DV2025 Sohbet Odası
-
@Uçan-hollandalı Ya baktım bu sitelerin hepsine fakat çok karışık geldi. Eğer avukat bir arkadaş varsa daha anlaşılır şekilde açıklayabilir mi diye sordum
-
Bu ileti silindi! -
@ekorkut Çok teşekkür ederim :)
-
Uzun aradan sonra slmlar, bizim tayfayı göremedim yorumlarda :)
-
Silindi.
-
@Atlantis00 mesaj attım sana
-
@SYTSNGR kesinlikle katılıyorum.
-
Merhaba Arkadaşlar
DV2025 için bir grup oluştursak ve çekiliş için pasaport şartı gelmesi konusunda ilgili yerlere twitter hesaplarına baskı yapsak. Hatta ingilizcesi iyi olan arkadaşlar diğer forum sitelerinde bu konu da talep oluştursa belki talepler doğrultusunda bu konuda bir şeyler yaparlar.
Bu konuyu organize edebilecek arkadaşların desteklerini rica ediyorum. -
@esraturgut pasaport şartı mahkeme kararı ile kalktığı için geri gelmez
-
Silindi.
-
Herkese merhaba böyle bir haber gördüm , sizinle paylaşmak istedim
https://rollcall.com/2023/05/23/salazar-escobar-to-propose-comprehensive-immigration-bill/
-
benden size tek tavsıye ankaraya sakın guvenmeyın
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Uzun aradan sonra slmlar, bizim tayfayı göremedim yorumlarda :)
Tayfa yorgun, tayfa bıkkın 😁
-
@Emir23, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
Herkese merhaba böyle bir haber gördüm , sizinle paylaşmak istedim
https://rollcall.com/2023/05/23/salazar-escobar-to-propose-comprehensive-immigration-bill/
Kanun geçerse güzel olur. Hem GC sayısının artması hem de eş ve çocukların bu sayının dışında tutulması söz konusuymuş.
-
Ben pasaport şartının gelmesiyle başvuru sayısının düşeceğini düşünmüyorum, yani önemli oranda en azından. Bu yıl pasaport harçlarına çok zam gelecek diye herkes pasaport aldı resmen. İnanılmaz bir talep patlaması yaşadı tüm Türkiye.
-
@Yıldıray81 ben o nedenle yılbaşı öncesi aldım. Zam gelmeden alayım diye.Sürem bitmişti,hanımla çocuklarda yoktu tam kadro hazırız :)
-
@Murat-Gönder Dış ilişkilerimiz berbat olduğu için doğru düzgün vize bile vermiyorlar, Türkiye 3. sınıf bir kabile olma yolunda hızla ilerliyor.
-
@selamibasaran Aynı şekilde ben de yılbaşı öncesi 10 senelik bordo çıkarttım, alınan vergileri gördükçe kalp damarlarım tıkanıyor... Uçan kuştan vergi kesen güzel ülkem, devlet olmanın kurallarından biri vergi almak ama bir ülkenin tüm geliri vergiye bağlı olursa biz ne yapalım, millet 1 hafta vergi ödemese ülke kepenk kapatacak.
-
@Uçan-hollandalı 3.sınıf olma yolunda ilerliyor da ne demek 3-4-5 oraları geceli çok oldu malesef.Yakında Venezuela gibi ekmek almaya giderken el arabası dolusu para götürücez.
-
Bir dil okuluyla görüştüm bana form gönderdiler.Bunu doldur sana l-20 formu gönderelim dediler ama gel gör ki ailem yüzüne gidemiyorum.Dertleri para da değil tek başına zor olur,alışamazsın gibi nedenler sıralıyorlar.Abd'nin vize vermesi zaten supheliyken bı de bizimkilerle uğraşıyorum.Boğuluyorum artık...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum