Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2020 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
9.9k 757 2.9m 185

• Süre doldu ve sistem kapandı , katılan herkese bol şans dilerim. umarım bu sene şans yüzüme güler...

• Sayın @crazycells ortalık şimdiden sessizleşmiş :) bu çekiliş zamanında bizlere gösterdiğiniz aydınlatıcı yol,yardım,özveri anlayış için kendi adıma teşekkür ederim. Çok güzel çok alakalı,saygılı,sakin bir şekilde maçı idare ettiniz.Emekleriniz için arka plandaki tüm arkadaşlarınıza da teşekkür ederiz.Tecrübelerini bizlerle sıkılmadan paylaşan forum sakinlerinede...İnşallah bizde çekilişi kazanır tecrübe edinir ve bu tecrübeleri yine bu forumdan paylaşırız,yardımlaşırız....

Katılan herkese bol şanslar İnşallah bahtınız ve yolunuz açık olsun.

Saygı ve sevgilerimle.Kalpten teşekkürler.

• ⭐⭐

@crazycells evet hocam valla bıkmadan aynı sorulara aynı cevabı yüz kere vermeye üşenmediniz. Gerçekten emeğiniz büyük.

• Ben ve 4 kuzene başvuru yaptım bakalım ;)

• Hepimize hayırlı olsun. Ben çocuk bekliyorum o daha heyecanlı. Umarım sonuçlara bakmayı unutmam 😋 işin şakası her gün buraya girip bakacağım neler yazılmış diye. Heyecanı diri tutmaya çalışacağım. Dualar yükleniyor...

• @topraxxx @Chromium cok sagolun tesekkurler, siz dahil olmak uzere butun forum sakinlerine bol sanslar dilerim :)

• Hele ses verin yine başladık mı gün saymaya 😁 1-2 ay ara vermek lazım yoksa akıldan çıkmazki 😂

• Allah analı babalı büyütsün kardeşim. Allah bahtını açık etsin, onun şansına kazanırsınız inşallah 🙏

@numbwalker DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Hepimize hayırlı olsun. Ben çocuk bekliyorum o daha heyecanlı. Umarım sonuçlara bakmayı unutmam 😋 işin şakası her gün buraya girip bakacağım neler yazılmış diye. Heyecanı diri tutmaya çalışacağım. Dualar yükleniyor...

• Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bugün başvurumu yaptım. Hemde son gün. Hemde bitmesine 10-15 dakika kala :) Bir sorum var. Şuan bekarım. Mesela sonuçlar açıklandıktan sonra evlenirsem, işleyiş nasıl olacak ? Çünkü başvururken bekarım diye işaretledim

• @furkan-erdem DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bugün başvurumu yaptım. Hemde son gün. Hemde bitmesine 10-15 dakika kala :) Bir sorum var. Şuan bekarım. Mesela sonuçlar açıklandıktan sonra evlenirsem, işleyiş nasıl olacak ? Çünkü başvururken bekarım diye işaretledim

Kardeşim lafı uzatmaya gerek yok kazandıktan sonra evlenirsen eşinde seninle gelecek 🙂

• Bizim kuzen ve saftirik arkadaşlara son anda hatırlattım da kapanmadan başvurabildiler. Bakalım heyecanla onların sonuçlarını bekleyeceğiz 😊

• Şimdi herkes kabuğuna çekilsin ve hayallere dalsın oraya gidersem neler yapabilrim planları vs. mayıs da görüşmek üzere 🙋🏻‍♂️

• @crazycells emekleriniz yadsınamaz çok teşekkürler.

• Arkadaşlar hepinize bol şanslar dilerim, yüzümüz güler inşallah. Arkadaşlarında belirttiği gibi @crazycells ayrıca teşekkürler sabrın ve bilgin için.

• herkese bende bol sans dilerim ve ins hersey gönlümüze göre olur .. bu işte kararlı ve azimli olmak sart bu yüzden pes etmeden yola devam . Site yöneticilerine ayrıca çoook tesekkürler :)

• Dün başvuran arkadaşlar bugün siteyi açıp sonuç kontrol etmeye çalışıyormuş :) Sitede DV2019 başvuru sonuçları kontrol edilebiliyor şu anda Mayıs ayından itibaren 2020 sonuçları görüntülenebilir durumda olur :) Bilgi vermiş olayım

• Herkese selamlar Avrupa bölgesi ve dünyada başvuru sayıları aciklandimi

• ⭐⭐⭐⭐

Ya bazı videoların altında görüyorum ben de bazı yorumları, sonuçlar belli oldu mu, sizin sonuç ne oldu falan gibi.. Ya sabır.. Bu kadar mı bîhaber olunur arkadaş durumdan, süreçten ya! Hayatını kökünden değiştirecek bir adım attığından bile haberleri yok bu tarz insanların valla üzüleyim mi onlar adına, kendi hesabıma sinirleneyim mi bilemiyorum :))

• @aysegul buna benzer şeyler söyleyince bize bir küfürler ediyorlar ortalık inliyor :)

• Uzun ve heyecanlı bir bekleme süresine girdik artık. İlk defa katılıyorum ve açıkçası baya heyecanlıyım. Siz arkadaşlar bu bekleme süresinde kendinizi çıkması durumuna göre nasıl hazırlıyorsunuz. İngilizce mi öğrenmeye başladınız, paramı bulmaya çalışıyorsunuz gibisinden. Ben yavaştan İngilizce öğrenmeye başladım mesela. Şuan zaten A1 ile B1 arasında bir seviyedeyim. O zamana kadar da baya geliştiririm diye düşünüyorum. Tüm forumdan katılan arkadaşlara bol şans diliyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k