Bende bdv ve eb3vize.com ile ilgili araştırma yaptım. Dediğiniz gibi bdv daha pahalı. Hatta konsolosluk aostan pahalı. Eb3vize de tam tersi.
Bdv nin daha fazla hazır iş sözleşmesi var. Ama baktığımda çoğu iş çok küçük şehirlerde. Hatta birine baktım nüfus 2500 yazıyordu. Orda aile nasıl yaşacak 
Bu işlere bakarken benefitleri(yan haklar) ve bulunduğu şehri vs iyice araştırmak lazım. İşler genelde benzer ama yan haklarda fark yaratanları üst sıraya almalı. Şu an için hala araştırma sürecindeyim,ama 1-2 ay içerisinde aksiyon alabilirim. Daha tam netleştirmedim.
@emrsvt, içinde söyledi: EB-3C (EW) Green Card süreci danışmanlığı konusunda sorular ve uyarılar!
Ben sevgili crazycells in belirttiği 3 şirket ile görüştüm .
bdvsolutions ve mccusa çok tecrübeli firmalar aldıkları yüzlerce vize var ama buna oranla ücret olarak daha yüksekler. eb3vize.com ise hali hazırda başvuruları devam ediyor alınmış bir vizeleri yok .
tüm süreçleri göz önünde bulundurduğunuzda eb3vize diğer 2 firmaya göre 5000$ ile 7000$ arası daha uygun bu diğer firmalardan aldığınız hizmete göre değişiyor . Örneğin "eb3vize" de I40 formu için premium process ücrete dahil iken "mccusa" bunun için ayrı bir ücret talep ediyor, gibi gibi bir farklılıklar mevcut. Bence türm firmalar ile görüşün avantajları ve dezavantajlarını yazın ve en Fiyat / Performans olanı hangisi ise onunla devam edin.