K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@ob16222 Tesekkur ederim cevaplar icin. abd'de evlendikten sonra ortalama ne kadar sure de greencard geliyor ?
Aslinda nisanlilik ve evlilik vize turlerinin basvurularinin farkli oldugunu forumda okumustum.
hangisine basvursak bizim icin daha avantajli ve hizli vize alabilir onu arastiriyorum. sizce ilk basvuruyu nisanlilik vizesi olarak mi yoksa evlilik vizesi olarak mi basvurmaliyiz? farkliliklari ve avantajlari nelerdir ? tesekkur ederim. -
K-1 vizesi ile Amerika’ya girdikten sonra TR Ehliyetini kullanabiliyor muyuz?
Amerikan ehliyeti için ne zaman başvurabiliyoruz?
-
@esmadeniz evlilik vizesi şu an daha avantajlı gözüküyor ama bu benim kendi görüşüm. Green card hazır olarak gidiliyor evlilik vizesinde aşağı yukarı 15 ay sürüyor. K1 de 18 ay civarı birde kart alma süreci var oda 3-6 ay civarı oluyor her şey yolunda giderse. Seçim size kalmış.
-
@Emir-1 eyaletten eyalete ehliyet alma kuralları değişiklik gösterir. Ama ortalama 6 ay tr ehliyeti kullanabilirsiniz.
-
@ob16222 Çalışma izni ve ikamet izni çıktıktan sonra America ehliyeti alabilir miyiz hocam ?Kız arkadaşım 1-2 yıl dedi bana da
-
@pelin-dikmen, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar NOA2 den sonraki işlem sırası nedir? Herhangi bir yere yeniden bir ödeme yapmak gerekiyor mu yoksa dosyamızın direk seçtiğimiz konsolosluğa gelmesini mi bekliyoruz bilen varsa açıklayabilir mi Lütfen
1
case NVC'ye gider. 2 hafta içerisinde de NVC benim dosyam ne durumda diye arayabilirsiniz ya da mail atabilirsiniz. Burada dosya numarası oluşturulur.
2
dhl aracalığıyla shipping days'lere göre dosya Ankara'ya gönderilir.
3
dosya ready olur ve mülakat ayarlama işine başlanır. -
@Emir-1 çalışma izni ve ssn çoğu eyalette yeterli. ikamet izni olarak green card söylüyorsanız beklemenize gerek yok. en azından benim bulunduğum eyalet için böyle.
-
@ob16222 K1 vizesi ile amerikaya gittikten sonra green card yine 15 ayda mı alınıyo? yoksa süreleri farklı mı?
-
@DOGANLEYLA sorduğunuz sorunun cevabını yukarda verdim hocam. 3-5 yorum önce.
-
@ob16222 Teşekkür ederim, şimdi gördüm.
-
@DOGANLEYLA Rica ederim. Sizin süreciniz ne durumda ?
-
@samsa Nvc 2 yada 4 hafta beklememizi söylerken 2 hafta sonra nasıl dosyayı sorabiiliriz ki
-
Sevgili arkadaslarim. Noa1 tarihi 2022 mart, nisan olupta halen Noa2'yi almayan var mi? Veya alan var mi?
-
Arkadaşlar, bir site ve link vardı ama bende bulamıyorum sizde varsa yazarmısınız. Basvuruyu sorgulamak için ready oldum mu olmadım mı diye vardı ya o lazım oldu şimdi. Teşekkürler.
-
@suat-mavi Case Tracker For USCIS
Sanırım bu uygulamaydı, dosya durumunu gösteriyor. -
@Ali-El Mayıs ayında noa2 olan birisi var. sizden önceki yazıda.
-
Arkadaşlar bu bilgiler doğru mu sizce?
-
@MertHRB evet bu bilgileri USCIS’in kamuya açık yayınladığı günlük verilerden alıp anlaşılabilir grafiklerle kendi sitesine yazıyor site sahibi. yani günlük işlenen case adetleri her gün güncelleniyor. bunlar direk USCIS’in açık verilerinden alındığı için doğru ve bildiğim kadarıyla site sahibi bir veri analiz uzmanı bu yüzden hangi ayda başvuru yaptıysanız tahmini ne zaman 2. onayı alabileceğinizi de söylüyor sitesi.
-
Anladım teşekkür ederim bilgi için
-
@ob16222 Bizden istenen evrak sadece nişanlımın başvuru esnasında işlediği suç kaydının olup olmadığı kısmı işaretlemeyi gözden kaçırmış. Onu yapıp gönderdik. Şuan dosyamız tekrar inceleniyo noa2 için onay bekliyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum