidip niye 2binlik ettik kendimizi
-
@Atlantis00 gideceğiniz şehrin kirasına göre hesaplamanız gerekir. Her şehrin ve bölgesinin kirası çok değişim gösterebiliyor
-
@Emre-Kurtulmuş her ilacı alamıyorsunuz hatta görmüyorsunuz bile bir vezneden reçeteyi veriyorsunuz adamlar size diğer vezneden poşetle ilaçları veriyor. Ben wat yaparken çok acı çekmiştim bu konuda ve bir grip ilacı yazdırmanın faturasını da 1200 küsür dolar olarak gördüm şahit oldum bunlar önlem amaçlı yanlış hesap new yorktan döner
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum