Kanada Turist Vizesi Başvurusu
-
@Fatih-Ekici GC key e giriş yaptığınızda ne görüyorsunuz.
-
Bu ileti silindi! -
@emrsvt Biometri complete oldugu tarihi yazıyor sadece
-
@Fatih-Ekici Şu aşamada sadece beklemelisiniz.
-
@emrsvt başvuruyu abd den yaptım belli bir sonra dönmeliyim o zamana kadar gelişme olmasa tr de iken onay gelirse vizeyi oradan bastırma şansım var mı?
-
@Fatih-Ekici bu konuda bir bilgim yok , Kanada Türkiye konsolosluğuna mail atarak öğrenmeye çalışabilirsiniz.
-
Arkadaşlar ailece turist başvurusu yaptık annem, ben ve kardeşim için.
Annem adına bir hesap oluşturarak main applicant olarak. Kardeşim ve ben 28 yaşındayız. Annem ve kardeşim için biyometrik talebi geldi ancak sistemde bende sizin biyometriğinize ihtiyac yok diyor. Konsolosluğa mail attım cevap gelmedi. Sorun yaştan dolayı dependent child olarak geçmemem ise kendi başvurumu ayrı bir başvuruya çevirebilir miyim biyometrik ücretini ödeyerek. Ne yapmam lazım? Yeniden başvursam 2 başvurum olacak. Yardımcı olursanız çok sevinirim. -
@loremipsum, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu
@emrsvt Genelde basvuru yaptıktan sonra 24 saat içinde biometri maili geliyor. Ben 17 şubatta basvuru yaptım, mailim aynı gün geldi, 20 subat biometri verdim 2 martta öğrenci vizem onaylandı. Deprem bölgesinde değilim. Şubat başından itibaren Kanada vize sonuçlarında geçen yıla göre genel bir hızlanma var.
Merhaba, siz tek mi başvuru yapmıştınız acaba? Biz ailece 3 kişi başvuracağız ama bu yüzden olumsuz olma ihtimali var mı acaba. Tek tek mi başvuralım? Fikri olanlar yazabilirse çok sevinirim.
-
Selamlar bende aktif abd vizem var ve daha onceden de abdye giris cikis yapmistim. Can+ programini duyduktan sonra başvurumu yaptim ve 8 Mayista parmak izim onaylandi. Turkiyeden yaptim basvuruyu ve Haziran sonu Torontoya gitme planim var yetisme sansi nedir sizce?
-
@About-You Süre ile ilgili yorum yapmak çok zor... Bir an önce başvurun ve bekleyin.
-
Merhabalar Aralık 28 Kanada turıstık vızesı ıcın VSF global merkeze parmak ızı verdım … bu arada avropayada ocakta vize aldım Marta 3 günlüğüne Berlin’e gıtım geldım . Kanada vızesınden hala meil gelmedi normalda parmak ızı verıldıkten sonra ne zaman vıze cevabı çıkıyor bılgısı olan varsa lütfen
-
@Minoshka-Feliçita Merhaba Sistemden kontrol ediyor musunuz mail junk a düşmüş olabilir mi?
-
@emrsvt edıyoruz ama haber yok …
-
@emrsvt şirket kontrol ediyor ama haber yok diyor Meilde gönderdi cevap gelmedi.
-
@Minoshka-Feliçita 28 Aralıktan buyana beklemenizi anlayamadım Türk vatandaşımısınız ?
9 Mayıs 2023 te biyometrik verdim. bugün itibari ile vizemin onaylandığı bilgisi geldi. ( 8 gün )
-
@emrsvt hayır Özbekıstan vatandaşiyım 5 senedır turkıyada yaşiyorum . Aynı yerde 3.4 senedır sigortalı çalişiyorum patronum ve ailesiyle beraber başvuru yaptık onlar turk.ama hec bırımıza cevap gelmedi daha …
Bu arada 2 kere shengen vızesı almıştım çok hızlı gelmıstı ıkısıde -
@emrsvt, içinde söyledi: Kanada Turist Vizesi Başvurusu
@Minoshka-Feliçita 28 Aralıktan buyana beklemenizi anlayamadım Türk vatandaşımısınız ?
9 Mayıs 2023 te biyometrik verdim. bugün itibari ile vizemin onaylandığı bilgisi geldi. ( 8 gün )
Merhabalar, öncelikle vizeniz hayırlı olsun. Hangi bize türü acaba? Şu ara genel olarak vizelerin sonuçlanmasının çok uzun sürdüğü bilgisini edinmiştim ama size müthiş hızlı gelmiş vizeniz, çok şanslısınız galiba☺️
Bizde öğrenci vizesine başvuracağız. Acaba kaç haftada gelir. Asıl sormak istediğim ise, banka hesap dökümünüzdeki tutarı açıklamanız gerekti mi?Biz 8 ay öncesinde dairemizin satışından aldığımız tutarın olduğu hesabı göstereceğiz. Ancak satış belgemiz , eski tapu vs yok, bu paranın kaynağını belgeleyemezsek sorun yaşar mıyız? Sözlü olarak niyet mektubumuzda bunu belirtsek yeterli olur mu acaba?
Onun dışında maaş hesabımıda gösterceğiz, bir öneriniz olur mu acaba?
-
@black21 Merhabalar Turist vizesi başvurusu yaptık ;
Vizenin bukadar hızlı onaylanmasına bende anlam veremedim. Pasaportumda amerikan vizesi var belki onun etkisi olmuştur diye düşünüyorum. Ben hesabımdaki parayı maaş bordroloru ile desteklediğim için bunu ayrıca belirtmeme gerek kalmadı. Ama olağan dışı bir para göstermeniz durumunda bunu destekleyecek belgeyi isteyebilirler.
Ben kredi kartı ekstremi 6 aylık hesap dökümümü ve birikim hesabındaki tutarları gösterdim.
-
@emrsvt Anladım, hesaptaki meblanın sebebini anlayabilmeleri önemli yani. Sözlüde belirteceğiz, bir yazıda almaya çalışacağız öyleyse.
Bizde ayrıca hem maaş hesabı hareketlerini hemde ekstreleride gösterelim öyleyse.Bu arada bizimde abd vizelerimiz var, hatta 5 yıllık shengen vizemizde var, belki süreci hızlandırır, sizin gibi şanslıysak. Çok teşekkür ederim 🙏
-
@black21 GC key e üye olduktan sonra , Vize başvurusu adımında " aktif amerika vizeniz varmı" sorusuna evet deyip tüm vizelerinize ait fotoğrafları tek bir PDF dosyasında yükleyin.
Umarım herşey gönlünüzce olur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum