DV2025 Sohbet Odası
-
@Sabri-FT yazdım sana
-
@Yıldıray81 başvuru sayısı değil sonuçta kazanan sayısına göre kota var. Ondan dolayı ülkelerden kaç milyon yada milyar başvuru yapsın farketmez dünya da toplam 55k vize veriliyor. Başvuru yaptığın ülke de ki kazanma şansın sıfırın da altına eksilere düşer
-
work and travel yolundan gidecegim sans dileyin forum ailem :')
-
@celica İyi şanslar.. her şey gönlünüzce olsun🙏
-
Evet yine girdim ve 2025 bekleme sayfasına geçmişim bile :) kaçıncı başvuru oldu bilmiyorum, şans yüzüne gülen arkadaşlar çok şanslı. Kasım gibi yine başvuru var sanırım. Başvuruyu zorlayarak yapacağım :) benden daha fazla bekleyen arkadaşların azmini tebrik ederim :) bu akşam onlara ve benim gibilere şarkı armağanım;
-
günaydın, adliye de sözleşmeli şoför maaşını bilen varmı acaba
-
@Murat-4
Kamuya Şoför alımları genellikle Bakanlıklar ve Kamu Kurumları tarafından yapılmaktadır. Bu kapsamda hizmet yılına göre şoför maaşları değişiklik gösterebilmektedir. Ancak Bakanlıklar ve Kamu Kurumları tarafından yapılan alımlarda Kamu 5 yıldan az olanlar 9.137,39 TL -
Silindi.
-
@ayvalik10 Asgari ücret için birde şoförlük mü yapacak millet 😀 Kazı bağırtmadan yolmasını biliyorlar
-
@Uçan-hollandalı nasıl susturuyorlar çünkü bir kerecikten bir şey olmaz diyorlar inanıyorlar da ondan
-
Silindi.
-
-
@Murat-4 sosyal mecralarda görüyorum. Herkes çocuğu övmüş durmuş.
Cidden yazık. Bu tipler yüzünden yasal yollarla çıkmaya çalışan insanların hakkı yeniyor.
-
Herkese merhaba :) Bir arkadaşımız var annesi ile birlikte yaşayan. Annesine çok istediği bir süpürgeyi almak istiyormuş. Hatta direkt yazayım süpürgenin fiyatı 5 bin lira. Evlerinde ki süpürge kötü durumda olduğu için bel ağrısı oluşmuş annesinde. Bu konuda maddi olarak yardımcı olabilecek varsa bana özelden yazabilir mi acaba? Kendisinin çevremizden yardım istediğimizden haberi yok. Dileyenlere süpürgeyi hediye aldığımız zaman ekran fotoğrafını ve faturasını atabilirim. Yarın bu saatlerde bu yorumumu silerim. Şimdiden destek olabilecek ya da olamayacak herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca forumda ki tüm babaların ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsun :)
-
@Kesinİzmirli Kesinlikle katılıyorum ne yazık ki.
-
@GizemYılmazz Gizem özelden yazdım bakabilir misin? Ufak da olsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim. Umarım en kısa zamanda toplayabilirsiniz. :)
-
Daha yeni mexico abd sinirina binlerce multeci dolusmus. Kimseyi iceri de almiyorlar. Giden gitti bee :(
-
-
Bekliyoruz dv 2025:backhand_index_pointing_left:
-
@gtx295 randevuyla alınacaktı bundan sonra o yüzden olabilir, cbp one diye uygulaması var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum