Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @fredyjones kimin ne kadar çok isteyip kimin daha az istediğini kestirmek mümkün değil bence. Biri sadece bütün hayatını bir çekilişe odakladı bütün bu yıl bunu hayal etti, belki bütün süreci ezberledi bu forumda bulunarak diye diğer kişiden daha fazla istiyor diyemeyiz bence, belki diğeri sadece ihtimali olan başka yolları denerken birden lotteryi kazandı ve foruma yeni geldi bilemeyiz bunu

• @hdemircanusa 2021'den sonrası yok ya bize güncel veri gerekiyor

• @WhiteK Sistemdede suç var orda yaziyor mezun şartı var diye orda işaretlenmemişse şunlari ele işte, ve pasaport şartı geri gelmeli harçlar olmuş 1 k dan 3 k ya defter bedeli 500, boş başvurularin onune geçer.

• Günaydın herkese. Dikkat ediyorum da çekilişi kazanıp gelen üyelerin çoğunluğu hiç hazırlıklı değil. Bense eşim ve 3 çocuğumla her şeyine kadar hazırdık. Çıkmama ihtimaline de tabi ama çıkan arkadaşların rahat tavırlarını görünce kederleniyorum. Haklarında hayırlısı olsun inşallah ama bir sonraki çekilişlerde katılmak isteyen insanlara bu sürecin ekonomik anlamda nelerin beklediğini de anlatmak lazım. Vize işlemlerinin zorluğu, doya taşıma işlemleri, maddi yükümlülük vs. Çekiliş sonucunda Amerikaya gittiklerinde iş ve evin ABD tarafından ayarlandığını düşünen insanları elemine etmek lazım.

• Günaydın arkadaşlar. Yeni odada yerimizi tekrarda alalım. 4 senedir eşimle birlikte başvuruyoruz fakat olmuyor maalesef. 2025 için tekrardan başvuracağız fakat diğer yolları da denemeye başlamak gerekiyor artık.

• Günaydınlar. Mesaiye her başladığımda bir umuttu çekilişi kazanmak. Şimdi çok zor zamanlar geçireceğim bunu biliyorum. Burada hayallari benzer insanlar içinde olmak birazcık zorlukları aşmamı sağlıyor. Umarım seneye burada bulunların çoğuna çıkar. Ailem çıkmadığı için mutlu ama benim dünyam yıkılmış gibi.bir çırpıda istifa etme modunda işe gelip gidiyorum. hepimizin umutları solmasın inşallah ve kısa zamanda gerçekleşsin. çok yazdım kusura bakmayın. Duygusal bir adamım ve şuan gözlerim doldu maalesef... :(

• İlk kez şansım bir kerecik olsa da yaver gider dedim ama yine olmadı ...

• @oceymh Çoğumuz belki de öyle. Hatta benzer durumları yaşıyoruzdur. Hayal kurmaya devam edin, bu iyi gelecektir. Ama gerçekleri de unutmamak lazım. Neticede kazanma oranının düşük olduğu bir çekiliş bu.

• @Yıldıray81 her sene en zoruma giden durum bu. bu sene bakmayayım diyorum. kaznanalar tablosundaki isimlere bakıyorum. sonra o kişilerin forumdaki üyeliklerine bakıyorum. adam çekilişten sonra foruma üye olmuş. olsun olabilir belki eski üyedirde yeni bi başlangıç vs yapmıştır forum üyeliğinde falan diyorum. adamın yazdığı ilk paylaşım "talihliyim pasaportum yok gerek var mı", "talihliyim form falan doldurulacakmış link atarmısınız", "talihliyim ama para yok nasıl gidicez" harbiden talihlisiniz ...(küfür içerikli kelime silindi).... ben böle talihe tüküreyim. ne talihmiş arkadaş bi kere gülmedi 10 senedir.

• @Yıldıray81 Haklısın. umarım hepimiz için beklediğimizden daha güzel şeyler sunar hayat. Selamlar...

• @Kesinİzmirli En iyisini yapıyorsunuz, geçen gün pazardaydım iki kadın gördüm çocukları hakkında konuşuyorlardi Greencard a başvurmuşlar falan diye, ben de az da olsa kulak misafiri oldum malum pazar yeri zaten sıkışık oluyor. Abla finansal durumdan konuyu açtı arkadaşına "çıkarsa çocuğumu nasıl göndeririz acaba diye" tam o anda yarıldım ben🤣 yani işin özü dediğiniz gibi hocam sessizce işi halletmek şart oldu

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@avar forumda küfür ve hakaret içeren iletiler paylaşamazsınız, bu forum kurallarına aykırıdır. forumdan belirli bir süre uzaklaştırıldınız. kurallara uymamaya devam ederseniz kalıcı olarak uzaklaştırılacaksınız.

• ⭐⭐⭐

Ben nedense pek üzülmedim çıkmadığına. Düşünsenize sizin gibi dünyanın pek çok ülkesinde has not been selected i görüp hayalleri yıkılan yüzbinler var, yalnız değiliz ya da tek değiliz. Şans epey düşük, kaderimizde yokmuş diyelim.

• Herkese iyi haftalar. Nasılsınız?

• ⭐⭐

@Sabri-FT 2022 dosyaların süreçleri devam ettiği için istatiksel veri % lik anlamda dolmadığı için listede yer almıyor 2021 i güncel kabul edebilirsiniz

• Silindi.

• Rezalet bir hafta sonundan sonra, haftanın ilk günü hiç keyif vermiyormuş onu anladım. Umudumuz bu hafta sonuna kaldı. Bu hafta sonunda da olumsuz bir durum olursa seneye olacak başvuruları bu seneki başvuru sayısının en az 3 katıyla çarpın derim. Tam tersi durumda da başvuru sayısı düşer diye tahmin ediyorum. Artık hayırlısını istemekten geçtim, hayırsız olacak olsa bile bu sene kesin istiyorum artık net anladım bunu. Bu ülkede ben bile artık nefes alamaz hale geldim. Etimle kemiğimle nefret etmeye başladım.

• @hdemircanusa anladım teşekkür ederim🙂
    Dedim ona göre hesap yapardık kaç kişi aldı kaç kişi red aldı diye

• Yalnız kazananların yüzde 90 ı hala ds 260 formunu nasıl dolduracağız diye soruyor ve hala doldurmadılar , 2024 sayfasında görüyorum .Hiç alakası olmayan insanlara çıktı ve inatla doldurmuyorlar çok ilginç

• ⭐⭐

@Sabri-FT Yani kabaca söylemek gerekirse , İnanılmaz rakamlar yok ortada , 1 yılın sonunda girişler genel olarak düşük denebilir

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    202k Bakış
    M
    @LSkae Amin kardeşim. Evvelki yıl bunları çok yaptım kurban olduğum kabul etti 3 aydır buradayız Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...👃
  • DV2022 Sonuç Odası

906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2020 bekleme odası

10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k