Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Turist Statüsü uzatma başvurusundan sonra cevabı beklemeden Türkiye'ye gidip geri dönmek

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    6 İleti
    743 Bakış
    B
    Arkadaşlar f1 dan dün red aldım, b1/b2 turistik vizem var , 2022 ve 2023 yıllarında ıkı şer haftalık giriş çıkışım var. Sizce tekrardan giriş yaptığım da bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? Bostonda bir dil okulundan red aldım , tekrar bostona giriş yaparken bir sorun olur mu ? Yaşayan arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum🙂
  • ABD'ye girişte gerekenler

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    45
    0 Oy
    45 İleti
    3k Bakış
    Funda 0F
    @Müberra-Dikici Merhaba ben de şunu merak ediyorum rezervasyon yaptırıp çıktısını aldıktan sonra iptal ettiğimizde görevliler sadece çıktıya mı bakıyorlar? Gerçekten rezervasyon olup olmadığını kontrol ediyorlar mı ?
  • Bebek için turist vizesi

2
    0 Oy
    2 İleti
    967 Bakış
    ?
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2001/14-yaşından-küçük-çocuklar-için-b1-b2-başvuru-süreci?_=1670221835224 bu konu başlığını okuyun lütfen detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
  • Üniversite öğrencilerinin turist vizesi başvurusu

13
    1 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    Berk RoyB
    Selam arkadaşlar ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. En büyük hayallerimden biri amerikayı görebilmek ve sırf bunun için yeşil pasaport ile avrupa ülkelerini seyehat edip pasaportu doldurmaya başladım. Gelir kaynağım çok yok genelde yolda para kazanmaya çalışıyorum o yüzden vize başvurusunda gösterebileceğim çok finansal belge yok. Yine de seyehat geçmişimden dolayı vize onayında avantajım olur mu? Boşa kürek çekmek istemiyorum. Ek olarak türkiye yerine yurtdışından (örn. italya) başvuru yapmanın ne gibi avantajları olabilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k