Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @dogibakan hemen doldurun mülakat tarihi alınca dosyanızı açtırıp evlendiğinizi güncellersiniz


  • merhaba bir sorum olcak ds260 formunda yanlışlık yaptım cinsiyet kısmına erkek yerine kız seçmişim sorun teşkil eder mi bunu mülakatta düzelte bilirmiyim


  • Merhaba, case number'ım 11000'lerde. DS260 formunu da doldurdum. Fakat şöyle bir sıkıntım var, üniversite öğrencisiyim 3. sınıfım ve seneye mezun olacağım. Bu yüzden en azından Ocak gibi mülakata girersem mezun olup gidebilirim çünkü sanırım 6 ayımız oluyormuş mülakattan sonra ülkeye girmek için. Bunu nasıl sağlayabilirim? Forumda mülakata eksik belgeyle gir sonra belgeyi ne zaman yollarsan o zaman başlar 6 ayın gibi şeyler yazanlar var, bu doğruysa hangi belgeyi götürmemem gerekiyor?

  • ⭐⭐

    Ulaa hayatt...


  • @Hayri-Sozen vay be tebrikler. siteden aşina olduğumuz birine çıkmasına çok sevindim. her şey olunda gider umarım.. mutluluklar.


  • Bu çıkan arkadaşlar şayet hatırlıyorlarsa hangi tarihte başvurduklarını yazabilirler mi? En çok merak ettiğim konulardan biri de bu. Bir pattern oluşması gerek çünkü başvuru günlerinde.

  • ⭐⭐⭐

    @gnollzy hurafelere takılmayın bence bu kadar, sadece bir çekiliş olduğunu kabul etmek daha iyi olacaktır sizin için diye düşünüyorum tabii ki benim fikrim


  • @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @gnollzy hurafelere takılmayın bence bu kadar, sadece bir çekiliş olduğunu kabul etmek daha iyi olacaktır sizin için diye düşünüyorum tabii ki benim fikrim

    Yok canım hurafelerle işim olmaz. Yalnızca büyük sayılar yasası gereği belirli bir patern olması gerekir gerçi bunun bilgisini net olarak açıklamak için de kazanan kişilerin en az %80’inin net olarak hangi gün kazandığını hatırlaması ve o datayı bizimle paylaşması gerekir. Zaten bu bir loto adı üstünde. Tabii ki bir milli piyango kazanmak gibi onlarca milyonda bir şans istemez ama bir yazı tura atmak gibi de değil. Şansımız yokmuş çıkmamış diyorum benimki hurafe değil yalnızca merak gerçekten. Bu sadece GC için değil çoğu şeyde böyle paternler arıyorum merak ve takıntılık diyelim 😊


  • Ben onay kodumu ve gmail hesabımı ss almıştım telefona format attım ikiside gitti be kazanıp kazanmadığımı nerden öğrenicem


  • Herkese selam arkadaşlar. Konuya tamamen yabancı biri olarak bir sorum olacak. Card benim adıma çıktı bu sene ve mevzuatı net olarak bilmiyorum, belki daha önce buna benzer sorular sorulmuştur ama foruma yabancı ve yeni kaydolmuş biri olarak, bu sene sıralamada önde olabilmek için zamanla yarışıp ds-260 formunu erken göndermek gerekiyormuş. Birkaç sorum olacak;
    1- Eşimin soyadı pasaportta evlenmeden önceki olarak görünüyor fakat kimlikte benim soyadımı taşıyor. Benim aile üyelerimi gösteren (beraber gitmeye hak kazanan kişiler, forma başlamadan önceki listede) bölümde benim soyadımla görünüyor. Eşimin form bilgilerini doldururken pasaporttaki gibi mi girmeliyim yoksa tc kimlik kartındaki benim soyadım ile mi?
    2- Benim veya çocuğumun form sayfasında eşim ile ilgili sorularda hangi soyadını kullanmalıyım.
    Bu durum tutarsızlık olarak görünür mü?
    3- Birden fazla lise değiştiren birisi olarak sadece mezun olduğum liseyi mi yazmalıyım?
    4- 2 üniversitede kaydım var 1 inde pasif diğerinde aktif öğrenci olarak görünüyorum ve henüz diploma alamadım. Pasif öğrenci olduğum üniyi yazmam gerekir mi? Bu tür detaylar mülakatta ciddi sorunlar teşkil eder mi?
    Şimdiden zaman ayırıp cevap verenlere teşekkür ediyorum.


  • Merhabalar arkadaslar.
    Case numaram 52bin civarinda. Sans olasiligi nasil diye soracaktim.

    Saygilarimla


  • Arkadaşlar DS-260 belgesini doldurmak üzere ekrana giriş yapmaya çalışıyorum. "Case number" ve "Electronic Diversity Visa Confirmation Number" doğru girmeme rağmen "The case information you entered does not match our records." diye hata veriyor. Dolayısı ile form girişi yapamıyorum. Bu hata ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

  • ⭐⭐⭐

    @Hanhun DV2024 Aşamaları hakkında artık buraya sormayalım kocaman linklerle dolu konuyla alakalı buraya sorulan sorular muhtemelen cevaplanmayacak!!

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları/


  • @karaçay Ben inanmadım çıktığına. Baksana daha yazmadı bile 😃

  • ⭐⭐

    @Hanhun Merhaba, oncelikle tebrikler. Forumdan maksimum faydayi saglamak icin lutfen surecinizi imzaniza tasiyiniz. Ayrica sizi DV2024 Green Card Asamalari basligina alirsak daha saglikli sonuclar alabilirsiniz.

    1. Esinizin pasaportu bu durumda degisecektir, eger mahkeme karariyla kendi soyismini kullanmiyorsa tabii ki; o nedenle onun formunu doldururken mevcut pasaport bilgilerinin yerine (eski oldugu icin) girmemek icin 'other travel document' secenegini secmenizi, mulakat alinca da yeni pasaportla bilgilerini guncellemenizi oneririrm.
    2. Esinizin evlilik belgesi ve nufus cuzdanindaki bilgileri kullaniniz, 1. maddede soyledigim yontem sayesinde veri kaosu olmayacaktir artik.
    3. Sadece mezun oldugunuzu yazin.
    4. Ogrenci olarak gorundugunuzu current olarak yazmaniz yeterli.

    Guzel gunler.


  • @ahmetyorulmaz, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    merhaba bir sorum olcak ds260 formunda yanlışlık yaptım cinsiyet kısmına erkek yerine kız seçmişim sorun teşkil eder mi bunu mülakatta düzelte bilirmiyim

    Yani acikcasi bunun icin eleniceginizi sanmiyorum. Mulakat zamani aldiginizda (pasaportsuz ds260 gonderdi iseniz) hem pasaport numaranizi girmek icin hemde cinsiyet kismindaki yanlisi duzeltmek icin formu actirabilirsiniz.


  • @Faruk-Aslan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Ben onay kodumu ve gmail hesabımı ss almıştım telefona format attım ikiside gitti be kazanıp kazanmadığımı nerden öğrenicem

    Mail adresinizi hatirliyor iseniz bilgilerimi unuttum kismindan ogrenebilirsiniz

  • ⭐⭐⭐

    @mamudo case numberı aradaki sıfırlar olmadan yazın


  • @akmal Avrupa'dan 30 bine kadar vermiyor muydu?

  • ⭐⭐

    @Yıldıray81 Bu sayilar her sene degisir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum