DV2020 bekleme odası
-
@Furkan-Erdem bence sonuçlar açıklanmadan hiç bir aksiyon almayınız. Sadece 7 mayıs ı beklemek en iyisi. Yoksa büyük hayal kırıklığı olur. Zaten sonuç açıklandıktan sonra yeteri kadar zaman olacak. Yine de gidecek gibi paranızı biriktirin tabiki :))
-
@ahmet-34 insanın aklına gitmek düşerse hiçbirşey engel olmaz. Ne vatan sevgisi ne arkada kalan sevdikleriniz akla gelmez. Nice insanlar burdaki kariyerini oturmuş düzenini bozup gitti. Gittiklerine Pişmanlar mı bilemeyiz. Ama hiç gitmeden, sonraları keşke demek daha büyük pişmanlık olabilir. O yüzden imkanlar ne olursa olsun fırsat bulan herkes bu şansı değerlendirmeli. Bu olmazsa gitmenin başka yollarını aramalı.
-
@aysegul insallah 2020 ile ugrasmama gerek kalmaz. Çok zorlu bir süreç. Aslında bu süreçte yaptığım birşey yok yani zor dediğime bakmayın :)) . Beklemek çok zor.
-
-
Bekliyoruz heyecanla
-
Merhabalar
Dv2020 başvurusunu doldurdum şuan üniversite okuyorum 3.cü sınıf 2020 diye üniversite degree seçeneğini işaretledim yanlışlıkla formu onaylandıktan sonra orada tamamladığınız dediğini fark ettim bir problem yaratırmı -
@entelman gitmediniz mi hala 😊
-
@roccorocco DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
2019 kazananı olarak ve mülakata girip AP ye kalan birisi olarak bende DV2020 ye başvurdum :))) lütfen linç etmeyin. Belki Admin process yetişmez diye endişe ettim. DV2020 de bana çıkarsa artık piyango bileti falan alırım.
Seni öpüyorum hocam bu güzel hareketin için :)) Şaka bir yana arkadaşımızın kayınperderi 5 yıldır hac kurasına giriyor (her sene torbadaki hakkın ikiye katlanır) ama bir türlü çıkmadı ancak arkadaşımız geçen yıl ilk başvurusunda hacca gitti. Yani hocam bu tür çekilişli işlerde nasip benim ise bana o gelecektir. Herkesin gönlüne göre olsun diyeceğim ama sadece %1' e (tahminim) çıkacak. Rabbim kime nasip edecekse o kişiye hayırlı olsun demek en doğrusu sanırım.
-
@whocares amin.
-
@alpersrs yanlış beyandan elenebilirsiniz görüşmedeki konsolosluk görevlisinin insafına kalmış bende açık lise okuyorum son sınıf high school no degree seçtim garanti olsun diye
-
@alpersrs DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhabalar
Dv2020 başvurusunu doldurdum şuan üniversite okuyorum 3.cü sınıf 2020 diye üniversite degree seçeneğini işaretledim yanlışlıkla formu onaylandıktan sonra orada tamamladığınız dediğini fark ettim bir problem yaratırmıeger sartlari sagliyorsaniz genelde bu kisimda isaretlediginiz secenek sorun olmuyor.
-
@crazycells hocam peki 7 mayısta açıklandığında bu belli olur mu o sebepten sorun teşkil ettiyse
-
@hockeyumpire2 Maalesef henüz gidemedim. Annem rahatsız; onunla ilgileniyoruz ailecek. Önümüzdeki günler için bir plan yapmaya çalışıyorum.
-
@alpersrs DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells hocam peki 7 mayısta açıklandığında bu belli olur mu o sebepten sorun teşkil ettiyse
hayir, bu tur ayrintilar secilirseniz konsolosluktaki gorusmede belli olacak.
-
@entelman gecmis olsun.
-
@crazycells Teşekkürler, geçer inşallah.
-
@entelman çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.. Yeni planlarınız için de hakkınızda en hayırlısını dilerim. İşte bu gibi durumlar da insanları karar alma aşamalarında arada bırakıyor, malesef..
-
@aysegul Amin, tüm şifa bekleyenlere inşallah. Aslında planlarım çok net ama hep ertelemek durumunda kalıyorum. Siz de sanırım, DV2020 sonucu bekleyenlerdensiniz. Umarım gönlünüze göre güzel bir case no ile selectee olursunuz.
-
@entelman amin, çok teşekkürler, inşallah.
-
@yigitolizm beni de dün aradılar. dersteydim açamadım. açmamakla birşey kaybettim mi diye tribe girdim hatta 😅 ben de numaramı sadece official başvuru sayfasına girmiştim. sahte bir arama olacağını sanmıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum