K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Anladım teşekkür ederim bilgi için
-
@ob16222 Bizden istenen evrak sadece nişanlımın başvuru esnasında işlediği suç kaydının olup olmadığı kısmı işaretlemeyi gözden kaçırmış. Onu yapıp gönderdik. Şuan dosyamız tekrar inceleniyo noa2 için onay bekliyoruz.
-
@DOGANLEYLA Noa1 tarihiniz neydi?
-
@Ali-El benim noa1 11 mart 2022 ve hala noa2 icin bir haber yok maalesef 😔
-
Arkadaşlar, Mülakat gününde yanımızda götüreceğimiz evraklardan çevirisini yapmamız gerekenler hangileridir? Teşekkürler
-
@Ali-El 17.05.2022
-
Merhaba arkadaslar, bunu cok arastirdim ama emin olamadim. Turkiyedeki nisanlim icin Nisanlilik vizesine basvuracagim ancak su an ben de Turkiyedeyim. UCSIC belgelerini Turkiyeden postayla gonderebilir miyim? yoksa Amerikadan mi yapmam lazim.
Cevaplariniz icin simdiden teşekkür ederim.
-
@Handan-krks 15 ayı geçmiş. Bu süreç neden hızlanmıyor anlamış değilim
-
@Öznur-Tiryaki-Karakuş Türkiyeden postalarsınız sorun olmaz ama tarafınıza gönderilecek belgeler için , form da usa da bulunan bir adres belirtmeniz lazım ve türkiye den postalarken kaybolma riskini göze alın ya da diğer problemleride.
-
@suat-mavi erkekler için askerlik kağıdının çevirisini istiyorlar kesinlikle
-
@pelin-dikmen NVC internet sayfasından inquiry yapabilirsiniz. Şuan 60 günden önce dosya numarası verdiklerini görmedim
-
@Ali-El evet maalesef suanda nisan, mayıs ayları bile onay alıyorken mart ayindan dosyaların sebebini bilmiyorum
-
@mary1014 ben askerlik durum belgemin tercümesini WhatsApp tan fotoğraf olarak bir yeminli tercümana yaptırdım. Benim. bulunduğum yerde noter ve yeminli tercüman olmadığı için bu şekilde yaptım aceba bu şekilde sorun çıkarırlar mı teşekkürler.
-
@ob16222 cok tesekkur ederim. Amerikada evim var belgeler oraya gidebilir onda sorun yok. Peki UPS ile gonderecegim icin Dallas ofise de gonderebilir miyim yoksa diger ofise mi? Soyle bir not var sitede:
Where to File
File Form I-129F at the USCIS Dallas lockbox.U.S. Postal Service (USPS):
USCIS
Attn: I-129F
P.O. Box 660151
Dallas, TX 75266-0151FedEx, UPS, and DHL deliveries:
USCIS
Attn: I-129F (Box 660151)
2501 South State Highway 121 Business
Suite 400
Lewisville, TX 75067-8003We cannot adjudicate this form at USCIS international offices. (bu ibare kafami karistirdi bir de)
-
@oznurt usps ile gönderirseniz usps adresine diğer kargo firmaları ile diğer adrese göndermeniz lazım adresi ezberimde yok resmi siteden kontrol edip ona göre gönderin.
-
cok tesekkur ederim.
-
@oznurt Rica ederim , süreçte başarılar ve sabır diliyorum en çok ihtiyacınız olacak iki şey :)
-
@Yeşer-Kaya motaword diye bir site var. Tercüman sertifikasınıda veriyorlar. Oraya bakın bence
-
arkadaslar aranizda nisanlilik(k1) vizesini tavsiye eden veya etmeyen varmi? k1 ile gidince calisma ve seyehat izni daha sonra geliyor bunu biliyorum ama surec ve sure acisindan k1 daha avantajli degilmi? duyduguma gore nisanlilik ve evlilik surecleri ayni zaman aliyormus ama nisanlilik daha hizli olmasi lazim? lutfen cevaplarsaniz sevinirim.
-
arkadaslar merhaba, benim nisanlimin turist vizesi var, kendisini bu vize ile amerikaya getirip 3-4 ay sonra evlenmek mantiklimi? tek korkum, giriste "evlilik amaci" ile girmeye calistigini dusunup 5 yil ban(yasak) yemesi, sonucata amerikan vatandasi nisanlisi ile yasayacak ve bu anlasilirsa sorun cikarmi? biliyorum bu dusuk ihtimal ama riske degermi? evlilik amaci ile amerikaya turist vizesi ile gelmek yasak, yapanlar cok ama risk degermi? ozellikle karamsar bir insanim ve bilmiyorum kapida sorun riski ne kadar. ayrica amerikaya girince 3-4 ay evlenmeyiz ve evlendikten sonra da en az 1 yil gecer islemler icin, sonucta hemen hemen toplam sure ayni oluyor. kendisinin bu sureyi turkiyede gecirmesi daha mi mantikli. sonucta yasal ve en temiz yol turkiyede evlenip baslatmak, eger fikri dusuncesi olan paylasirsa cok sevinirim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum