Vize Süreçleri İçin Avukat Tavsiyeleri
-
K-1 vizesi için avukat önerisi yapabilir misiniz?
Türk avukat -
@Paşam-Oyun-Var Avukat Muhammed Üzüm bey var New York'ta. Kendisi ile online olarak istediğiniz yerden görüşebilirsiniz. Şahsen ben ve birçok arkadaşım kendisine hemen hemen her yerden ve her zaman ulaşabiliyoruz.
-
@denizci10 ortalama ne kadar masraf gidiyor tüm süreç için k-1
-
@Paşam-Oyun-Var onu dilerseniz kendisine sorun. Ben ne dersem yalan olur. Bizim süreç E2 için çünkü.
-
@Aybars-F-Cetingoz Merhaba sizinle aynı durumdayım 2015 greencard kazananıyım. 2011 de WAT yaparak 3,5 ay ABD de kaldım sonrasında 2015 te greencard aldım çekiliş sonucu. 2015 te ABD ye gittim. 2016 ocakta 3-5 günlüğüne gittim. 2016 Temmuzda 1 ay kaldım.
Son 6 yıldır Türkiyedeyim birtakım sebeplerden dolayı Amerikaya gidemedim.
Sizinle iletişim kurabilir miyiz? Detaylı bilgi alırsam iyi olacak 🙏🏻 -
@ersinckaya, içinde söyledi: Vize Süreçleri İçin Avukat Tavsiyeleri
@Aybars-F-Cetingoz Merhaba sizinle aynı durumdayım 2015 greencard kazananıyım. 2011 de WAT yaparak 3,5 ay ABD de kaldım sonrasında 2015 te greencard aldım çekiliş sonucu. 2015 te ABD ye gittim. 2016 ocakta 3-5 günlüğüne gittim. 2016 Temmuzda 1 ay kaldım.
Son 6 yıldır Türkiyedeyim birtakım sebeplerden dolayı Amerikaya gidemedim.
Sizinle iletişim kurabilir miyiz? Detaylı bilgi alırsam iyi olacak 🙏🏻Merhaba bahsetmiş olduğu avukat forumda belirli yönlendirmeler yapıyor. İsterseniz durumu kendileriyle görüşün, size bir yol haritası çıkarsın ve inceleyin.
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-
@waterman aslında @Aybars-F-Cetingoz ile görüşüp yaşadığı süreci kendisinden dinlemek benim için büyük bir tecrübe olacaktı ama bir türlü ulaşamıyorum arkadaşa. Foruma girmiyor sanırım. Eğer arkadaşın iletişim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir belki. Sonra avukat sürecine girmek istiyorum.
-
İltica avukatı gerek , evraklarım hazır . Acil
-
@JohnColt, içinde söyledi: Vize Süreçleri İçin Avukat Tavsiyeleri
Muslu hukuk bürosuna ulaşabilirsiniz. Okan sengün göçmenlik avukatı güvenilirdir
-
@waterman Muşlu hukuk bakmıyoruz dedi hocam
-
@JohnColt Okan Şengün ile iletişime geçebilirsiniz
-
@JohnColt Emre beyin dediği gibi Okan şengün aklıma tek gelen avukat
-
@JohnColt, içinde söyledi: Vize Süreçleri İçin Avukat Tavsiyeleri
@Yasin-B-Akalan da iltica dosyalarina bakiyor, bilginize.
-
Merhaba arkadaşlar ben green card kazandım 2024 için F1 vizesi ile Amerika'ya gidicem ve oradan halletmek istiyorum süreci ama eşim çocuğum Türkiye de kalacak ne yapmalıyım avukat vs. kimle görüşebilirim tavsiyeniz var mı?
-
@ahmtsefakaya halihazırda F1 vizeniz var mı eğer yoksa vizenizi almadan avukatla anlaşmayın çünkü içerde göçmenlik başvurunuz olduğu için F1 vizesinde onay alıp almayacağınız garanti değil
-
@Emre-Kurtulmuş 17 Temmuzda randevum var almadım henüz göçmenlik etkiler mi ki vize mi? Sonuçta öncesinde başvurmuşum süreç içerisinde kazanmışım.
-
Vize bağlımlı olarak rakamlar değişir ama mevcut şartlarda hemen hiçbir Avukat 10.000 USD'nin altında bir para istemeyecektir (toplamda). Önce daha düşük rakam veriyorlar ama osu busu derken 10.000'i buluyorsunuz.
-
Ingilizce iletisim kuracaklar icin DEKRUYFF & HUTCHENS Law Office kesinlikle oneririm. Ilk gorusmeden asla ucret almiyorlar. sonrasinda e-mail ile bazi sorularim olmsutu, onlara hizlica yanit verdi Ashleigh hanim. Hatta ikinci kez konustuk telefonda, ondan da ucret almadilar. Cok memnun kaldim, ve mahcup oldum... Pek cok kisinin ucretli sundugu bilgileri / danismanligi ucretsiz sundular.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum