ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
-
@u2rem merhaba
benim numaram 025 ile bitiyor, benden önce 24 kişi daha var diye mi anlamam gerekiyor yoksa benim dosyamın oluşturulduğu gün aynı anda 24 dosya mı oluşturulmuş.
ikinci seçenek ise çok fazla kişi oluyor. -
@TOK evet sizin dosyaniz olusturuldugu gun ankara icin olusturulan 25. Dosyasiniz demek oluyor. Ama soyle ki bu butun dosyalari kapsiyor bence. Sadece Eb2 niw icin olusturulan dosya sayisi degil bu
-
@niwss bence de bu kadar eb2 yoktur
arkadaşımın 600 ile başlıyor sonu 8 mesela
O'da eb2 -
@TOK hergun o kadar eb2 basvurusu yoktur ya. Bunlara emplyoment ve family based hepsi dahil bence. Bir tek lottery den kazananlarin farkli oluyor sanirim case numberleri
-
@TOK, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@niwss bence de bu kadar eb2 yoktur
arkadaşımın 600 ile başlıyor sonu 8 mesela
O'da eb2600 rakamı yılın 100.günü case numberın oluşturulduğunu gösteriyormuş, benimki 544 44. Gün yani 14 şubatta aldım ANKlı case number mailini
-
@niwss, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@TOK evet sizin dosyaniz olusturuldugu gun ankara icin olusturulan 25. Dosyasiniz demek oluyor. Ama soyle ki bu butun dosyalari kapsiyor bence. Sadece Eb2 niw icin olusturulan dosya sayisi degil bu
Evet bence de sizin 25. Dosya olduğunuzu gösteriyor, ben rastgele numaralara baktım benimkine yakın ve bazıları issued olmuş 2-3 ay içinde, EB-2 NIW değildir bu kadar kısa sürede
-
@meke tebrikler, hayirlisi olsun, bizi de surecten haberdar edebilirseniz super olur, ben de case'imi kendim hazirlayip basvuracagim, profilimiz de benzer, akademik kariyer olmadan yuksek lisans ile basvuracagim ben de.
-
@u2rem benim sizinle hemen hemen aynı
yakın günlerde mülakat gelebilir bize
ankarada yaşamıyorsanız sizi misafir edebilirim ileride -
arkadaşlar, türkiyedeki bir şirketin abdye şube açarak, şubeye yönetici olarak göndermesi hangi vize türü oluyor bilginiz var mı? sadece yöneticiye mi oturum veriliyor o durumda? firma sahibi de alabiliyor mu?
-
@jesus Teşekkürler, size de kolay gelsin.
-
@TOK çok teşekkürler hocam şu randevu maillerini alıp bizler de interview datelerimizi burdan yazmaya başlasak ne iyi olacak
-
@meke, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@jesus Teşekkürler, size de kolay gelsin.
Başvurunuz hayırlı olsun
-
@niwss, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
Peki bu dosya sıralamalarının bir mantığı var mıdır? Mesela 001 ile 025 için randevu tarihi( priority dateleri current olması halinde) değişir mi acaba?
-
@u2rem tabiki degisir DQ olma tarihine gore ya da kategoriye gore
-
@u2rem tabiki degisir DQ olma tarihine gore ya da kategoriye gore
Yani bu sıra bir öncelik sıralaması mıdır onu merak ettim aslında 001 025 den daha önce randevu alır gibi bir durum var mıdır?
-
@u2rem bence yok. cunkü ben kendi günümde olanlara baktım benden once olup randevu verilmemiş olan da var benden sonra olup almış olanda. Ama işte bunlardan hangisi NIW başvurusu bilemiyoruz. Burdan bir çıkarım yapmak mümkün değil benim görüşüm
-
@u2rem bence yok. cunkü ben kendi günümde olanlara baktım benden once olup randevu verilmemiş olan da var benden sonra olup almış olanda. Ama işte bunlardan hangisi NIW başvurusu bilemiyoruz. Burdan bir çıkarım yapmak mümkün değil benim görüşüm
Doğru en fazla belli bir süre zarfında kaç kişiye dosya açıldığını anlarız bu şekilde
-
mayıs backlog reportta acıklanmıs bu arada, sayı kotu değil gibi 41 bin kişiye daha randevu verilmiş. Geriye 354 bin kalmış. backlog temizlenmesi için 8-9 ay var gibi. olumlu yonden bakarsak. DQ olmuş biri en geç 8 ay sonra randevu alacak diyebilir miyiz acaba? tabi bu arada priority date ler geriye cekilmezse.
-
@niwss maalesef oyle demek mumkun degil cunku backlog esit dagilmiyor yani bekleyenlerin cogu bir konsoloslukta bekliyorsa orada bekleyenlere sira cok gec geliyor. bekleyenlerin neredeyse buyuk cogunlugunun tamami birkac konsoloslukta yigilmis oldugu soyleniyor.
-
@ktur bunlardan birisi de bizim konsolosluk sanirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum