Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

    Ben daha yerleşmedim bu başlığa 😂 sonuca bakınca belki gelirim zaten abd yolcusuyum olursa güzel olur olmazsa da gerek yok diyerek başvurduydum bu yıl


  • @gtx295 ben sadece Amerika değil de artık iş ile Avrupa’ya gidip sonrasına o zaman bakarız kafasındayım . Bakalım 2023 ün geri kalan zamanı bize neler hazırladı görecez 😃


  • @waterman gerçi green card kazansan aynı süreçlere denk geliyor, aslında parayla green card almak gibi bir şey denemekte fayda var.


  • Bundan sonra ben şuna karar verdim.

    Gerçek hayatımda green card kelimelerini asla kullanmayacam.
    Bu sene bu green card olayının baya suyu çıktı . Bilen bilmeyen herkes başvurdu. İmkanı olmayan çıksa bile gitmeyecek binlerce insan katıldı. Çok yaygarası oldu yani anlayacağınız.

    O yüzden çevremdeki kimseyle de bunu konuşmayıp bir dahaki dönem de sessiz sedasız fotoğrafımı hazırlayıp başvurumu yaparım . Ne kadar herkes çevresine az dillendirirse o kadar iyi.

    Yahu aklıma geldikçe sinirleniyorum. Haber siteleri gazeteler büyük manşetlerle greencard başvuruları başladı bitti bitiyor herkes başvursun diye manşet attı arkadaşlar . Gel de çıldırma yani. Bakın ben ve bu forumdaki çoğu kişi o kadar düşünceli ki, benim bu seneye kadar mesela gitme planlarım yoktu ve kimsenin hakkına girmemek için başvurmuyordum. Ha başvursam çıksa gider miydim? Evet giderdim ama önce insanın biraz da maddi manevi kendini hazırlaması lazım. 2022 de dedim ki tamam artık vakti geldi.

    Keşke herkes bizim gibi düşünceli olsa ya. Tabi ki tüm hayatımı buna bağlamamıştım ama çıksa da hiç fena olmazdı. Artık alternatiflere yönelmeye bakıcaz.

    Zaten şuan da bekarım. Beni Türkiye’ye bağlayan bir engel de yok. Radikal kararlar vermek için tam sırası . Yoksa evlenip çoluk çocuğa karışınca herkes daha karmaşık bir hal alıyor. Forumda abilerimiz ablalarımız vardır. Bir adım atacakken tek başına karar vermek ile ailen için karar vermek arasında çok çok fark oluyor


  • Pasaport zorunluluğu gelmeli artık yoldan geçen herkes başvurmuş sadece pasaportu olanların başvurması önceki yıllar gibi daha adaletli ve ciddi insanların gitmesi için önemli


  • merhaba 🙂 gruba ilk kez katılıyorum... DV2025 için yerimizi alalım ^^


  • @Egemen-Fazlıoğlu Hoşgeldin hocam 🙂


  • 2 satır kod yazıp yatacaktım, gene kederlendim bir sıkıntı bastı.. nasıl çıkacağız bu düzensizliğin içinden bilmiyorum.


  • Bu ileti silindi!

  • @Egemen-Fazlıoğlu hoşbulduk 🙂 Java öğrenmeye çalışırken kafa dağıtmak için amerikaya nasıl gidilir neler yapılır beler gerekli diye araştırıyordum bu site çıktı karşıma... forumlarda takılmam uzun zamandır facebook da kullanmıyorum ancak Amerika hayali için bundan sonra buralardayım ^^

    Not= Cevaplama ekranı güzelmiş kendi frontend işlerimde bunu kullanırım admin ^^ 😃

  • ⭐⭐⭐

    @fredyjones kimin ne kadar çok isteyip kimin daha az istediğini kestirmek mümkün değil bence. Biri sadece bütün hayatını bir çekilişe odakladı bütün bu yıl bunu hayal etti, belki bütün süreci ezberledi bu forumda bulunarak diye diğer kişiden daha fazla istiyor diyemeyiz bence, belki diğeri sadece ihtimali olan başka yolları denerken birden lotteryi kazandı ve foruma yeni geldi bilemeyiz bunu


  • @hdemircanusa 2021'den sonrası yok ya bize güncel veri gerekiyor


  • @WhiteK Sistemdede suç var orda yaziyor mezun şartı var diye orda işaretlenmemişse şunlari ele işte, ve pasaport şartı geri gelmeli harçlar olmuş 1 k dan 3 k ya defter bedeli 500, boş başvurularin onune geçer.


  • Günaydın herkese. Dikkat ediyorum da çekilişi kazanıp gelen üyelerin çoğunluğu hiç hazırlıklı değil. Bense eşim ve 3 çocuğumla her şeyine kadar hazırdık. Çıkmama ihtimaline de tabi ama çıkan arkadaşların rahat tavırlarını görünce kederleniyorum. Haklarında hayırlısı olsun inşallah ama bir sonraki çekilişlerde katılmak isteyen insanlara bu sürecin ekonomik anlamda nelerin beklediğini de anlatmak lazım. Vize işlemlerinin zorluğu, doya taşıma işlemleri, maddi yükümlülük vs. Çekiliş sonucunda Amerikaya gittiklerinde iş ve evin ABD tarafından ayarlandığını düşünen insanları elemine etmek lazım.


  • Günaydın arkadaşlar. Yeni odada yerimizi tekrarda alalım. 4 senedir eşimle birlikte başvuruyoruz fakat olmuyor maalesef. 2025 için tekrardan başvuracağız fakat diğer yolları da denemeye başlamak gerekiyor artık.


  • Günaydınlar. Mesaiye her başladığımda bir umuttu çekilişi kazanmak. Şimdi çok zor zamanlar geçireceğim bunu biliyorum. Burada hayallari benzer insanlar içinde olmak birazcık zorlukları aşmamı sağlıyor. Umarım seneye burada bulunların çoğuna çıkar. Ailem çıkmadığı için mutlu ama benim dünyam yıkılmış gibi.bir çırpıda istifa etme modunda işe gelip gidiyorum. hepimizin umutları solmasın inşallah ve kısa zamanda gerçekleşsin. çok yazdım kusura bakmayın. Duygusal bir adamım ve şuan gözlerim doldu maalesef... 😞


  • İlk kez şansım bir kerecik olsa da yaver gider dedim ama yine olmadı ...


  • @oceymh Çoğumuz belki de öyle. Hatta benzer durumları yaşıyoruzdur. Hayal kurmaya devam edin, bu iyi gelecektir. Ama gerçekleri de unutmamak lazım. Neticede kazanma oranının düşük olduğu bir çekiliş bu.


  • @Yıldıray81 her sene en zoruma giden durum bu. bu sene bakmayayım diyorum. kaznanalar tablosundaki isimlere bakıyorum. sonra o kişilerin forumdaki üyeliklerine bakıyorum. adam çekilişten sonra foruma üye olmuş. olsun olabilir belki eski üyedirde yeni bi başlangıç vs yapmıştır forum üyeliğinde falan diyorum. adamın yazdığı ilk paylaşım "talihliyim pasaportum yok gerek var mı", "talihliyim form falan doldurulacakmış link atarmısınız", "talihliyim ama para yok nasıl gidicez" harbiden talihlisiniz ...(küfür içerikli kelime silindi).... ben böle talihe tüküreyim. ne talihmiş arkadaş bi kere gülmedi 10 senedir.


  • @Yıldıray81 Haklısın. umarım hepimiz için beklediğimizden daha güzel şeyler sunar hayat. Selamlar...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum