Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Teknik Ressam Olarak Çalışabileceğim Eyaletler

İş Alanları ve Meslekler
8 4 1.8k 3

Benzer Başlıklar

• Amerika'da delivery konusunda yardımcı olabilirim

İş Alanları ve Meslekler
    7
    1 Oy
    7 İleti
    480 Bakış
    oğuzhan adıyamanO
    @Ben-Batur valla hocam referans gitti ama siz gelene kadar yenisi gelirse size yazarım
  • Amerika'da Ressam Olmak

İş Alanları ve Meslekler
    4
    0 Oy
    4 İleti
    675 Bakış
    crazycellsC
    @bykarakalem test icin su bolumu kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/92/mesaj-test-alanı
  • Amerika'ya İngilizce İşletme mezunu olarak gitmek

İş Alanları ve Meslekler
    7
    1 Oy
    7 İleti
    2k Bakış
    istanbuladamiI
    Merhaba, DV2022 bekleyenlerinden biri olarak sormak isterim. Eğer site içerisinde bir başlığı ya da konusu varsa yönlendire bilirsiniz. Ben de işletme finans ve pazarlama yüksek lisans çıkışlıyım. ABD de özellikle marketing, işletme ya da lojistik alanında en uygun eyaletler nerelerdir? Ayrıca iş olanakları hakkında bir bilginiz var mıdır? dikkat ettim genelde mühendis tabanlı kişiler ABD de iş hayatı konusunda yorum yapıyor ancak işletme, lojistik, pazarlama gibi iş kolları ve iş süreçleri ile ilgili pek açıklama göremedim. Bir işletme-pazarlama mezunu ve 10 yıllık tecrübesi olan biri olarak neyi nasıl araştırmamı önerirsiniz? Bilgi ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkürler
  • Amerika'da Tır Şoförlüğü?

İş Alanları ve Meslekler tır amerika şöför
    462
    3 Oy
    462 İleti
    83k Bakış
    I
    @Serapp çok teşekkür ederimm.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k