DV2024 Sohbet Odası
-
20.000'in üstü hiç beklentiye girmesin
-
@Kara-Kartal İnsanların umudunu kırmayalım..
-
@Kara-Kartal neye gore 20.000?
-
Uyarı:Girilen bilgiler geçerli değil.
Noktalama işaretleri de dahil olmak üzere tam olarak DV Onay Sayfanızda göründükleri gibi girdiğinizden emin olmak için lütfen Onay Numarası, Soyadı/Soyadı ve Doğum Yılı bilgilerini gözden geçirin.
Birkaç karakter genellikle karıştırılır:
0 = sıfır, O = 'O' harfi, 1 = bir, I = 'I' harfi ('Ice' gibi), 5 = beş, S = 'S' harfi, 6 = altı, G = 'G' harfi, 8 = sekiz, B = 'B' harfi
BUŞEKİLDE UYARI VERİYOR YARDIM EDERMİSİN DOSTUM -
@Yıldıray81 anladık 19999 sunuz galiba sayın medyum
-
@Kara-Kartal nerden biliyorsun böyle olacağını 😁
-
@Kara-Kartal dostum USA ankara büyükelçisi değilsen, kesin olmayan bilgileri bu kadar kesin ifade etmemelisin. yüksek case numberı olanlar için gösterecek bir yolun var ise gösterebilirsin, tavsiye verebilirsin, dosya taşımadan bahsedebilirsin. ama karşınızdakinin çabalama ihtimalini elinden almaya kalkmamalısın. 2024 mali yılında Ankara'nın kaç randevu vereceğini Ankara dahi bilmiyor şu an..
-
@hsn-kartal Çekilişi kazanmış gibi miyim imzada sayın medyum?
-
@Yıldıray81 yanlış yere yazmıi bence. kara kartala diyecekken...
-
@karaçay Öyle olduğunu umut ediyorum :D
-
@Yıldıray81 seneye gidiyoruz Yıldıray kardeş değil mi? 43 tam ideal yaş abd de yeni hayata başlamak için. bizim 81 kuşağı neler çekti ya.. anadolu lisesi sıavımız da üniversite sınavımız da çalınan sorular yüzünden iptal edilmişti. uzaylı istilası dışında her şeyi gördük. çok aşırı hakediyoruz biz GCyi
-
@karaçay Gidiyoruz ben inanıyorum. Sınavlarımız hep iptal oldu, hayatın sillesini yedik resmen. Sonuna kadar hakediyoruz. Ben eşime 2024'ü değil ama 2025'i kazanmamız daha uygun olur emeklilik ve işyeri sebebiyle diyordum. Bu sene o sene kardeşim.. Beraber yaşıycaz o heyecanı :)
-
@CUMİXA Aynı sorunu ben de yaşadım yazarken I lara basmayacaksınız i ye basın sorun düzeliyor.
-
aynen öyle. biz de hanımla konuşurken, aslında diğer sene çıksa tam oturuyo her şey demiştik, sonra tü tü tü tü diye tükürüp sözümüzü geri aldık ama az tükürmüşüz demek ki... tek sayılar hep daha iyi başlangıçtır zaten. 2+0+2+5 de Milliyetçi hareket partisinin 40. yılı oluyo zaten.
-
Genciz yine de.. Maksat çocukların hayatını kurtarmak en çok da.. Bakalım sonuna kadar savaşıcam
-
@Yıldıray81 Abi inan sana yazdığımı fark etmedim :) cvp gidene gitti bence ,kusura bakma acemilik:)
-
@hsn-kartal Farkettim sonradan :)
-
@Yıldıray81 şimdi İnterneti karıştırırken gördüm 2018 yılında green card çekilişini 4390 kişi kazanmış
-
-
Merhabalar, 4. Senede greencard kazandım. Ds260 Formunu erken göndermedeki mantık nedir tam olarak? Birde danışmanlık için önerebileceğiniz kurum varmı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum