DV2024 Sohbet Odası
-
Heyecan yüksek
-
@Fast Türkiye de ofisi açmalarını daha çok bizim hükümet istiyor olabilir vergi toplamak için :) Yani spesifik bir terör tehditi, suçlu takibi için hükümetler platformlardan data talep edebilir ama her konu için de" aç şu database'i diyemezler". Tabi burada USA'in gücü ayrı, firmalar da oraya bağlı olduğu için genelde üzerlerinde baskı kurabilirler.
-
@gariban 1000 görmedik diye hatırlıyorum geçen sene ama bu sene katılım fazla foruma 1000 geçse bile şaşırmam
-
@hdemircanusa hahah iyiymiş. Green card alıncaya kadar çicekler böcekler, böyle şeyler paylaşalım güzel güzel.
-
Arkadaşlar büyük gün geldi çattı. Tüm forum üyelerine bol şans diliyorum. Allah'ın da izniyle inşallah hayallerimize kavuşma zamanı geldi.
-
Dv2024 sohbet odasında son zamanlarmız artık bir odaya daha veda edicez😔
Hepimiz buraya ortak bir amaç,hayal için toplandık ve bu uzun bekleyişin sonu geldi artık umarım hepimiz beklediğimiz sonucu alırız🙂
-
Umarım 2. başvurumda talihli olurum.En iyi doğum günü hediyesi olur benim için 😀 En çok isteyenin kazanması dileğiyle.. Herkese bol şans,akşam görüşürüz.
-
@Evrenos Evet hocam bu bir ironi idi. Bazı arkadaşlar da gerçek sandı. Üstelik imzaya başvuru bilgilerini taşımış olmama rağmen. :)
Forum mailine yazdım fakat cevap alamayınca yeni üyelik oluşturup mesaj yazma ihtiyacı hissettim.
Ben @Ballistix ve ilk başvurum. Bir ironi yapalım dedik, imza bilgilerinde başvuru olmasına rağmen hiçbir gerekçe gösterilmeden ya da uyarı yapılmadan tabir-i caizse forumdan şutlandım.
Anlam verebilmiş değilim. Forumda ironi yasak mı?
-
@tufank evet içimdeki westside’lı karakteri gizliyorum , günde bir saat sisteme söven Amerikan rap dinliyorum halbuki 😂
-
Yılların tecrubesi olarak söyleyebilirm ki kazansanızda kaybetsenizde foruma yarım saat bir şey yazamayacaksınız çünkü forum çökecek.
-
Son 6 saat 21 dakika
-
@this-time89 hocam kaçıncı defadır başvuruyorsunuz, this time 89 :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@Özgür-Can ilk başvurumda çıktı sıra gelmedi bu onuncu oluyor :)
-
@this-time89 hangi sene kazandınız hocam
-
@Özgür-Can DV2014 talihlisiydim, case number'ım yüksek olduğu için sıra gelmedi.
-
@Birgariphayat E-devlette çalıştığın yerler sgk prim bölümünden çıkıyor primlerin son sayfasına bakabilirsiniz ..
-
Ben 2019 talihlisiyim, Amerikan ruyası halen devam ediyor. 3 yıldır buradayım. Umarım tüm isteyenlere çıkar. https://youtube.com/playlist?list=PL80712E8B2D459062 bu belgesel serisini izleyin aksama kadar, totem yaptım izleyenlere cıkacak
-
ben dün gece siteye girdim site şuanda açık gibi geldi ve girmeye korktum :)
-
@nicely izlemeye başlıyorum hocam, inşallah tutar :rolling_on_the_floor_laughing:
-
Merhaba, şu an halihazırda çalışmıyorum ds260 formunda işsiz bölümünü seçmem sıkıntı yaratır mı yoksa yalandanda olsa bir yer yazmalı mıyım bu arada önlisans mezunuyum en son çalıştığım iş okuduğum bölümle alakalı değil buda engel olarak karşıma çıkarmı acaba cevap verirseniz sevinirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum