eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
Gözde hanımdan başka örnek varmı acaba
-
@danzel bizim şirketin kapanma ihtimali bulunmamaktadır. Çünkü zarar edecek veya kapanmamız için yapacağımız bir şey yok. İşlemlerinizi zaten avukatlarımız hallediyor bundan dolayı onlarda tüm bilgileriniz var olursa böyle bir şey kendileri ile irtibata geçip sürecinizin devam ettirebilirsiniz.
-
@bulut merhaba. Öncelikle randevu konusunda bir sıkıntı olduysa kusura bakmayın. Lakin insanlar randevu konusunu bazen yanlış anlamaktadır. Maillerine gelen linkten katılacaklarını bilmemektedir. Böyle bir şey olmuş olabilir diye değerlendiriyorum aksi halde bizler her zaman sizlerle olan randevularımıza katılmak için hazır beklemekteyiz. Bizler şu an az sayıda kişiye hizmet veriyoruz ve bizimle süreci devam eden herkese en geç 12 saat içinde (saat farkından dolayı) geri dönüş sağlamaktayız. Hatta kendilerini kurmuş olduğumuz discord kanalına alıyoruz ve bütün bilgileri ve güncellemeleri anlık olarak paylaşıyoruz. Kendileri de sorularını bizlere hızlıca iletmektedirler. Aynı zamanda dosyalarınızı takip etmeniz için sizlere link vermekteyiz. Böylelikle sizler de sürecinizi takip etmektedirler.
-
@Furkan-Aus hayır sadece eşiniz ve 21 yaş altındaki bekar çocuklarınız sizle beraber vize ve Green Card alabilmektedir. Eğer bizim taraftan her şey mükemmel ve siz ret aldıysanız demek oluyor ki siz Green Card şartlarını sağlamıyorsunuz. Çünkü tek ihtimal bu kalıyor. Bunda da bizim yapabileceğimiz bir şey kalmıyor maalesef.
-
@Tolga3453 Çalışma izni değil Çalışma Sertifikası. İkisi çok farklı şey olduğu için düzeltmek istedim. Labor Certification'dan ret alırsanız yeni bir şirketten başvurunuzu yaparız süreciniz devam eder. Sizden de tek kuruş ödeme almayız.
-
@Ecehzr saatlik 16 dolar kazanıyorsunuz. haftada 40 saat çalışacaksınız. Buradan hesap yapabilirsiniz. Dilerseniz çalışma saatleriniz dışında başka işler de yapabilirsiniz.
-
@Ecehzr Çok örnek var tabii ki. Ama bizimde sadece kendisi çalışmaktadır.
-
Anladım peki bu vize mülakatı ingilizcemi oluyor ve iş görüşme mülakatı da aynı şekilde
-
@Ecehzr vize mülakatı İngilizce olmaktadır. İş mülakatı yok ama çalışacağınız için şirkette sizden İngilizce bilmenizi istiyor.
-
@eb3vize-com benim ve sizin tarafınızda her şey mükemmel olmasına rağmen ret durumu olabilir mi? Olursa tekrar başvuracak mısınız? Tekrar başvurduktan sonra yine ret gelirse ne olacak, para yanacak mı?
-
@eb3vize-com saatlik 16 dolar kesin mi? İş ilanlarına baktım, genelde 13 dolar veriyorlar.
-
@eb3vize-com Süreci Basariyla Tamamlayip Amerika Sinirlarina Girip Green Card Elde Ettikten Sonra Babamı Aile Birleşimi İle Green Card Sahibi Yapabiliyormuyum? Öyle Bir Hakkım Var Mı?
-
@Furkan-Aus her şey mükemmel olması demek ret gelmemesi demek zaten. Eğer buna rağmen yine de ret gelirse sebebine bakar ona göre avukatlarımız itiraz sürecine başlarlar.
-
@Furkan-Aus evet şu an çalışan kişiler saatlik 16 dolar almaktadırlar.
-
@Ekto-Oktan Hayır babanıza sadece vatandaş olduktan sonra Green Card alması için sponsor olabilirsiniz.
-
Merhaba şuan da birçok insan danışmanlık almak istiyor ama güvenemiyor neticede az bir para değil ve Türkiyede bir ofisiniz bile yok yani parayı aldıktan sonra kapatıp gitseniz kim size nereden ulaşacak? Eğer danışmanlık verdiğiniz insanlar var ise bunları paylaşabilirsiniz avukatınız Muhammed bey youtubeden tanınan bir isim onun ile videolar çekebilirsiniz bizde bir güven oluşması için
-
@İbrahim77 ben varım.
-
@trivolley Süreç nasıl devam ediyor şuan ne aşamadasınız? Hani avukat ile iletişimdesiniz? bilgilendirirseniz çok sevinirim.
-
@eb3vize-com Merhabalar, süreç ile ilgili olarak sizin tarafınızdan bir sorun olduğunda gerekli işlemleri yapacağınızı söylüyor ama bizim tarafımızdan bir sorun (bulaşıcı hastalık olsun, adli sicil kaydı olsun) olması durumunda red yememiz durumunda paramızı ve hakkımızı kaybedeceğimizi söylüyorsunuz haklı olarak. Ama aslında evraklarımızda hiç bir eksiklik olmaması veya yalan beyan olmaması halinde yine konsolosluktaki yetkili tarafından normal turist vizesi alma aşamasındaki gibi bir yetkilinin isteği doğrultusunda bir red işlemi söz konusu olabilir mu ? Olabiliyorsa böyle bir reddedilmeden dolayı kaybımız yine 20 bin dolar olacak mı ?
Diğer bir sorum ise sürecin uzunluğu. Mevcut yoğunluk ve konsolosluklardaki vize süreçlerinin yavaş ilerlemesinden mütevellit sürecin çok uzayabileceği kanaatindeyim. Bugün başvurmamız sonucunda bu süreç ne en iyi ihtimalle, ne en kötü ihtimalle; ortalama halde ne durumda olacaktır, ne kadar sürecektir.
Teşekkür ederim.
-
@İbrahim77 PWD sürecindeyiz hep beraber. Şirket ile ve kendi aramızda iletişim halindeyiz. Ben avukatlarla görüşme yapmadım. Ama yapan arkadaşlar olmuş.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum