DV2025 Sohbet Odası
-
@Uçan-hollandalı Öyle sözünü dinleyecek bir tabanı yok. Çok da büyütmeye gerek yok bence. Hatta ters bile tepebilir.
-
@Riethian Tabii ki, yarın 11.00'da Ümit Özdağ açıklama yapacağını belirtti. Ayrıca Sinan Oğan'ın açıklamaları Zafer Partisini yansıtmıyor gibisinden bir söylemde bulundu. Merak ediyorum ne olacak
-
Silindi.
-
@Riethian adamlardan o kadar da hakaret yedi. Hepsini yuttu. sağlam miğde varmış.
-
@Uçan-hollandalı, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Riethian Tabii ki, yarın 11.00'da Ümit Özdağ açıklama yapacağını belirtti. Ayrıca Sinan Oğan'ın açıklamaları Zafer Partisini yansıtmıyor gibisinden bir söylemde bulundu. Merak ediyorum ne olacak
-
@kugutex Siyasetçilerin hiç biri güvenilir kişiler değildir. O da bu mantık çerçevesinde minik oyundan maksimum verim elde etme peşinde. Onu da suçlayamıyorum. Bence insanların siyasilere bakış açısı yanlış. Anlık olarak senin görüşünle uyum sağlayabilir ama bu memleket ne siyasiler gördü. He eski siyasilerde omurga nispeten daha az hareket ediyordu ama şimdikiler maşallah Dhalsim gibi kıvırmakta ustalaştı :)) Hepsi kirli en az kirlisini seçmeye çalışıyoruz. Ama seçen ne ki seçilen ne olsun.
-
@nicky Son 11 dakika kaldı heyecanlı bekleyiş devam ediyor
-
Günaydın
-
Merhaba. Aramızda avukat arkadaşlar var mı bilmiyorum. Miras hukuku hakkında bilgi almak istiyorum. Aslında merak ettiğim konu şu. Örnek veriyorum dedem vefat etti. Babam ve amcam var. 2 kardeşler. Biz toplam 4 torunuz. Toplam miras miktarı 10 milyon lira olsa. Bana 1 torun olarak saklı pay oranım ne kadar düşüyor acaba?
-
-
@Uçan-hollandalı Ya baktım bu sitelerin hepsine fakat çok karışık geldi. Eğer avukat bir arkadaş varsa daha anlaşılır şekilde açıklayabilir mi diye sordum
-
Bu ileti silindi! -
@ekorkut Çok teşekkür ederim :)
-
Uzun aradan sonra slmlar, bizim tayfayı göremedim yorumlarda :)
-
Silindi.
-
@Atlantis00 mesaj attım sana
-
@SYTSNGR kesinlikle katılıyorum.
-
Merhaba Arkadaşlar
DV2025 için bir grup oluştursak ve çekiliş için pasaport şartı gelmesi konusunda ilgili yerlere twitter hesaplarına baskı yapsak. Hatta ingilizcesi iyi olan arkadaşlar diğer forum sitelerinde bu konu da talep oluştursa belki talepler doğrultusunda bu konuda bir şeyler yaparlar.
Bu konuyu organize edebilecek arkadaşların desteklerini rica ediyorum. -
@esraturgut pasaport şartı mahkeme kararı ile kalktığı için geri gelmez
-
Silindi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum