K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Merhaba, K1 vize sürecinin ortasındayım. NOA2'mizi bekliyoruz. Nişanlım Suriye kökenli bir Türk vatandaşı. Suriyeli bir mülteci olarak, NVC'nin Suriye pasaportu, Suriye doğum belgesi ve Suriye polis raporu isteyip istemediğini bilen var mı?
Teşekkürler -
@Handan-krks I-129F dosya okunmalarına baktığımda Mart ayının %56 sı okunmuş görünüyo. Sizin durumuzu bende anlamadım. Ay içinde ki dosyalar karışık olarak mı okunuyo bu durumda?
-
@Handan-krks case traker uygulamasını indirin ordan hem dosya durumunuzu hemde dosyaları tarama yapabilirsiniz
-
@Handan-krks Google a visajourney yazıp siteye girip oradan k1 bölümünden mart ayını seçin , Case numaranıza yakın numaraların durumlarına bakın.
-
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim inceleyeceğim hemen ve umuyorum ben ve benim gibi haber bekleyen herkes bir an önce mutlu bir haber alır🙏 buradan sizinlede paylaşıyor olacağım detayları.
-
arkadaşlar yeniden merhaba.kısa ve öz bir sorum olacak.nişanlım haziran ayında gelecek nişan yapacağız kendisi ağustosta dönecek ve belgeleri verecek ve sürecimiz başlayacak.ben minimum 12-13 ayı zaten gözden çıkardım.nişanlı vizem Max ne kadar sürede gelir tahmini ortalama ne kadar oluyor?24 ay süren var mı hiç teşekkürler
-
@ob16222 tesekkurler
-
@canaykarahan32 sorunuzu tam olarak anlamadım ama süreç 18 ay civarı sürüyor sıfırdan randevu almaya kadar bazı aksilikler olabilir tabi randevu bulamama , dosyanın geç okunması vs vs. Bunları da göz önünde bulundurun.
-
@Lanny-A-O söylediğiniz evrakları NVC değil elçilik isteyebilir , mülteciler için elçilik nasıl bir prosedür izliyor fikrim yok. NVC denilen kurum dosyanızı elçiliğe gönderen devletin bir ofisi. Durumunuz bir karışık olduğu için elçiliğe mail yoluyla sormanızı tavsiye ederim
-
@ob16222 Çok teşekkür ederim. Bunu yapacağım!
-
-
@MertHRB buradan takip edebilirsiniz
-
@Berkan-Duru cevapladık ama robot cevap geliyor
-

boyle geldı sızce bu hasar sıkıntı yaratır mı ıcındekılerını okuma durumu yok
-
Forumda gördüğüm kadarıyla böyle teslim edilen kişiler varmış ve sorun olmuyormuş
-
Randevular açıldı 10 mayısta yine yakalayamadık yok mu bunun bir yolu artık yıprandık yorulduk
-
@Dilek-Önder Eğer vaktiniz var ise hemen gitmeyecekseniz elçiliğe mail atıp sorun sorun olur mu diye ama bu tarz hafif yırtık olan dosyalar genelde sorun olmuyor , son takdir sizin
-
@Ttoprak hangi ay için açıldı ?
-
@ob16222 Temmuz ayı İçin açıldı fakat tek bir gün açtılar 27 si. Anlamıyorum neden bu kadar işkence çektiriyorlar bize
-
@Ttoprak Önümüzde green card randevuları var bu aralar zor açılır diye tahmin ediyorum. Bu benim görüşüm tabi ki umarım randevu açılır ve alırsınız istediğiniz tarihe.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum