DV2024 Sohbet Odası
-
Yılların tecrubesi olarak söyleyebilirm ki kazansanızda kaybetsenizde foruma yarım saat bir şey yazamayacaksınız çünkü forum çökecek.
-
Son 6 saat 21 dakika
-
@this-time89 hocam kaçıncı defadır başvuruyorsunuz, this time 89 :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@Özgür-Can ilk başvurumda çıktı sıra gelmedi bu onuncu oluyor :)
-
@this-time89 hangi sene kazandınız hocam
-
@Özgür-Can DV2014 talihlisiydim, case number'ım yüksek olduğu için sıra gelmedi.
-
@Birgariphayat E-devlette çalıştığın yerler sgk prim bölümünden çıkıyor primlerin son sayfasına bakabilirsiniz ..
-
Ben 2019 talihlisiyim, Amerikan ruyası halen devam ediyor. 3 yıldır buradayım. Umarım tüm isteyenlere çıkar. https://youtube.com/playlist?list=PL80712E8B2D459062 bu belgesel serisini izleyin aksama kadar, totem yaptım izleyenlere cıkacak
-
ben dün gece siteye girdim site şuanda açık gibi geldi ve girmeye korktum :)
-
@nicely izlemeye başlıyorum hocam, inşallah tutar :rolling_on_the_floor_laughing:
-
Merhaba, şu an halihazırda çalışmıyorum ds260 formunda işsiz bölümünü seçmem sıkıntı yaratır mı yoksa yalandanda olsa bir yer yazmalı mıyım bu arada önlisans mezunuyum en son çalıştığım iş okuduğum bölümle alakalı değil buda engel olarak karşıma çıkarmı acaba cevap verirseniz sevinirim
-
arkadaşlar şimdi girip yazsak herhangi bişey çıkar mı bir yandan korkuyorum yazmaya bir yandanda öğrenmek istiyorum bir an önce
-
@yasemin-karamuk 2023 aktif şu anda ,2024 19:00 da aktif olacak
-
@Cemda zaman geçmiyor ..
-
@yasemin-karamuk Hepimiz uykusuz ve yorgunuz :) uyumak en iyisi
-
@Serap-2 Mulakat aldiktan sonra formu actirmanin neresi yanlis?
-
@tufank Evet hocam o gizem ABD gibi bir ülkenin hiçbir şeyi rastgele yapmayacağını düşündürüyor bana.
-
@datanist Cevap mülakat aldıktan sonra değildi düzeltmiş olabilir
-
Herkese selamlar herkese bol şans hersey gonlunuzce olsun
-
@diablo_ercan Hocam bunu okudum da kastettiğim bir önceki mesajımda dediğim gibi bu bir beyan şeffaflık yok süreçte. Bir ihtimal de olsa bu işin şans olmama ihtimali de var şahsi görüşüm.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum